Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tekening huis visualisatie Amsterdam

Architect - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Amsterdam?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit regio Amsterdam

zondag 13 augustus 2023

Ontwerp/tekeningen maken voor uitbouw van 25m2

We, Anne & Adriaan, zijn op zoek naar een architect die onze tekeningen kan gebruiken en aanpassen naar een ontwerp dat bij ons past. Het gaat ons vooral om de layout van het huis en de aanbouw en het licht in het huis (we komen uit een vrij donker huis). Belangrijk: licht, duurzaam, authentiek, kleurrijk, uniek, geventileerd. De huidige beganegrondwoning is zo’n 60 m². Door middel van een uitbouw willen we dit vergroten met zo’n 25 m². Het doel van de verbouwing is meer ruimte creëren (terwijl we niet veel inleveren op licht), helemaal ons eigen plekje naar smaak inrichten en de woning zeer energiezuinig maken (warmtepomp, goede isolatie). Het huidige deel van het huis is oud en grotendeels aan vervanging toe. Er is 1 draagmuur (binnenkomst links) die we prima willen laten staan. De houten vloer en kruipruimte willen we goed isoleren en vervangen door een schuimbeton vloer met vloerverwarming. De woning heeft nu glas in lood ensuite deuren. Die willen we zeker terug laten komen. Net als sommige deuren en de klassieke muurtegels in de gang. In de uitbouw willen we graag een lichtstraat en grote opslaande of schuivende deuren richting de tuin. Een sedumdak en goed geïsoleerde muren en ramen moeten bijdragen aan de duurzaamheid. Ventilatie is erg belangrijk vanwege de goede isolatie. Tekeningen van de huidige situatie: - https://files.adriaanvanrossum.nl/curacaostraat/2023-08-05-originele-tekening.png - https://files.adriaanvanrossum.nl/curacaostraat/2023-08-05-originele-tekening.fml Tekeningen die we zelf gemaakt hebben: - https://files.adriaanvanrossum.nl/curacaostraat/2023-08-13-tekening.png - https://files.adriaanvanrossum.nl/curacaostraat/2023-08-13-tekening.fml


Bouwtekening en ontwerp Amsterdam
vrijdag 17 februari 2023

Constructietekening maken voor een balkon

Ik wil graag een constructietekening laten maken voor het bouwen van een balkon.


Bouwtekening en ontwerp Amsterdam
dinsdag 23 augustus 2022

Vergunningsaanvraag dakterras (~40m2)

Ik zoek iemand die voor mij de vergunningsaanvraag kan verzorgen voor een dakterras met een dakhuis, totaaloppervlakte ongeveer 40m2.


Bouwtekening en ontwerp Amsterdam
dinsdag 16 augustus 2022

Draagkracht hard houten dakterras

Ik zoek een architect die mijn dakterras kan beoordelen op max. draagkracht ivm het plaatsen van een jacuzzi.


Bouwtekening en ontwerp Amsterdam
maandag 08 augustus 2022

Tekening realisatie dakterras

Ik zoek iemand die een tekening en inschatting kan maken m.b.t. het realiseren van een dakterras.


Bouwtekening en ontwerp Amsterdam
zondag 27 maart 2022

Interieur designer voor een woning

Het gaat om een klein appartement in Amsterdam (41m2) uit 1924, welke totaal gerenoveerd gaat worden. Ik ben op zoek naar advies en uitwerking van een indeling van de woning, zodat een huiskamer met thuiswerkplek en open keuken (incl grove indeling daarvan) met evt een eetgelegenheid gerealiseerd kunnen worden. Graag inclusief een plan voor de verlichting. De woning heeft een aparte slaapkamer en badkamer incl. toilet, welke niet verplaatst zullen worden. Budget voor advies / plannen / renders is nader te bepalen en in overleg.


Bouwtekening en ontwerp Amsterdam

Architect in regio Amsterdam

Andere klussen in Amsterdam

Offertes aanvragen