Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Groningen

Betonnen paal vervangen - Aanbouw - Groningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betonnen paal vervangen

Een prijsopgaaf voor vervangen van 1 betonnen schutting paal ( door schade gescheurd)


Aannemer Groningen

Offertes aanbouw in Groningen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Groningen

maandag 18 september 2023

Aanbouw plaatsen

Een stenen uitbouw van 5.40 bij 2.50 met een hardhouten schuifpui en een groot draai/kiepraam. Het liefst met een verspringing van 50cm naar achteren en een lichtstraat. Van binnen afgewerkt met 2 stopcontacten en 3 lichtpunten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Groningen
maandag 08 mei 2023

Prefab aanbouw realiseren

Ik wil graag een prefab aanbouw van 3 bij 5 meter realiseren. Ik wil de opties voor de afwerking aan de buitenzijde bespreken. De binnenzijde wil ik sausklaar opgeleverd hebben. De kozijnen wil ik van kunststof hebben. De gevel moet doorgebroken worden, ik weet niet of dat een draagmuur is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Groningen
dinsdag 28 februari 2023

Prefab aanbouw 12m2 casco

Ik zou graag een aanbouw keuken aan de achterkant willen laten plaatsen. Het gaat om een prefab bouw van 4 meter diep bij+\- 3 meter breed. De oplevering van de binnenzijde mag casco. De afwerking van de buitenzijde mag met steenstrips. De kozijnen mogen van kunststof zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Groningen
maandag 14 november 2022

Aanbouw plaatsen met aluminium harmonica schuifdeur

Wij willen graag een aanbouw plaatsen (materiaal in overleg) achter onze woning van 4.00mx4.30m. Heel graag met een aluminium harmonica schuifdeur die naar buiten draait. Het gaat om een casco oplevering, we zijn zelf bereid om de binnen zijde af te werken. in de bijlage staat een voorbeeld aanbouw die heel dichtbij komt wat wij graag zouden willen. Een glazen schuifdeur die de volledige breedte benut. (4.30m). Er moet misschien een klein stuk gevel worden doorbroken, maar ik verwacht het niet. Dit alles is vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Groningen
vrijdag 28 oktober 2022

Houten uitbouw achterzijde woning

Aanbouw achter de woning van 3 diep bij 5.5 breed. Dit is vergunningvrij. Ik wil een houten afwerking aan de buitenzijde met kunststof of houten kozijnen. Ik wil een casco oplevering. Er hoeft geen gevel worden doorbroken. Het kozijn kan er gewoon uit. In het voorjaar hiermee van start gaan.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Groningen
zondag 25 september 2022

Dakterras vervangen voor dakopbouw (~15m2)

Ik zou graag een vrijblijvende offerte of indicatie ontvangen, voor een aanbouw/opbouw. Mijn dakterras van 5 x 3 wil ik graag vervangen voor een dakopbouw. Aanbouw zou moeten bestaan uit 2 zijwanden en 1 voorzijde van 5 meter. Voorzijde voorzien van 2 kunststof kozijnen van ong 1.5 x 1.5 m. Dak moet zonnepanelen kunnen dragen. Casco opleveren, de verwarming mag zal ik zelf regelen. Voorzijde en minstens één zijkant bekleden met Keralit. Het betreft een aansluiting op een bestaande bouw. Bouwen jullie op locatie of prefab en wordt een opbouw met een kraan er op gezet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Groningen
dinsdag 24 mei 2022

Aanbouw bijkeuken/berging en eventueel uitbouw keuken

Wij willen een volledig geïsoleerde aanbouw aan de zijkant van ons huis, 5,5 meter lang en 2,5 mtr breed, met deur vanuit huidige woning. Evt ook met een uitbouw van de keuken erbij. Verdere info ziet u op de bijgesloten tekeningen. Planning in overleg, maar indien mogelijk graan binnen 1,5 jaar. Ik heb 3 tekeningen die ik wil toevoegen, maar helaas kan ik er maar 1 toevoegen. Dus de andere 2 stuur ik u, mits u interesse heeft via de email.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zevenhuizen
dinsdag 02 maart 2021

Aanbouw voorzijde woning

Wij willen de hal en woonkamer uitbouwen. De maten zijn: Woonkamer: 2 x 2,5 meter Hal: 2 x 2 meter Het raam en de kozijnen voor de woonkamer willen wij hergebruiken. Voor de hal zijn nieuwe kunststof kozijnen ramen nodig. De meterkast moet 1 meter opzij worden verplaatst incl. gasleiding. Ik weet nog niet of het compleet opgeleverd moet worden of casco. Dat is nog in overleg. Er moet wel een fundering gemaakt worden. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Groningen
maandag 27 juli 2020

Aanbouw én uitbouw plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de uitbreiding van de woonkamer, 4,30 x 1.00 en de achterzijde van het huis, 9.00 x 3.40 meter. Alles moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bedum
vrijdag 05 juni 2020

Uitbouw achterzijde van 48 m2 met nieuwe keuken en nieuwe badkamer

We hebben aan de achterzijde een bestaande aanbouw van 24 m2, deze willen we laten slopen en verwijderen en een nieuwe uitbouw laten plaatsen van 48 m2. De huidige houten vloer op de BG moet dan ook meteen geheel vervangen voor een betonnen vloer. In de nieuwe uitbouw moet ook een keuken en een badkamer komen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oostwold gem. Leek
donderdag 04 juni 2020

Aanbouw achterzijde, verbinding met bestaande garage

Wij willen graag de bestaande garage achter de woning verbinden door middel van een aanbouw met opbouw. De bestaande garage is 9 meter breed, en 5 meter diep. De te bouwen ruimte tussen de garage en het huis is ook 9 meter breed en 5 meter diep. Op dit stuk moet een bovenverdieping komen, die boven verbonden wordt met het huis. De garage moet ook aangepast worden met twee doorgangen naar de nieuwe aanbouw. Elektra moet over het geheel worden aangelegd, net als vloerverwarming, water. Stucwerk optioneel. Een extra aparte offerte waarbij slechts een laag van de aanbouw wordt berekend, zou fijn zijn om te vergelijken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Groningen
woensdag 01 april 2020

Uitbouw achterzijde van het huis

Wij willen onze woonkamer vergroten met een uitbouw, de woonkamer vinden wij namelijk echt te klein. Het huis is nog leeg tot 20 April, niet dat wij verwachten dat het voor die tijd gebouwd kan worden. Wij hebben een hoekhuis en de woning naast ons heeft al een uitbouw, dus 1 muur staat er al. Wij denken dat de uitbouw 2/ 2,5 m bij 5 m wordt. Wij gaan ervan uit dat er geen vergunning nodig is (tot bepaald aantal meter vergunningsvrij uitbouwen). Of een fundering noodzakelijk is, laten wij het beste aan de vakman over. De aanbouw willen wij het liefste van metselwerk, het moet in ieder geval geen serre worden. De oplevering graag casco. Graag ontvangen wij offertes voor deze uitbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Groningen
zondag 01 maart 2020

Aanbouw aan woonkamer realiseren

Hallo, ik wil een aanbouw van 17 m2 aan mijn woonkamer. Ik heb er een oppervlakte tekening met maten erbij graag contact via mail.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hoogezand
maandag 17 februari 2020

Aanbouw na oplevering nieuwbouwwoning

Uitbouw van.2.4 meter bij.8.meter breed inclusief twee schuifpuien ( zijn al reeds aanwezig) inclusief vloerverwarming, aansluiten op bestaande vloerverwarming/warmtepomp. Bouw moet nog worden gestart. Adres klopt daarom niet omdat adres nog niet officieel bestaat. Opgegeven adres, betreft woning in de wijk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zevenhuizen
vrijdag 25 januari 2019

Casco uitbouw achterzijde

Wij zijn bezig met een andere woning en als dat allemaal doorgaat willen we gelijk wel een stukje aanbouwen zal ongeveer 2 bij 3 zijn weet de exacte afmetingen nog niet. Maar er staan zeg maar al 2 muren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zoutkamp
Offertes aanvragen