Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Zaandam

Dak - Zaandam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Zaandam?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Assendelft, Den Ilp, Koog aan de Zaan, Oostknollendam, Oostzaan, Westknollendam, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Zaandam

Recente aanvragen uit Zaandam

maandag 05 april 2021

Houten kozijn van dakkapel vervangen

Ik wil het houten kozijn van het dakkapel laten vervangen inclusief dubbele beglazing en afgeschilderd in ral 9010. De maten zijn 2000 x 1100 cm.


Kozijnen, deuren en dakramen
zondag 04 april 2021

Dakkapel achterzijde 4 meter breed

Ik wil een dakkapel plaatsen. Afmetingen te zien, zie bestand. Wil een zo breed en zo hoog mogelijke dakkapel wat in de richtlijnen past. Ik wil de dakkapel zo'n 4 meter breed met een kunststof afwerking. De binnenzijde wil ik graag netjes, woonklaar opgeleverd hebben. Ik mag dit vergunning vrij bouwen. Ik wil graag 1 juli starten met de bouw, dan ontvang ik ook de sleutels. Het dak heeft een flauwe helling. Prefab lukt hierdoor niet. Ik zou het fijn vinden als iemand langs komt en op basis hiervan advies uitbrengt.


Dakkapelbouw
zondag 04 april 2021

Dakkapel van 3,2 meter plaatsen (vergunning in bezit)

Ik wil bij de voorkant van mijn huis een dakkapel van 3,20 meter plaatsen. Omgevingsvergunning heb ik al. Afwerking zijkanten met trespa. Kozijnen wil ik kunststof. In het midden wil ik een vast raam en aan de zijkanten wil ik 2 kiepramen. Afwerking aan de binnenzijde doe ik zelf, dus deze mag casco opgeleverd worden.


Dakkapelbouw
Offertes aanvragen