Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Amersfoort

Dak - Amersfoort

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Amersfoort?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Achterveld, Baarn, Barneveld, Bunschoten Spakenburg, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Maarn, Maarsbergen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Soesterberg, Terschuur, Voorthuizen, Woudenberg, Zwartebroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Amersfoort

Recente aanvragen uit Amersfoort

dinsdag 13 april 2021

Dakgoten plaatsen of vervangen

Er zit een lek in een zinken dakgoot op de naad. Het zal waarschijnlijk om enkele centimeters gaan en zal gesoldeerd moeten worden. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakgoot en regenpijp
zondag 11 april 2021

Extra verdieping bovenop plat dak plaatsen

Graag willen wij een extra verdieping van 4,5 x 7,75 meter laten plaatsen op onze woning met plat dak. Graag afgewerkt, geïsoleerd, kunststof kozijnen en voorzien van airco.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zondag 11 april 2021

Badkamer van 8m² op zolder aanleggen (aansluitingen aanwezig)

Wij willen een 2e badkamer laten aanleggen op de zolder. Dit is momenteel een CV ruimte van ongeveer 8m² met schuin dak, hier heb ik het schuin aflopende gedeelte niet bij gerekend. Hier ligt momenteel een betonnen vloer, verder ligt er niets. Er is een rioolafvoer en waterleiding (voor cv) aanwezig. Ook is er elektriciteit aanwezig. De rioolafvoer gaat door het dak. Enige eisen: Badkamer met inloopdouche, wc en wastafel. Inloopdouche betegelen en glazen wand.


Verbouwing
Offertes aanvragen