Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Bergen op Zoom

Een houtskelet casco uitbouw maken - Aanbouw - Bergen op Zoom

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Een houtskelet casco uitbouw maken

Wij willen een uitbouw van hout achter ons huis maken van 3meter bij 6meter. Hier komt na de fundering nog vloerverwarming in. Mochten jullie hier ook de dekvloer kunnen aanleggen graag een aparte prijs daarvoor bijvoegen casco, maar wel isolatie oplevering geschakelde tussenwoning. Verder voorzien van: graag kunststof kozijnen met dubbelglas 2 lichtkoepels zweeds rabatdelen


Aannemer Halsteren

Offertes aanbouw in Bergen op Zoom aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Bergen op Zoom

donderdag 14 september 2023

Aanbouw plaatsen

Bestaande aanbouw is verzakt en moet worden afgebroken. Fundering aanbrengen en nieuwe aanbouw van ongeveer 24 m2 aanbrengen. De aanbouw is gesplitst in 2 ruimtes: de keuken en via tussendeur naar bijkeuken (ongeveer 6,5 m2). In de bijkeuken moeten aansluitingen komen voor wasmachine en droger.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tholen
woensdag 14 september 2022

Prefab aanbouw plaatsen (~26m2)

Ik wil graag moderne prefab aanbouw, met voldoende elektra en perilex aansluiting. Met doorgetrokken vloerverwarming, kunststof schuifpui en over de gehele lengte glas. Afmetingen 6.5x4m. De afwerking van stenen, maar aan de binnenkant sausklaar opgeleverd. Incl. geveldoorbraak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bergen op Zoom
donderdag 28 juli 2022

Woning renoveren

Op 03/06/2023 uiterlijk gaat de akte van mijn nieuwe koophuis Kastanjelaan 298 te 4621 HN Bergen Op Zoom door. Het zou ook iets eerder kunnen zijn (de verkopers zijn bezig met woonbouw en 03/06/2023 is de uiterste aktedatum voor de sleuteloverdracht Alvorens ik zelf naar de woning verhuis, wens ik volgende werken / reparaties / vernieuwingen te laten uitvoeren op een termijn van 1 à 2 maand na de aktedatum: De platte daken repareren/renoveren/isoleren (vb omgekeerd dak ?) Zonnepannelen + omvormer + installatie (10 panelen) Ook een warmtepomp plaatsen Voorgevel: isolatie + beschermen buitenkant, afwerking nog geen voorkeur Bovenverdieping: leggen nieuwe laminaatvloer, 40 m2 Serre aanbouw (duurzame serre vanaf de keuken tot aan het einde van de schuur) schatting van 15 m2 Ik wens graag te werken in het kader van de verduurzaamheid. Mag ik u vragen: Of u ook de bouwtekening- en vergunningsaanvraag verzorgt voor de serre aanbouw Voor een offerte van alle bovenstaande werken (ik moet deze bij mijn hypotheekaanvraag voegen voor het bouwdepot) incl. bouwtekening- en vergunningsaanvraag Of u deze werken kan uitvoeren op een termijn van max 2 maanden en alle materialen en voorbereiding hiervoor ook kan voorzien (ik heb geen mensen die kunnen meehelpen en ik kan geen voorbereidend werk uitvoeren) ? Op langere termijn wens ik ook de woning vanbinnen te laten ombouwen helemaal met evt. opbouw of uitbouw op het eerste verdiep.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bergen op Zoom
donderdag 07 juli 2022

Prefab aanbouw plaatsen (~26m2)

Ik wil graag moderne prefab aanbouw, met voldoende elektra en perilex aansluiting. Met doorgetrokken vloerverwarming, kunststof schuifpui en over de gehele lengte glas. Afmetingen 6.5x4m. De afwerking van stenen, maar aan de binnenkant sausklaar opgeleverd. Incl. geveldoorbraak.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bergen op Zoom
zaterdag 29 januari 2022

Serre aanbouwen (8m2)

Wij willen een serre laten aanbouwen met een diepte van 2 meter en een breedte van 4 meter, vergunningsvrij. De buitenzijde willen we van glas. De kozijnen willen we van kunststof. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. In overleg willen we de vloerverwarming door laten trekken. De huidige gevel zal dus ook doorbroken moeten worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Halsteren
maandag 27 december 2021

Dak en schuifpui in bestaande uitbouw 18m2

Ik wil graag mijn aanbouw laten renoveren. Er moet een nieuw dak op en er moet een schuifpui in. De fundering is er en de muren staan er. Het gaat oim een bestaande oude veranderen. Maten 4m.80cm x3m.80cm. Het dak mag gewoon een plat dak worden met sandwichpanelen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Putte
maandag 06 december 2021

Serre vervangen door aanbouw (24m2)

Op dit moment hebben we een serre die we graag omgebouwd willen hebben tot aanbouw van baksteen of hout. De serre heeft een oppervlakte van ongeveer 24m2. De binnenzijde mag woonklaar opgeleverd worden. Kunststof kozijnen. De verwarming mag aan de hand van radiatoren. De gevel hoeft niet doorbroken te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bergen op Zoom
vrijdag 25 juni 2021

Grote renovatie en uitbouw

Wij zijn van plan ons jaren 30 huis helemaal leeg te strippen en helemaal te moderniseren, dit doen wij zelf. De volgende werkzaamheden zijn in iedergeval nodig. Houten vloer vervangen beneden. Verwarming door heel het huis Elektriciteit door heel het huis Alle kozijnen + glas Leidingwerk Muren isoleren Keuken Badkamer Buitenzijde huis stralen en voegen Aanbouw met verdieping, achterzijde: - Graag in hout afgewerkt en de binnenkant sausklaar. - Kunststof kozijnen, maar dit nog even in overleg met de vakman. - Waarschijnlijk vloerverwarmd. - Huidige gevel moet doorbroken en hier moet tevens ook nog een balk geplaatst worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bergen op Zoom
donderdag 25 maart 2021

Aanbouw keuken 3 x 3 meter

Wij willen een aanbouw aan de keuken. Het wordt een aanbouw van 3 x 3 meter. De vloer, riolering, gas, water en licht moeten erin. Vanuit het oude gedeelte kunnen deze leidingen worden aangesloten. 2 stuks openslaande ramen, dit mogen houten kozijnen worden. Eventueel willen we een lichtkoepel of lichtstraat, dit nog graag in overleg. Ik wil een sausklare oplevering. Er hoeft geen extra verwarming te worden aangelegd. De achterdeur wil ik hergebruiken, maar de muur moet nog wel worden uitgebroken. Dit is een dragende muur. Ik heb geen idee of ik een vergunning nodig heb.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Halsteren
zaterdag 09 januari 2021

Aanbouw achterzijde serre fundatie

Wij willen graag een serre plaatsen achter aan onze bestaande woning. Afmeting: 4*4mtr. Vanwege verzakking gebied zal één fundatie paal geslagen moeten worden. Tevens een betonvloertje aanleggen. Vergunning is niet nodig. Serre aluminium of kunststof in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bergen op Zoom
woensdag 06 januari 2021

Extra slaapkamer plat dak

Wij zouden graag een indicatie krijgen van casco plaatsing van prefab extra slaapkamer op de aanbouw van ons huis. (De vergunning zou hiervoor al aanwezig zijn). Er zal alleen (evt door jullie of lokale aannemer ) een doorgang gemaakt moeten worden vanuit de huidige inloopkast (oorspronkelijk de trapopgang). En iets van een “halletje” naar de prefab slaapkamer. Dit omdat wij de prefab los van de gevel en aan de voorkant van de aanbouw gerealiseerd willen zien. Een wens is met grote raampartij. Zie foto’s ter verduidelijking. Graag uw reactie per mail ivm werkzaamheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ossendrecht
zondag 08 november 2020

Uitbouw aan de achterzijde van onze bungalow

Ik ben voornemens aan onze bungalow een aanbouw te laten zetten van 7 mtr breed en 4 mtr diep, de totale hoogte van het platdak is 3 mtrr incl het boeiboord van 38 cm,de voorzijde + 2,68 mtr moet voorzien worden van een schuifpui in 3 of 4 delen met een bovenlicht van +_ 40 a 45 cm, in het vaste deel van de schuifpui moet een ventilatierooster zitten, en op het plattedak moeten 2 of 3 lichtkoepels komen om voldoende licht te hebben, dit zal naar mijn mening gefundeerd moeten worden en afgewerk tot en met een smeervloer. Kunt u mij hierover offreren. Wij mogen dit vergunningsvrij bouwen en er hoeft niet geheid te worden. De aanbouw dient aan de achterzijde gebouwd te worden. We willen graag aluminium kozijnen, ook voor de schuifpui. De voorkeur gaat uit naar een gemetselde constructie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Halsteren
woensdag 21 oktober 2020

Een vrijstaande bungalow uitbouwen

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een uitbouw achter mijn bungalow. Het grijze gebied geeft de aanbouw aan. Het komt neer op een uitbouw van 700 bij 400 cm met een nokhoogte van 300 cm. Graag gemetselde bouw en kunststof schuifpuien in uitbouw. De bouw moet op kleigrond. Verder woon-klaar opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Halsteren
dinsdag 15 september 2020

Tuinkamer met fundering en schuifpuien bouwen

Bij deze laat ik u weten dat ik voornemens ben om een tuinkamer te laten zetten. Deze moet gefundeerd worden rekening houdende met het aansluiten van een eventuele vloerverwarming De afmetingen zijn 6mtrx 4mtrx 2.61mtr hoog Hier in moet een natte ruimte zijn van 1.50mtr breed bij 4mtr zijn. De voorzijde moet een schuifpui zijn in 3 delen. Het dak moet een plat dak worden met 3 lichtkoepels. Bijgaande doe ik u een tekening van de bungalow toekomen waar de aanbouw moet komen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Halsteren
woensdag 19 augustus 2020

Een casco uitbouw realiseren achter een hoekwoning

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterzijde van mijn woning om meer ruimte in de woonkamer te creëren. De uitbouw dient ongeveer 200 bij 600 cm groot te zijn. Het betreft een hoekwoning waarachter een gemetselde uitbouw gemaakt mag worden. Graag voorzien van kunststof kozijnen en casco opleveren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Oude-Tonge
Offertes aanvragen