Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Culemborg

Dubbele dakopbouw prefab - Aanbouw - Culemborg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dubbele dakopbouw prefab

Graag zouden wij een dubbele dakopbouw willen laten realiseren (prefab) waarbij er een verdieping bij komt (dus aan de binnenkant een vloer/afscheiding). Breedte van het huis is 5,20 meter.


Aannemer Rijswijk

Offertes aanbouw in Culemborg aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Culemborg

dinsdag 29 augustus 2023

Aanbouw plaatsen

Oude woning. We willen hier graag een stuk aanbouwen van circa 30 m2 (6 bij 5) + 1 verdieping, met een zadeldak met een goothoogte van 4 meter en nokhoogte van circa 7 meter.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rijswijk
donderdag 11 mei 2023

Opbouw laten plaatsen op aanbouw

Ik wil graag een opbouw op mijn aanbouw. Ben benieuwd naar de kosten voor casco oplevering incl. Berekeningen en aanvraag. De rest wil ik graag zelf afbouwen. Buiten afmeting is 5.30 m. bij 3.78 m. Het betreft een hoekhuis, zonder buren aan de zijde van de aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Beesd
zaterdag 23 april 2022

uitbouw maken tussen 2 andere bestande uitbouwen

wij zouden graag een uitbouw willen laten maken van 2,5 m diep bij 5 meter breed. We zouden graag ook een lichtkoepel erin willen. We willen graag kunststof of aluminium. Met schuifpui. Indien mogelijk willen we ook ramen daarboven hebben liefst dat ze ook open kunnen. Willen ook design radiator opgehangen krijgen. Airco verplaatsen naar de aanbouw. Qlima airco. Zonnescherm ook verplaatsen. onze aanbouw kan niet gekoppeld worden aan de bestaande aanbouwen dus moet er geheid worden voor onze fundering. Wel ook met electra en tv aansluiting.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rijswijk
dinsdag 01 februari 2022

Uitbouw achterzijde realiseren (~20m2)

Wij willen een aanbouw aan de achterzijde huis van 5 meter breed en 4 meter lang. Als het goed is is dit vergunningsvrij. De buitenzijde willen we gemetseld in dezelfde stijl als de woning. Ik heb vrij nieuwe kozijnen dus die wil ik hergebruiken. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd, maar wel met een vloer erin. Hierbij willen we ook graag een vloerverwarming laten doortrekken, maar dit mag nog even in overleg. Ook zal de huidige gevel doorbroken moeten worden. Tot slot willen we ook een lichtstraat in het dak hebben.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rhenoy
woensdag 28 juli 2021

uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een offerte voor de uitbouw van een woning van 5 meter breed, 3 meter diep. incl overstek met spotjes. verder moet de binnenzijde gestuuct worden en de vloer aangeheeld worden.het huidige aanbouwtje slopen we zelf weg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Beusichem
maandag 12 juli 2021

Houten uitbouw zijkant woning

We willen aan de zijkant van het huis een houten aanbouw plaatsen van 2 bij 8 meter, met plat dak. Dit mag een houten skelet zijn en afwerking ook met houten planken. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning. Ik zou graag een casco oplevering willen. Ik wil graag houten kozijnen. De uitbouw hoeft niet verwarmd te worden. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Deil
zaterdag 13 maart 2021

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een houtskelet aanbouw aan de voorzijdevan de woning van ca 3,5 x 3,0 meter. Het moet casco opgeleverd worden met een fundering en kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wijk bij Duurstede
zaterdag 06 maart 2021

Aanbouw 2 lagen 25m2

Aanbouw 2 lagen. 8,5 breed 3 diep. Vergunning is nodig en moet nog geregeld worden. Graag een prefab constructie. Als het kan de kozijnen van hout en een woonklare oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rijswijk
zondag 14 februari 2021

Uitbouw achterzijde

Wij zouden graag een aanbouw willen realiseren aan de achtergevel (tussenwoning). De aanbouw zal ongeveer 5 meter breed en 3,5 meter lang zijn. Er is een schuifpui (4 meter) aanwezig en deze willen wij graag hergebruiken. Wat betreft de afwerking er zal onder andere vloerverwarming en een buitenkraan nodig zijn. De totale wensen kunnen met elkaar besproken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Culemborg
woensdag 06 januari 2021

aanbouw maken

Ik heb over de helft van de breedte van onze woonkamer al een aanbouw maar wil deze naar hele breedte brengen. Het gaat hierbij over een grondoppervlakte van 3 x 3,5 m. De muren zijn in wildverband gemetseld worden met een plat dak en 2 openslaande deuren met houten kozijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rijswijk
woensdag 16 oktober 2019

Uitbouw zijkant van ons huis

Wij willen een uitbouw van 5 meter breed 2,14 meter diep realiseren. Er is geen vergunning nodig. Graag willen wij de constructie eventueel van prefab, want we willen het van beton opgebouwd, dan met isolatie en metselwerk ervoor. We hebben namelijk een eco vriendelijk huis, opgebouwd met beton en veel isolatie. Er is een fundering nodig, er moeten palen geheid worden. Graag de oplevering casco. Ik doe zelf de dakbedekking leggen graag wel de dakconstructie maken. Elektra kan ik zelf doen, graag wel 1 of 2 loze leidingen leggen, de rest kan ik zelf. De ruiten hoeven niet geregeld te worden, want de aanbouw wordt aangebouwd aan bestaande erker. De erker heeft kunststof ramen, daar wil ik 1 van gebruiken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rijswijk
dinsdag 04 december 2018

Aanbouw achterzijde woning

Ik wil graag een complete aanbouw van 2x5.5 meter aan de achterzijde van mijn woning.Hiervoor is geen vergunning De grond bestaat uit kleigrond. De reeds bestaande schuifpui van 4.5 meter breed in 2 delen wil ik weer hergebruiken. Oplevering medio april/mei 2019.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wijk bij Duurstede
zaterdag 18 augustus 2018

Uitbouw bouwen aan achterzijde

Uitbouw achterzijde bouwen met maten bxd 5,10x2,50. Compleet opgeleverd met buitenkraan, buitenlicht, verplaatsen zonnewering. Binnenmuren behangklaar afgewerkt en afwerking plafond naar huidige woonkamer en in aanbouw aan beide zijden ieder 2dubbele wandcontactdozen. Hardhouten schuifpui.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rijswijk
zondag 01 april 2018

Uitbouw laten verhogen

Twee weken geleden hebben wij de sleutels van ons nieuwe huis gekregen. Onze 2 onder 1 kap heeft een garage waar een aanbouw aangebouwd is. Echter zijn deze daken niet gelijk en zal een deel van het dak van de garage ongeveer 50 a 60 cm opgehoogd moeten worden. Daarbij moeten er 2 dakkoepels verwijderd worden en het dak van de aanbouw en de garage opnieuw bekleed worden met bituum. Dit zal totaal ongeveer 20 m2 zijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Beesd
dinsdag 10 januari 2017

Verzakking van de aanbouw herstellen

De aanbouw van 3 meter verzakt, hij is aan het huis verankerd, maar ik zie in tekeningen niets terug van heipalen. De aanhechtingsscheuren worden nu groter en er komen scheuren in het plafond (aan de nieuwe gevel zijde). De aanbouw is in 2005 gemaakt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wijk bij Duurstede
Offertes aanvragen