Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie van een woning

Verbouwing - Amsterdam

Verbouwing - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verbouwing in Amsterdam?

Op zoek naar een professionele vakman voor een verbouwing? Casius brengt je gratis en zonder verplichtingen in contact met de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker de geschikte vakman.

Offertes voor verbouwing in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam

zondag 11 april 2021

Betonrot repareren

4 balkons aan de achterkant van het pand hebben betonrot. Dit wil ik graag laten repareren. Ik kan foto's sturen voor verdere info.


Renovatie
maandag 22 maart 2021

Realiseren van 2 grote dakkapellen aan herenhuis

Wij willen 2 grote dakkapellen (die vanaf de gevel als het ware omhoog worden getrokken) laten realiseren. Bij voorkeur prefab modellen die op de woning worden gehesen. Zie PDF voor een complete omschrijving van deze werkzaamheden. In deze omschrijving wordt onze volledige woningrenovatie omschreven, maar zo ook de dakkapellen die wij o.a. willen realiseren. In de tekeningen is rekening gehouden met ramen in de dakkapel. Deze zijn niet nodig, we kijken toch alleen maar tegen het dak van de buren aan. Wel denken wij aan een lichtstraat in het dak van de dakkapel. In de bouwtekeningen is rekening gehouden met zinken bekleding, maar dit wordt erg kostbaar. Ik ga graag in gesprek met een dakkapelspecialist om mij te laten adviseren m.b.t. verschillende soorten bekleding die bij onze woning zouden passen.


Renovatie
woensdag 10 maart 2021

Volledige woningrenovatie aan ons herenhuis + 2 grote dakkapellen

Wij willen ons herenhuis volledig laten renoveren. Zie PDF voor een complete omschrijving van deze werkzaamheden. Ook willen we 2 grote dakkapellen laten plaatsen, een soort optrekking van de gevel. Omgevingsvergunningen beschikbaar.


Renovatie
Offertes aanvragen