Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Emmeloord

15m2 sausklare uitbouw - Aanbouw - Emmeloord

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

15m2 sausklare uitbouw

Uitbouw van 15m2 aan rijtjeshuis van 1953 zonder bouwtekening, dak van uitbouw graag toegankelijk voor plantenbakken en met dakraam. Betreft de achterzijde van de woning. We willen een traditioneel gemetselde afwerking aan de buitenzijde met houten kozijnen. Verder willen een sausklare oplevering. Graag radiatoren in de uitbouw. Er moet een gevel worden doorbroken


Aannemer Kraggenburg

Offertes aanbouw in Emmeloord aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Emmeloord

maandag 04 september 2023

Aanbouw plaatsen

Uitbouw aan de achterzijde van de woning van 2.10 bij 3 m Met 1 koepel en 3 stopcontact plekken. Schuifpui Graven doen wij zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmeloord
donderdag 31 augustus 2023

Aanbouw plaatsen

Voor onze net aangekochte woning ( 2 onder 1 kap) zijn wij opzoek naar een aanbouw van 5 meter breed x 3 meter diep. Linkerzijde dicht en achter en rechterzijde glaswerk/tuindeuren. Prijs voor een casco oplevering. Maar zou graag ook de prijs van een serre ontvangen (ook casco). We twijfelen tussen een serre of een aanbouw met veel glaswerk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Luttelgeest
maandag 13 maart 2023

Aanbouw 30m2 casco (incl. fundering)

Wij willen een aanbouw aan zijkant van ons huis van 6 bij 5 meter. De afwerking van de buitenzijde willen we met hout. Wij zoeken een bedrijf die ook kan heien en een fundering kan leggen, de gevel moet ook doorbroken worden. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Er moet ook wat leidingwerk worden verricht, omdat er uiteindelijk ook een douche en toilet in de aanbouw moeten komen. De kozijnen mogen van kunststof zijn. We zijn al bezig met het aanvragen van de vergunning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmeloord
maandag 22 augustus 2022

Uitbouw realiseren zijkant woning

Aanbouw in de vorm van een schuur realiseren aan de zijkant van de woning. De afmetingen zijn 12 meter lang 1.78m breed zijkant.Er staat nu een uitbouw en deze willen wij dus vervangen. Afwerking gemetseld. Oplevering binnenzijde casco.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmeloord
zondag 20 maart 2022

Aanbouw achterzijde

We denken over een geïsoleerde uitbouw van 3.5mx4mx2,8m. Voor de binnenkant willen we een houten afwerking en voor de binnenzijde willen we een saus klare oplevering. De voorkant willen we graag 2 openstaande deuren hebben. Voor belichting zouden we graag een daklicht hebben en voor verwarming wellicht de verwarming doortrekken vanuit de woonkamer. Als fundering dachten we aan schroeffundering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmeloord
zaterdag 26 februari 2022

Aanbouw vergroten en bestaande aanbouw doortrekken

Het huis heeft al een achter uitbouw, maar deze willen doortrekken over de breedte van de achterstraat, De ruimte die erbij komt bedraagt 4 m bij 3 m ongeveer.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Urk
dinsdag 12 oktober 2021

Aanbouw achterzijde realiseren

We willen een aanbouw aan de achterzijde van het huis laten realiseren. De aanbouw moet ongeveer 4bij6 worden. Wij willen de buitenzijde traditioneel gemetseld en de oplevering aan de binnenzijde woon klaar. Wij hebben er Kunststof kozijnen in gewild. Hoe de aanbouw verwarmd moet worden wil ik nog in overleg doen. Er moet wel een gevel doorbroken. Wij hebben er ook een lichtstraat in gewild.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rutten
maandag 20 september 2021

Uitbouw aan achterzijde woning realiseren 9,6m2

Aanbouw achterzijde 3,2 bij 3 meter. De buitenzijde wil gemetseld hebben net als de woning, kozijnen mogen van hout en de binnezijde wil ik casco of sausklaar, graag een offerte voor beide. Vloerverwarming regel ik zelf. Geen lichtstraat gewenst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Urk
woensdag 30 december 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag aan de achterzijde van de woning een uitbouw realiseren met geveldoorbraak. Maten zijn 3 bij 5.5 meter. Achterzijde willen wij graag twee openslaande deuren. Verder geen luxe opties aan de buitenkant. Regenpijp aan de linkerkant. Geen overstek. Binnen in de aanbouw moeten aan zowel de linker en rechterzijde stopcontacten gerealiseerd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmeloord
donderdag 11 juni 2020

Aanbouw achterzijde woning

We willen een aanbouw aan ons huis hebben, voor ernstig zieke dochter. Bestaande bebouwing (4,10 meter x 2,00 meter) gedeeltelijk verwijderen of opnemen in de nieuwbouw. Maatvoering gewenste nieuwbouw 4,10 diep x 7,90 meter breed met plat dak. Er is nog geen vergunning aangevraagd. Dubbele openslaande deuren. Geschikt voor rolstoel dus alles zonder drempels en extra brede doorgangen/deuren etc.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmeloord
donderdag 03 oktober 2019

Uitbouw achterzijde

Aanbouw aan een bestaande woning van 3 meter naar achter en 6,25 meter breed. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Urk
woensdag 27 december 2017

Woning uit- en verbouwen

Er moet een aanbouw voor een nieuwe keuken komen, waar nu de (halve) garage staat. De garage is circa 6 x 3 meter. Fundering is aanwezig. Deze moet wel nog netjes afgewerkt worden. De binnenzijde van de aanbouw ook graag netjes afwerken. Leidingen moeten worden doorgetrokken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmeloord
donderdag 27 juli 2017

Aanbouw tussen de bijkeuken en garage

Wij willen tussen onze garage en bijkeuken een aanbouw laten maken van ongeveer 300 cm diep en 350 cm breed. De muur van de bijkeuken moet dan worden opengebroken, zodat er één grote ruimte ontstaat. We willen een afspraak maken met een aannemer om de situatie hier te laten beoordelen. Wij krijgen daarbij graag advies en een prijsopgave.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmeloord
maandag 26 september 2016

Aanbouw laten plaatsen

Graag wil ik een aanbouw laten plaatsen aan de achterzijde van een arbeiderswoning. Deze is 6,5 meter diep, en 9 meter breed. Hout skelet of metselwerk hangt af van de prijs. 2 buitendeuren. 3 raamkozijnen, plat dak, en betonnen vloer.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmeloord
donderdag 08 september 2016

Aanbouw aan huis maken

Ik wil graag een aanbouw realiseren aan mijn huis, wat zijn hiervoor de mogelijkheden?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Emmeloord
Offertes aanvragen