Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Amsterdam Zuidoost

Dak - Amsterdam Zuidoost

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Amsterdam Zuidoost?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Abcoude, Baambrugge, Duivendrecht, Loenersloot, Ouderkerk aan de Amstel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Amsterdam Zuidoost

Recente aanvragen uit Amsterdam Zuidoost

zaterdag 10 april 2021

Extra verdieping op plat dak

Ik wil een extra verdieping laten bouwen op een plat dak van ongeveer 38 m2. Graag een offerte voor zowel casco als compleet. Zit te denken aan een metsel constructie met grote doorgetrokken ramen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
woensdag 07 april 2021

Vervangen van onderverdelers in twee woningen

Nieuwe onder verdelers woningen 51 B en 51 C aanbrengen het leveren en monteren van de onderverdelers aan de Huntum51B en 51C te Amsterdam T.b.v. 51C Het gaat om de onderverdeler van 51C, welke momenteel 1-fase is uitgevoerd vanuit denetbeheerder, deze moet worden omgezet naar 3 fase 25A door Liander. Daarvoor moet eerst de onderverdeler vervangen worden. In deze meterkast zal een kWh-meter geplaatst moeten worden waarmee de afgenomen stroom van de onderste woning kan worden afgelezen. Ook zal in deze meterkast ruimte vrij worden gehouden zodat er in de toekomst een automaat geïnstalleerd kan worden voor het laadpunt van een elektrische auto. De opgewekte energie door zonnecellen op het dak in combinatie met de 3-fase omvormer, welke in de meterkast van het penthouse aangesloten zal worden ook op deze kabel teruggeleverd In de meterkast komt voor de onderste woning een elektrische energiemeter. Het energieverbruik van het penthouse word weergegeven op de slimme meter. T.b.v. 51B De meterkast in de woning 51B is 1-fase uitgevoerd en dat blijft zo. Daar moet een nieuwe onderverdeler op aangepast aan de huidige NEN-normen (met verplichte hoofdschakelaar & gekeurdeaardlekschakelaar) met daarin de aansluiting voor de 1-fase omvormer van de zonnepanelen.De reeds geplaatste onderverdeler in het penthouse zal dan moeten worden aangesloten. Benodigde materialen T.b.v. woning 51C Hager 3-fase onderverdeler met kWh-meter 1 T.b.v. woning 51B Onderverdeler Hager 1-fase onderverdeler 1 Klein aansluitmaterieel.


Elektra en groepenkast
maandag 05 april 2021

Dakopbouw realiseren

We willen graag een prefab opbouw realiseren. We hebben een dakopbouw idee voor 8,5 x 8,5 meter. Op de tekening staat 9,5, dit is fout en mag u negeren. We hebben een foto bijgevoegd ter verduidelijking. We willen dit graag opgeleverd hebben met de wanden gestuct, kunststof kozijnen en de elektra geregeld. Ook willen we graag de waterleiding/afvoer doortrekken naar de opbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen