Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Almelo

Woonklare houten uitbouw - Aanbouw - Almelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Woonklare houten uitbouw

Ik wil graag een uitbouw met de maten 4,5 x 4,5 x 2,5H realiseren aan de achterzijde van de woning. Met een lichtstraat op dak en spotjes rondom in boeirand. Ik ben nop niet in bezit van een vergunning. Ik wil een houten afwerking met houten kozijnen. Ik wil graag een woonklare oplevering. Er hoeft geen gevel worden doorbroken.


Aannemer Almelo

Offertes aanbouw in Almelo aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Almelo

vrijdag 18 maart 2022

Een grote aanbouw maken

Ik wil een aanbouw van 64m2. Dit kan vergunningsvrij. Graag casco opleveren. Mag traditionele bouw of prefab bouw zijn. Graag voorzien van kunststof kozijnen met triple glas. Overige specificaties bespreek ik met de specialist.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijverdal
dinsdag 21 september 2021

Fundering tbv uitbouw woning (4 oktober!)

Wij zijn een aannemersbedrijf uit Baak en wij zoeken een bedrijf dat voor ons de fundering compleet met bekisting en het storten van beton kan realiseren voor een woning in Nijverdal. Het gaat om 20 m2 aanbouw, 9 m1 randkist, 20m2 Vloerisolatie, circa 4 kubes beton en 2 zijdes stelregels meegegoten tbv plaatsen HSB constructie. Het moet 4 oktober uitgevoerd worden graag een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijverdal
vrijdag 16 oktober 2020

Aanbouw aan de achterzijde van het huis

Wij willen graag een aanbouw aan achterkant van onze woning 6 meter breed en lengte 2 Wat is dan de kosten casco (afhankelijk van het budget). We kunnen vergunningsvrij bouwen. Er zijn nog geen tekeningen gemaakt, maar wij weten wel goed wat we willen. Er moet een stukje van een draagmuur worden verwijderd. Het liefst willen wij kunststof kozijnen. Wij hoeven geen lichtstraat, we willen graag kozijnen van het plafond tot aan de vloer, helemaal van glas. We willen als het ware de achtermuur hetzelfde houden, alleen 2 meter opgeschoven. De bank eist een garantie vanuit het bouwbedrijf. Is dit mogelijk?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almelo
woensdag 19 augustus 2020

Uitbouw achterkant woning realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant van de woning van 3 x 3,5 meter. Van het raam welke er nu zit willen we een schuifdeur laten maken, er zou dus geen geveldoorbraak nodig zijn. Aan 1 kant is er bij de buren al een aanbouw geplaatst. Ook willen we de rest van de woonkamer een betonvloer willen en deze laten overlopen naar de uitbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wierden
maandag 07 oktober 2019

Fundering voor een aanbouw realiseren en materiaal leveren

Wij willen voor een casco uitbouw achterzijde huis van 2,5 x 6 m de fundering laten realiseren en materialen laten leveren als dat mogelijk is. Een deel van de materialen zijn wel al aanwezig. Er ligt al een deel van de fundering is ons verteld. Wat dit is durven we niet te zeggen. Er zou gekeken moeten worden wat nodig is. Nu ligt er nog een terras. Graag ontvangen we een offerte voor de fundering en de materiaalkosten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Den Ham
vrijdag 14 september 2018

Aanbouw aan de hoekwoning bouwen

Wij willen een aanbouw voor een hoekwoning aan achter- en zijkant. Rond de 2 × 2.5 m bij 5 m. Er is een vergunning nodig voor de zijkant. Aan de achterkant graag kozijnen, er moet waarschijnlijk een draagmuur doorgebroken worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Wierden
dinsdag 04 juli 2017

Uitbouw aan de voorzijde

Uitbouw keuken. Vanuit al reeds bestaande, ongeïsoleerde bijbouw, willen we zo'n 1,40 meter breed + zo'n 2 meter lengte erbij aanbouwen en de bestaande aanbouw/keuken verbouwen, zodat we een grote woonkeuken kunnen realiseren. Graag al op korte termijn. Plan is augustus starten met aanbouw/verbouwing. Eind september/begin oktober is het voornemen om de keuken te plaatsen. Huidige aanbouw is van hout. Klant weet niet wat de ondergrond is van de huidige vloer waar stukje aanbouw moet komen. Zie bijlage voor tekening. Vergunning is zo goed als rond.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rijssen
zondag 09 april 2017

Aanbouw aan de achterkant aanbouwen

Wij hebben een hoekwoning uit de jaren '90 met aan de achterkant een kleine bijkeuken. We hebben de wens om daar volgend voorjaar een aanbouw achter te laten plaatsen van 240 x 270 cm om een nieuwe keuken te kunnen realiseren. We zijn ons nu aan het oriënteren op de mogelijkheden en gaan graag in gesprek met een aannemer om onze wensen te bespreken. We ontvangen daarna graag uw offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijverdal
dinsdag 04 oktober 2016

Aanbouw met veel glas bouwen

Graag willen wij een offerte ontvangen voor een aanbouw met veel glas. De aanbouw wordt gerealiseerd aan de zijkant. We hebben ideeën voor de aanbouw, zoals een schuifpui over de hele breedte van de woonkamer, kunststof kozijnen, zij aanzicht ook voorzien van glas, buitenkant afgewerkt met, kunststof, houtenlook planken, plat dak met lichtstraat. Omdat we een beperkt budget hebben, willen we graag een offerte waarin aangegeven wordt wat elk onderdeel van de aanbouw kost. Want we willen kijken welke onderdelen we zelf kunnen uitvoeren, bijvoorbeeld de binnenafwerking van de aanbouw of het fundament, et cetera. Hiervoor willen we ook graag een technische tekening en een ontwerpschets. De aanbouw is in 2 delen over de volle zijkant van een 2 onder 1 kap boerderij. Het eerste deel, woonkamer, is 5.05 meter bij 3 meter en voor de beneden slaapruimte 2.50 bij 3 meter hierin komt een panorama raam. De afmetingen moeten nog precies nagemeten worden. Tussen deze 2 ruimtes komt een scheidingswand. Er mag vergunningvrij gebouwd worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almelo
zondag 07 augustus 2016

Aanbouw aan woning maken

Ik wil een aanbouw aan mijn woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almelo
donderdag 14 juli 2016

Houtskelet aanbouw aanbouwen

Ik wil graag een nieuwe aanbouw van houtskelet van 4 bij 6 meter, inclusief hergebruikte achterdeur en nieuwe schuifpui van 2150 bij 2200 mm (schaf ik zelf aan). De binnen afwerking wordt glasvezelbehang en het plafond wordt gespoten. Het grondwerk en dakbedekking wordt in eigen beheer uitgevoerd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijverdal
zaterdag 09 juli 2016

Aanbouw aan een berging maken

Ik wil graag info over het plaatsen van een houten uitbouw. Er staat een kleine berging, die willen we uitbouwen om er een slaapkamer en badkamer te maken. Deels met donker hout en de onderste lagen van rode stenen. Een uitbouw van circa 8 bij 4 meter. Alleen onder de berging is er fundering. Casco opleveren. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Nijverdal
zaterdag 09 juli 2016

Aanbouw laten plaatsen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen van ongeveer 2 meter in de lengte en 5.80 meter in de breedte. De zijkanten zouden gemetseld moeten worden en de voorkant zou helemaal van glas moeten zijn met schuifdeuren. De aanbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden en dient wind en waterdicht opgeleverd te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Almelo
zondag 29 mei 2016

Aanbouw aan de keuken realiseren

Ik wil graag mijn keuken uitbouwen, aan de achterzijde van het huis. Een gemetselde uitbouw met een breedte van circa 5 meter en 4 meter diep. Met een plat dak waar een lichtkoepel in geplaatst moet worden. Er is nog fundering. De achterzijde is via een garage bereikbaar.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Rijssen
vrijdag 29 januari 2016

Aanbouw mogelijkheden bespreken

Afmetingen nog te bepalen. Ongeveer 3 bij 4,5?


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Ootmarsum
Offertes aanvragen