Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Doetinchem

Opbouw boven op de woning plaatsen - Aanbouw - Doetinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Opbouw boven op de woning plaatsen

Wij willen een extra verdieping /slaapkamer van 20 vierkante meter laten plaatsen. Inclusief de afwerking van de vloer en de wanden inclusief trap bedrading en aanvraag bouwvergunning.


Aannemer Winterswijk

Offertes aanbouw in Doetinchem aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Doetinchem

woensdag 28 juni 2023

Realiseren van een aanbouw

Ik zou graag een geïsoleerde aanbouw van 6x3 willen laten realiseren aan de voorkant van de woning. Ik wil de binnenzijde woonklaar opgeleverd krijgen. De buitenzijde wil ik over geïnformeerd worden wat handig is voor de afwerking. De aanbouw is vergunningvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hengelo
maandag 17 april 2023

aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw aan de achterkant hebben. Dit moet een eetkamer worden. De uitbouw moet 5,85 bij 3 meter worden. Ik wil dat de buitenzijde of gemetselde wordt of met kunststof wordt afgewerkt, ligt aan de prijs. De binnenzijde wil ik casco opgeleverd hebben. Ik wil mijn huidige kozijnen in de pui hergebruiken in de aanbouw. Na augustus kan er begonnen worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Doetinchem
zondag 05 maart 2023

Woonklare aanbouw 28,5m2

Wij willen graag een aanbouw bij ons huis van 6 meter bij 4.75 meter. De afwerking van de buitenzijde mag in principe traditioneel gemetseld. De oplevering van de binnenzijde het liefst gewoon woonklaar. De kozijnen mogen van kunststof zijn. Qua verwarming willen we graag vloerverwarming, deze moet ook doorgetrokken worden naar de rest van de woning. Er is geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lichtenvoorde
dinsdag 18 oktober 2022

Woonklare uitbouw + gehele vloer woning betegelen

Ik heb een aanbouw, maar deze is niet over de gehele breedte van de woning. Ik wil er nog 4 bij 5 meter bijbouwen. Ik weet niet of hier een vergunning voor nodig is, maar de buurman heeft het ook. Ik wil een traditioneel gemetselde afwerking met een kunststof schuifpui. Ik zou graag een woonklare oplevering willen. Er moet een stuk gevel worden doorbroken worden. Uitbouw verwarmen met radiatoren. Verder wil ik in de gehele woning een nieuwe tegelvloer. Betreft ongeveer 120 m2. Er ligt nu laminaat en daaronder tegels. Laminaat kan ik zelf weghalen. Tegels aanschaffen in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Winterswijk
donderdag 09 juni 2022

Houten opbouw realiseren (~30m2)

We willen op onze aanbouw een extra slaapkamer realiseren: dit is ongeveer 30m2. Er moet dan een doorgang vanaf bestaande overloop naar de nieuwe kamer komen. Lengte buitenmuur is ca 11 meter, eerste gedeelte is 2.5 ca 5 (smalle deel aanbouw) en tweede deel is ca 4.5 bij 5 buitenzijde. In lange deel geen ramen. Verder graag een woonklare oplevering, met vloerverwarming. Alle kozijnen die erin komen mogen van hout. De buitenzijde afgewerkt in keralit, maar ik sta open voor alternatieven.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Winterswijk
maandag 20 december 2021

Jaren 30 woning + nieuwe aanbouw stucen 170m2

wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hengelo
zaterdag 09 oktober 2021

Plannen maken aanbouw

Ik zoek een architect en bouwkundig adviseur die een tekening kan maken voor een aanbouw aan onze woning (breedte woning 600, aanbouw 300 diep en 250 hoog) Plat dak, mogelijk lichtstraat. Hiervoor zullen muren moeten worden doorbroken en zullen er ws (niet wetende of het draagmuren zijn) constructieberekeningen gedaan moeten worden. Ook zal er een omgevingsvergunning aangevraagd moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hengelo
zaterdag 19 juni 2021

Erker voorzijde woning

Aanbouw van een erker aan de voorzijde van de woning van 350 cm lang bij 100 cm diep. Geplaatst in plaats van de huidige grote ramen die er momenteel zitten. Ik ben al in bezit van ene vergunning. Ik wil een kunststof afwerking met kunststof kozijnen. Ik wil graag een sausklare oplevering. Gevel doorbreken in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hengelo
dinsdag 30 maart 2021

Erker aan voorzijde woning

Wij willen een erker aanbouwen aan de voorzijde van de woning. De breedte mag max 50% van de breedte van de woning(6.10) zijn. Dus 3 meter breed. Diepte mag max 1.5 zijn. Het liefst zo diep mogelijk(1.20 a 1.30 zou top zijn) liefst ook een overkapping(dak) die doorloopt boven de voordeur. Huidige situatie staat op de foto(bijgevoegd) De onderzijde mag van dicht zijn met ramen daarboven. Voorkeur kozijn is kunststof. De onderzijde mag gemetseld zijn. dit is echter geen eis. We laten ons graag adviseren m.b.t. alle mogelijkheden en daarbij horende kosten. Binnenzijde mag casco worden opgeleverd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Doetinchem
woensdag 17 maart 2021

Een serre aanbouw achter de woning maken

Wij willen een serre aanbouw aan de achterkant van de woning met spouwmuren, glazendak, glazenpui met schuifdeuren. B 5 m D 3. Ondergrond: beton storten. Het betreft een tussenwoning die bereikbaar is per achterom. Graag gebruik maken van aluminium of kunststof kozijnen. kunststof/aluminium


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Doetinchem
donderdag 11 maart 2021

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van 6 bij 3m breed plus 0,5m overstek. Graag met een plat dak. 1 schuifpui van ca. 5 meter. 2 delig. Vast raam in 1 zijkant van ca. 1, 80 breed bij 1,6m hoog. Doorbraak niet nodig in de achterkant van de woning zit nu een schuifpui. Het huis van de buren dient deels als zijkant, daar 1 meter bij aanbouwen. Uitgraven fundering doen wij zelf.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Varsseveld
zaterdag 13 februari 2021

Aanbouw aan achterzijde van het huis

Wij willen een aanbouw van 2 mtr breed en 3 mtr diep. De ondergrond is zand. In de aanbouw moet een keuken komen. Aan 1 kant openslaande tuindeuren. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, kunststof kozijnen en een gemetselde buitenkant.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lichtenvoorde
woensdag 03 februari 2021

Aanbouw 15m²

Aanbouw die er nu staat slopen en een nieuwe aanbouw realiseren. Weghalen van de huidige aanbouw doe ik grotendeels zelf, maar dingen als CV ketel door de vakman. Er moet een stenen aanbouw komen met een dubbele muur (traditionele metseling). Deze muur moet mogelijk geisoleerd worden, ik wil met de vakman overleggen of dit nodig is. De nieuwe aanbouw moet ongeveer 3,5x5m worden. Aflevering sausklaar. Er moet in ieder geval een nieuwe deur en een raam in, kozijnen in hout. Verwarming door middel van vloerverwarming. Lichtstraat graag, van kunststof.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hengelo
zondag 31 januari 2021

Aanbouw plaatsen

Aan de achterdeur willen wij een aanbouw laten zetten van ongeveer 2.5 x 2.5 meter. De bedoeling is om deze ruimte te gebruiken voor oa wasmachine/droger en vriezer. Het huidige kozijn kan blijven zitten. De aanbouw moet casco opgeleverd worden met een fundering en een stenen buitenkant. Ik ben zelf heel handig dus ik kan meehelpen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hengelo
dinsdag 19 januari 2021

Aanbouw aan de zijkant plaatsen

Ik wil een aanbouw aan de zijkant van 11 x 4 meter laten plaatsen. Het moet compleet opgeleverd worden met vloerverwarming, een schuifpui, elektra en stucwerk, houten kozijnen, een fundering en een gemetselde buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hengelo
Offertes aanvragen