Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect - Amsterdam

Architect - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Amsterdam?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit regio Amsterdam

maandag 23 november 2020

Documenten voor toestemming voor een uitbouw opstellen

Graag wil ik de mogelijkheden van een uitbouw achter mijn woning onderzoeken. Hiervoor is een bouwkundige nodig die constateert of het realiseren van een uitbouw kan en mag. De gevel hoeft niet doorgebroken te woeden, er kan een deur uitgehaald worden zodat er een doorgang kan worden gecreëerd. Het gaat om een uitbouw van 4m breed en 4m diep inclusief fundering, het aanleggen van elektriciteit, vloerverwarming en een schuifpui. Graag woon-klaar opleveren, voorzien van een lichtstraat met kunststof kozijnen. Daarnaast de binnenzijde ook afstucen. Het betreft een appartement op de begane grond.


Bouwtekening en ontwerp
maandag 23 november 2020

Constructie tekeningen realiseren voor een opbouw

Ik zoek een bouwkundige voor het uittekenen van een nieuwe opbouw. Wij overwegen vervanging/uitbreiding van onze opbouw. Er zit nu een opbouw van ongeveer 6 m2. Die willen we eventueel vervangen of uitbreiden zodat er een goede slaapkamer, kleine werkkamer en berghok kan komen. De nieuwe bouw dient ongeveer 30 M2 groot te worden. Graag bouwen met een houtskelet en voorzien van kunststof kozijnen. De binnen afwerking willen we graag laten doen door de specialist. Het dak waarop de opbouw komt is van beton. In de bestaande opbouw zitten al water- en afvoerleidingen.


Bouwtekening en ontwerp
woensdag 21 oktober 2020

Bouwkundige rapport tbv splitsen pand naar 5 woningen

Ik ben op zoek naar een bedrijf die een bouwkundig rapport kan opmaken tbv het splitsen van een woonpand naar 5 appartementen volgens de checklist kwaliteitseisen van de gemeente Amsterdam.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes aanvragen