Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Alphen aan den Rijn

Uitbouw of serre 22m2 casco - Aanbouw - Alphen aan den Rijn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitbouw of serre 22m2 casco

Ik wil graag een uitbouw van hout of een geïsoleerde serre van 400 cm diep en 550 cm breed aan achterzijde van de woning. Beide varianten met een vouwwand/deur van 300 cm breed. Casco opleveren. De kozijnen het liefst van kunststof.


Aannemer Boskoop

Offertes aanbouw in Alphen aan den Rijn aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Alphen aan den Rijn

dinsdag 12 september 2023

Tuinkamer of tuinkantoor plaatsen of vervangen

Wij zijn ons aan het oriënteren op het plaatsen van een tuinkamer aan onze woning welke al is voorzien van een uitbouw. De maximale maten van de tuinkamer zijn hierboven aangegeven. Deze ruimte is momenteel terras en is onderheid en voorzien van een broodjes vloer afgewerkt met zand en tuintegels. Vanuit de woning gezien is de linker zijde voorzien van een stenen muurtje met hoogte van 190 cm en de rechter zijde heeft een muur van ongeveer 1 meter ( uitbouw van de buren) en vervolgens een scheidingsmuurtje met een hoogte van ongeveer 160 cm en is schuin aflopend. Wij zouden graag de tuinkamer willen laten aansluiten aan de huidige aanbouw zodanig dat de huidige zinken goot komt te vervallen. De voorzijde willen we afgesloten zien met glazen deuren net als het dak. Voor de beide zijwanden denken we aan afsluiting met een pasend paneel van glas of ander kunststof materiaal. Ik heb eventueel een schets van de gevel beschikbaar. Gewenste afmetingen tuinkamer:: 5,40 X 2,88 X 2,70 (Breedte, Diepte, max hoogte) Welke voorzieningen moeten aanwezig zijn in je tuinkamer?: Elektra (verlichting, stopcontacten, ...) Welk constructiemateriaal heeft je voorkeur?: Kunststof (PVC) Met welk doel wil je een tuinkamer laten plaatsen?: Anders


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ter Aar
maandag 14 november 2022

Garage aanbouwen met punt

Ik wil graag een garage naast mijn huis laren plaatsen met een betonnen inrij vloer en een houten vloer als vliering. De garage mag casco worden opgeleverd. Materiaal buitenzijde met steenstrips. Ik woon in een hoekhuis en heb 6 meter naast mijn huis aldoor de gemeente stoep begint qua lengte heb ik voldoende. Betreft de zijkant van de woning. Ik vermoed dat er geen vergunning nodig is, maar een meldingsplicht. Mocht deze wel nodig zijn kan ik dit regelen. Verder hoeft er geen gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alphen aan den Rijn
dinsdag 04 oktober 2022

Uitbouw realiseren (~3m2)

We hebben een aanbouw. We willen graag het ander stuk ook aanbouw hebben dan word de keuken groter. Maar we mogen niet aan de muur van ons buurman zitten. Er moet dus een stuk tussen zitten. 2,10 bij 1,5 komt erbij. Dit is vergunningsvrij. We willen een traditioneel gemetselde afwerking met kunststof kozijnen. We willen sausklare oplevering. Er moet een gevel worden doorbroken. De uitbouw hoeft niet verder verwarmd te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alphen aan den Rijn
zaterdag 30 juli 2022

Sausklare uitbouw achterzijde woning

We hebben een aanbouw. We willen graag het ander stuk ook aanbouw hebben dan word de keuken groter. Maar we mogen niet aan de muur van ons buurman zitten. Er moet dus een stuk tussen zitten. 2,10 bij 1,5 komt erbij. Dit is vergunningsvrij. We willen een traditioneel gemetselde afwerking met kunststof kozijnen. We willen sausklare oplevering. Er moet een gevel worden doorbroken. De uitbouw hoeft niet verder verwarmd te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alphen aan den Rijn
donderdag 14 juli 2022

Uitbouw achterzijde realiseren (~7m2)

Wij willen een uitbouw laten realiseren, van ongeveer 7m2. De buitenzijde willen we van metselwerk, met kunststof kozijnen. De gevel zal doorbroken moeten worden. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd, zonder verwarming (regel ik zelf). Wel is er al een gedeelte aangebouwd. Wat gaat daarmee gebeuren? Kunnen we die behouden? Zo ja graag die prijs en de prijs zonder de bestaande aanbouw sturen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alphen aan den Rijn
woensdag 30 maart 2022

Aanbouw woonkamer (~24m2)

Ik zou graag een indicatie willen hebben voor een prefab uitbouw van 6 meter breed en 4 meter lang (vergunningsvrij). Indien gewenst kunt u de situatie komen bekijken. De buitenzijde graag in metselwerk afgewerkt, ik heb al 2 openslaande deuren die hergebruikt kunnen worden. De binnenzijde mag casco opgeleverd. Hierbij wil ik de huidige vloerverwarming laten doortrekken. Geen lichtstraat gewenst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Koudekerk aan den Rijn
woensdag 09 februari 2022

Uitbouw achterzijde 14m2.

Wij willen aan de achterzijde een aanbouw realiseren in ons huis. De gewenste afmetingen is; 4.6 breed x 3 lang x 2.5m hoog. We willen de binnenzijde woonklaar opgeleverd hebben en de buitenzijde traditioneel gemetseld. Als het mogelijk is met vloerverwarming verwarmen anders met radiatoren. Hierbij moet er een 4,5 meter brede gevel doorbroken. Hierbij graag rekening houden met een lichtstraat. Wij zouden graag voor de kozijnen onze bestaande pui willen gebruiken en deze graag mee verplaatsen. Voor de aanbouw is er geen vergunning nodig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Hazerswoude Rijndijk
zondag 07 november 2021

Serre aanbouwen 15m2

Ik wil een serre laten plaatsen, ongeveer 3 bij 5m. Dit is vergunningsvrij. De fundering en vloer word door mij zelf gemaakt. Het gaat om aluminium materiaal RAL 9016. De binnenzijde wil ik casco opgeleverd. Het gaat mij eerst om een ruwe prijs opgave. Ik hoop dat u aan de tekening genoeg heeft.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuwkoop
maandag 09 augustus 2021

Uitbouw achterzijde aanbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning van ong. 2,5 meter bij 5 meter Hebben de voorkeur voor een casco oplevering en een houten of gemetselde constructie. Graag ook met lichtkoepel.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alphen aan den Rijn
zondag 27 juni 2021

Uitbouw eengezins hoekwoning achterkant

Wij overwegen om onze woonkamer te vergroten d.m.v. Een uit/aanbouw. Afmeting ca. 5-6 m .x 2,5 m.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alphen aan den Rijn
dinsdag 15 juni 2021

Aanbouw achterkant 10m2

wij willen een uitbouw aan onze woning achterkant. buren hebben een uitbouw. uitbouw ongeveer 5 meter breed en 2 meter diep. met een tussen wand voor nog aparte ruimte. De buitenkant wil ik in hout afgewerkt en de binnenkant graag woonklaar opgeleverd. Wij dachten aan kunststof kozijnen, maar toch nog even overleggen hierover. De vloerverwarming moet hiervoor doorgetrokken worden. De huidige gevel moet doorbroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rijnsaterwoude
donderdag 11 maart 2021

Woonklare serre/aanbouw achterzijde woning

Wij willen een aanbouw/serre realiseren aan de achterzijde van mijn woning zoals op de foto. De afmetingen zijn 6 meter breed bij ongeveer 3/4 meter diep. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning, maar dit is volgens mij ook niet nodig. Ik wil de afwerking aan de buitenzijde traditioneel gemetseld en met glas afgewerkt hebben. De binnenzijde wil ik woonklaar hebben. ik wil graag aluminium kozijnen. Er moet denk ik geen gevel worden doorbroken. De uitbouw wil ik verwarmen met vloerverwarming. Ik wil graag een glazen lichtstraat laten plaatsen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alphen aan den Rijn
dinsdag 02 maart 2021

Aanbouw en slopen draagmuur

We willen graag een aanbouw aan de achterkant van het huis diepte ongeveer 2,5 meter en breedte ongeveer 5 meter. Liefst goedkope constructie, dus waarschijnlijk van hout Met schuifpui of openslaande deuren met houten kozijnen. Dicht plat dak. Draagmuur bij de keuken willen we ook graag verwijderd zien. Casco opleveren. Al contact gehad met AMS Pro.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nieuwkoop
zondag 31 januari 2021

Een woning voorzien van een aanbouw en kelder met dezelfde maatvoering

Wij willen een aanbouw aan de achterzijde van de woning. In de bijlage is een tekening opgenomen met de maatvoering. Dit betreft ongeveer 684 bij 524. Graag woon-klaar opleveren, voorzien van kunststof kozijnen en een lichtstraat van 100 bij 200 cm. Er zijn heipalen nodig, wat de specialist dient te realiseren. Indien mogelijk een losse aanvullende opdracht om een kelder eronder aan te brengen. Dit moet achter een twee-onder-een-kapwoning gebouwd worden. Kelder mag ook alleen de laatste rechthoek te zijn van bijv 5,5x3 meter hiermee wordt het meer een standaard prefab kelder ingraven.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Alphen aan den Rijn
dinsdag 19 januari 2021

Aanbouw

Wij willen graag een aanbouw van 2500 x 3000 mm. Vergunning is niet nodig, de constructie nog even in overleg. Kozijnen graag van kunststof. Als het kan een casco oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Woubrugge
Offertes aanvragen