Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Badhoevedorp

Uitbouwen /optrekken gevel / plaatsen dakkapel / onderkelderen - Aanbouw - Badhoevedorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouwen /optrekken gevel / plaatsen dakkapel / onderkelderen

Wij willen ons huis verbouwen om meer leefruimte te krijgen. Afhankelijk van de kosten en termijn waarop geleverd kan worden willen wij graag een offerte voor het plaatsen van een kelder (of in de tuin of onder het huis), het uitbouwen van de onderverdieping (achterkant) met optrekken van de gevel, plaatsen van een dakkapel en slopen van een stenen schuurtje. Als voorbeeld van de uitbouw en hoe het huis gebouwd is kan worden gekeken naar de uitbouw die is geplaatst. Alle buitenzijde willen we dan in metselwerk afgewerkt hebben en de binnenzijdes graag nog even in overleg. Alle kozijnen willen we van kunststof hebben. Ook voor de verwarming wil ik graag nog even overleggen. De afmetingen zijn heel erg afhankelijk van de kosten. Maar voor de uitbouw wordt dat ongeveer 3 bij 5m en het dakkapel wordt ook 5m breed. Voor de kelder heb ik nog geen idee, die is nog het meest twijfelachtig.


Aannemer Badhoevedorp

Offertes aanbouw in Badhoevedorp aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Badhoevedorp

zondag 22 mei 2022

Aanbouw achterzijde woning

Bevat aanbouw 290 bij 575. Graag met 2 openslaande deuren en ramen in het plafond. Afwerking in overleg met kunststof kozijnen. Gevel doorbreken in overleg. Dit is vergunningsvrij. Ik wil een casco oplevering. Achterzijde woning. Ik sta open voor prefab.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Badhoevedorp
zondag 31 januari 2021

Uitbouw inclusief hele huis vloerverwarming

Uitbouw aan de zijkant van de gevel. Nog niet duidelijk of er een vergunning nodig is. Zelfde lengte als garage, maar dan andere kant woning. (+/- 2m x 5,70m). Bij de keuken gaan de deuren naar binnen, die deuren wil ik naar buiten brengen, zodat het een geheel is en de gevel gelijk loopt. De deuren worden wel verplaats, kunnen eventueel andere deuren in, als het maar openslaande deuren zijn. Er zit een openhaard in, die gevel willen we gelijk maken en de openhaard mogelijk op een andere plek, eventueel in overleg. Vloerverwarming begane grond (woonkamer, keuken, hal en werkkamer) en eerste verdieping. Verder ook ramen en kozijnen in de uitbouw, deze moeten in het hout. Buitenkant van de aanbouw sowieso wit, wellicht met prefab maar traditionele bouw kan ook, in overleg met de vakman. Uitbouw casco opgeleverd, tenzij de kosten heel erg meevallen. Afhankelijk van de kosten eventueel een bredere uitbouw, helemaal naar achter toe, dan wordt hij de dubbele grootte. Dit hangt af van de totale kosten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Badhoevedorp
woensdag 23 oktober 2019

Verzakking aanbouw

Aanbouw welke circa 40 jaar is geplaatst is circa twee cm gezakt. Wellicht twee kolommen plaatsen om verdere verzakking tegen te gaan. 2,5 bij 4 meter.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Badhoevedorp
zondag 28 oktober 2018

Aanbouw achterzijde

Wij hebben interesse in een aanbouw van circa 6 m bij 2,5 meter. Het huidige kozijn met deur moet uit de buitenmuur. Deze zal verstevigd moeten worden. Onze wens is een aluminium schuifpui met een plat dak. Indien financieel haalbaar willen we de aanbouw doortrekken naar de tweede verdieping, anders zal het een groot balkon worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Badhoevedorp
vrijdag 13 juli 2018

Uitbouw aanbouwen aan een jaren '30 woning

Uitbouw achterzijde 3.50 meter breed en 3 meter diep. Ik wil dat het een soort serre wordt met dubbele openslaande deuren en glazen zijkanten. Binnenkant wil ik een dekvloer zodat ik de bestaande vloerbedekking kan doortrekken. Daarnaast werken wij zelf de binnenkant af. Als voorbeeld een foto toegevoegd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Badhoevedorp
zaterdag 17 februari 2018

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij willen de achterkant uitbouwen, 2,5-3 meter diep (afhankelijk van vergunning) over +/-5,50 meter breed. De keuken zit aan de achterzijde en deze willen we naar voren verplaatsen (nu woonkamer). Voor de uitbouw is een fundering nodig. Verder willen we graag de uitbouw van steen met een plat dak en lichtkoepel en de pui met openslaande deuren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Badhoevedorp
donderdag 07 december 2017

Aanbouw maken

Wij hebben een geschakelde woning gekocht en krijgen daarvan op 15 januari de sleutel. We willen aan de achterzijde aan de woonkamer een stuk van 5 x 6 meter aanbouwen, zodat er een L-vormige woonkamer ontstaat. We zoeken bedrijven die daar rond eind januari mee kunnen starten. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Wij ontvangen graag uw offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Badhoevedorp
zondag 23 juli 2017

Uitbouw van 2 woonlagen aanbouwen

Het souterrain van 5,84m breed zouden we willen uitbouwen met 3 a 4 meter met veel glas zodat er meer licht inval ontstaat, naast de extra ruimte wat er dan ontstaat. Daarboven op willen we dan de woonkamer / leefkeuken op uitbouwen, dus op de uitbouw van het souterrain. Ook circa 4 meter met veel glas. Zodat we op de eerste verdieping een woon keuken kunnen maken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Badhoevedorp
zondag 07 mei 2017

Uitbouw en serre aanbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning van 2,80 x 3,20 meter. De uitbouw zal een plat dak krijgen met een schuifpui en verder kozijnen. De woonkamer zal hierdoor groter gaan worden. Aan de voorzijde zou er dan een serre van 5 bij 2 meter geplaatst moeten worden. Dit zal veel glas zijn met een houten of aluminium pui. Er zal ook een gedeelte van de gevel opengebroken moeten worden. Dit zal ongeveer 2 meter worden. Kunt u separaat de uitbouw en de serre offreren? Er zijn nog geen vergunningen aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lijnden
zaterdag 11 maart 2017

Aanbouw bouwen

Graag ontvangen wij een kostenindicatie voor het bouwen van een aanbouw, 2,8 x 7,5 x 4 meter, met daaraan vast een extra slaapkamer van 3 bij 6 meter. Wij zullen deze prijsindicatie gebruiken om te kunnen bepalen welke bedrijven cq. Aannemers wij uitnodigen voor een gesprek.De aanbouw zal een houtskeletbouw worden met een plat dak. De elektra en stuukwerk dient te worden uitgevoerd. Bij de woonkamer als bij de slaapkamer dienen er 2 openslaande deuren met kozijn ernaast geplaatst te worden. De keuken zal naar een andere plek worden verplaatst en hiervoor dienen er voorbereidingen getroffen te worden. Het toilet zal 3 meter verplaatst moeten worden en zal op de plek gaan komen waar voorheen de keuken zat. De echte afwerking zullen wij zelf gaan verzorgen. Er is een bouwtekening van een bouwkundige aanwezig. Graag wachten wij uw voorstel af.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Badhoevedorp
zondag 12 juni 2016

Aanbouw bij een dijkwoning

Ik heb deze woning nog niet aangeschaft. Wel zal er zeker binnen een jaar aanbouw gerealiseerd worden. Het is een dijkwoning, waarvan ik verwacht dat er niet geheid hoeft te (kan) worden en dat de aanbouw op staal met een houten skelet, afgewerkt met stenen buitenwanden. Ingeschatte m2: 25 m2 (2,5 meter diep en 10 meter breed).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Lijnden
maandag 21 september 2015

Aanbouw bij een nieuwbouwproject realiseren

In december zal mijn nieuwbouwwoning worden opgeleverd. Bij de bouw zijn er al heipalen geslagen voor een aanbouw echter realiseren zij deze niet. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een aanbouw van 2.5 bij 5.4 meter. De kozijnen dienen overgezet te worden in de nieuwe aanbouw. Tevens zal de elektra en de vloerverwarming door de vakman gerealiseerd moeten worden. Er is een foto beschikbaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Badhoevedorp
maandag 11 augustus 2014

Vergunningsvrije aanbouw laten bouwen

Ik wil graag een aanbouw laten bouwen aan onze woning. Dit betreft een vergunningsvrije aanbouw van 2,5 meter diep en 5,78 breed. Graag een aannemer die niet al te ver hoeft te reizen. We willen nog in Augustus van start. De bestektekeningen zijn gereed en alle benodigde stelposten zijn bekend. Heiwerk is nodig, 3 palen. Graag geheel afgewerkt laten opleveren. We willen openslaande tuindeuren met ramen ernaast en een keukendeur met een raam ernaast. Kunststof kozijnen. Verdere details hebben we voor u op papier staan. Voorwaarde is in augustus te starten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Badhoevedorp
maandag 28 mei 2012

Aanbouw entree met toilet

Aanbouw entree met toillet opzij. Naast het huis, 3 heipalen al in de grond. Fundering. Afmeting 7 meter bij 1.20. Gemetselde muren een plat dak. Het is bij een dijkwoning. Tekeningen zijn aanwezig. Afbouw binnenzijde in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Badhoevedorp
maandag 01 februari 2010

Aannemer

Aan de zijkant van het huis willen we een bestaande aanbouw (kantoortje) afbreken en een beter geisoleerd kantoortje weer aanbouwen (vergelijkbaar met een erker).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Badhoevedorp
Offertes aanvragen