Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Amersfoort

Vervanging uitbouw achterzijde - Aanbouw - Amersfoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervanging uitbouw achterzijde

We willen graag onze ronde uitbouw eraf en vervangen voor een rechte uitbouw met plat dak. Voorkeur voor een casco oplevering met een metsel of prefab constructie.


Aannemer Leusden

Offertes aanbouw in Amersfoort aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Amersfoort

maandag 18 september 2023

Aanbouw plaatsen

Wij zouden graag een erker aan de voorzijde van onze woning willen in een klassiek/landelijke stijl. 3 meter breed, 1 meter diep ( binnen sta hoogte 2,6 meter) met houten kozijnen en HR++ glas. Een erker met 90 graden hoeken en aan de voorzijde 3 ramen, met 3 bovenlichten en aan beide zijkanten ook een raam met bovenlicht. dus in totaal 5 ramen, 5 bovenlichten. Gemetseld aan de onderkant en een keramische raamdorpel. En het dak rondom overstek en afgewerkt met zinken kraal dakrand. Binnenkant casco.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Soest
maandag 04 september 2023

Aanbouw plaatsen

ik wil graag een offerte voor een uitbouw. afmeting is 5 breed en 2 diep. in de uitbouw zouden wij graag een schuifpui willen hebben. binnen muren willen we afgewerkt hebben.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amersfoort
donderdag 17 augustus 2023

Aanbouw plaatsen 15m2 (woonklaar)

Wij willen graag een offerte voor een 5m brede 3m diepe aanbouw. Wij wonen in een hoekwoning, er is een weg en poort aan de achterkant van ons huis waardoor het goed bereikbaar is. We hebben een bestaande schuifpui die we graag naar de aanbouw willen verhuizen. We willen de schuifpui hergebruiken. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. We willen graag het interieur gestukadoord en 5 spotlichtjes erbij. Wij willen graag een radiator. Er hoeft geen vergunning te worden aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Soest
maandag 10 juli 2023

Gemetselde aanbouw 10m2 (woonklaar)

Wij willen een gemetselde aanbouw plaatsen achtertuin, 5x2m. Oplevering van de binnenzijde mag woonklaar. Qua verwarming willen we gebruik maken van vloerverwarming, dit wordt waarschijnlijk al gedaan door een andere partij. De kozijnen mogen van kunststof zijn. Geen vergunning nodig. Liefst start in september/oktober.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amersfoort
woensdag 07 juni 2023

Prefab aanbouw realiseren

Ik wil een prefab aanbouw laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. Het gaat om een uitbouw van 2,5 bij 6 meter. Er is geen vergunning nodig. Ik wil de opties bespreken over de mogelijkheden voor de afwerking aan de achterzijde. Ik wil zo onderhoudsvrij mogelijk. Ik wil dat het zo wordt afgewerkt dat het klaar is om een vloer te leggen, voor de rest helemaal afgewerkt. Ik wil ook de opties voor de kozijnen bespreken. Ik wil dat de aanbouw goed tegen geluid wordt geïsoleerd, want het wordt een muziekkamer. Ik wil dat het voor half maart volgend jaar gerealiseerd wordt.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Barneveld
dinsdag 28 maart 2023

Aanbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning realiseren. 6,5 m breed en 2 m diep. Ik heb geen vergunning nodig. Ik wil eigenlijk dat alleen het houtskelet wordt gezet, de rest wil ik zelf doen. De gevel moet wel doorgebroken worden, dat is een draagmuur.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Baarn
donderdag 09 maart 2023

Kunststof aanbouw 15m2

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een aanbouw bij onze woning (situatieschets bijgevoegd). De buitenmaat is ongeveer 4,2 m diep en 3,6 m breed. De afwerking van de buitenzijde mag met kunststof rabat delen. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs. De kozijnen mogen van kunststof zijn. Ik ben al in overleg met de gemeente over de vergunning. Vanaf 1 juni kan uitvoer beginnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Baarn
donderdag 16 februari 2023

Prefab uitbouw 15m2 casco

Wij willen graag een prefab uitbouw van 3m x 5m aan de achterzijde van ons huis. We willen ook een dakraam van 3m x 1m, evenals kleine spotjes. De vloer moet dezelfde hoogte hebben als die van het huis, omdat wij de begane grond willen laten voorzien van PVC met vloerverwarming. We willen graag de huidige kozijnen laten hergebruiken in de aanbouw. De gevel moet doorbroken worden, de achterkant van het huis is goed bereikbaar. De afwerking van de buitenzijde mag van steen zijn. De oplevering van de binnenzijde mag casco.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Soest
donderdag 27 oktober 2022

Uitbouw realiseren (~12m2)

Mijn aanvraag betreft een aanbouw van 4 x 3 m, het liefst willen wij de muren zowel binnen als buiten met HSB en de planken buiten van Eternit. Geen stenen. In de bijlage het bouwplan met alle benodigde details. De gevel zal doorbroken moeten worden. Graag een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Soest
vrijdag 14 oktober 2022

Aanbouw plaatsen 2,4 meter

Graag willen op de begane grond aan de achterzijde de uitbouw van 1,2m vergroten naar 2,4m gemaakt met een serre van 1,2m. De standaard achtergevel zal dus vervangen worden door de uitbouw/serre. De eigenaren van de aangrenzende woning heeft ook gekozen om hun begane grond te verlengen (meerwerk).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amersfoort
vrijdag 07 oktober 2022

Nieuwe dakopbouw + badkamer opbouwen

Wij willen graag een dakopbouw op onze huidige aanbouw met plat dak. We willen de dakopbouw iets kleiner dan de aanbouw zodat er ruimte is voor een lichtstraat. Ook willen wij een nieuwe badkamer in de dakopbouw en willen we de huidige badkamer op de beneden verdieping laten afbreken en betrekken bij de woonkamer. Bijgevoegd een plattegrond van het huidige dakterras waarop de dakopbouw geplaatst moet worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Baarn
zondag 19 juni 2022

Houten uitbouw 18m2

Wij willen een uitbouw van 4,5 breed en 4 meter diep aanbouwen met daaraan vast een keuken/ schuurtje van 2,5 bij 6 meter. Er staat nu een stenen uitbouw en een stenen schuur en die willen we eraf slopen (dit doen we zelf). De afwerking van de buitenzijde willen we graag van hout. De oplevering van de binnenzijde weet ik niet zo goed. Vergunning moet goedkomen, want er stond dus al een uitbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Bunschoten Spakenburg
zaterdag 26 februari 2022

Uitbouw aan zijkant realiseren (~12,5m2)

Wij willen een aanbouw in de zijkant van de woning laten plaatsen en de afmetingen is ongeveer 2,5m bij 5m (op maat gemaakte), vergunningsvrij. De buitenzijde afgewerkt in metselwerk, als dit het goedkoopste is. De kozijnen wel van hout en de binnenzijde casco of sausklaar, graag een offerte voor beide situaties. De verwarming mag aan de hand van radiatoren. Geen lichtstraat gewenst en geen geveldoorbraak, maar wel moet er een deur geplaatst worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hooglanderveen
woensdag 23 februari 2022

Aanbouw realiseren

Zoek een vakman voor een uitbouw van 200 cm diep totale breedte 540 cm hoog 240cm ,met kunststof schuifdeuren en 2 dak lichten. Voorkeur voor een complete oplevering met een metsel constructie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Leusden
woensdag 15 december 2021

Aanbouw achterkant realiseren

Uitbouw aan achterkant over de gehele breedte van de woning circa 10 meter en 4 meter diep. Voorkeur voor een complete oplevering met een prefab constructie. Graag kunststof kozijnen, lichtkoepel en een schuifpui.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Amersfoort
Offertes aanvragen