Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Zaandam

Dak - Zaandam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Zaandam?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Assendelft, Den Ilp, Koog aan de Zaan, Oostknollendam, Oostzaan, Westknollendam, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Zaandam

Recente aanvragen uit Zaandam

woensdag 20 januari 2021

Slaapkamer op zolder maken + dakkapel

De vrije ruimte op zolder is ongeveer 5,5m breed en 3 meter diep. Waar de trap uitkomt is nu nog een trapleuning/hek, maar daar wil ik graag een muur van laten maken en een kozijn met deur. Verder willen we er een dakkapel hebben van de maximale breedte zonder extra muur voor ondersteuning. Het is aan de tuinzijde. De zonnepanelen 12 stuks moeten worden verplaatst. Er is reeds een lichtpunt, maar graag wel nog een extra dubbele stopcontact. Verder is de woningzolder nieuwbouw, dus nog in casco staat. Graag willen wij dit volledig afgewerkt hebben en eventueel een kledingkast in de zijnis. En de zoldervloer doorleggen.


Verbouwing
maandag 18 januari 2021

Vervangen binnendeuren en eventueel oplossen afgezaagde draagbalk dak

Wij hebben een nieuwe woning gekocht in koog aan de zaan. Halverwege maart krijgen wij de sleutel van dit huis. We oriënteren ons op het vervangen van de binnendeuren en kozijnen van onze woning alvorens alles te laten stucen. Graag vragen wij een vrijblijvende offerte op. Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die ons kan helpen met het op de juiste manier vast maken/ oplossen van een probleem met een afgezaagde draagbalk op de zolder. Het betreft deze woning. Waarschijnlijk gaat het alleen om de deuren op de 1e verdieping. We willen graag naar deuren van 2.20 hoog, mijn man is nogal lang, vandaar! Kunnen jullie een offerte op maken? Binnendeuren/ kozijnen 1e verdieping (4 deuren), 2 deuren op de begane grond. De voorraadkast op de begane grond en de 1e verdieping, alsmede de deur op zolder, laten we graag zitten. Ook graag advies mbt het soort materiaal. In de bijlage nog een foto van de draagbalk.


Verbouwing
zondag 17 januari 2021

Bespreken of het mogelijk is om een dakkapel op mijn dak te plaatsen

Hello, I would like to know whether it is physically possible and how much it would cost to create extra space on my attic by constructing the dakkapel. Ik wil de dakkapel zo breed mogelijk. Het is een erg laag dak, dus ik zou graag afspreken met een specialist om de mogelijkheden te bespreken en om te kijken of het überhaupt mogelijk is om een dakkapel te plaatsen.


Verbouwing
Offertes aanvragen