Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Hilversum

Dak - Hilversum

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Hilversum?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Hollandsche Rading, Kortenhoef, Lage Vuursche, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, 's-Graveland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Hilversum

Recente aanvragen uit Hilversum

vrijdag 19 maart 2021

Lekkende dakgoot repareren

Lekkage zinken dakgoot, tussen de buren en ons goot. Vraag is of het gerepareerd kan worden. En een eindschot plaatsen. Via balkon bereikbaar. De dakgoot waar het om gaat zit in een houten bak. Graag advies van de vakman!


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 17 maart 2021

Het verbouwen van de zolder

Ik zoek een specialist voor het verbouwen van mijn zolder. Het gaat in eerste instantie om het verwijderen van een wand en het laatste stukje schoorsteen. Dit dient te worden gedaan in verband met het plaatsen van een dakkapel (door een andere partij). Vervolgens wil ik dat de zolder wordt geïsoleerd, elektra wordt aangelegd, alles is afgewerkt en is voorzien van een radiator.


Verbouwing
dinsdag 16 maart 2021

Dakpannen vervangen 41m²

Ik wil graag nieuwe dakpannen op mijn dak. De oppervlakte van het dak is 41 m2. Er is genoeg ruimte om steigers te plaatsen. Er zijn meer mensen in de straat die dat willen gaan doen, dus wellicht dat er nog meer bij komt.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen