Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Haarlem

Dak - Haarlem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Haarlem?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aerdenhout, Bloemendaal, Driehuis, Haarlemmerliede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam West, Velserbroek, Vijfhuizen, Zwanenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Haarlem

Recente aanvragen uit Haarlem

maandag 18 januari 2021

Plafond thermisch isoleren

Ik ben op zoek naar iemand voor het isoleren van het plafond van aangrenzend klein gebouw. Afmetingen ongeveer 6 x 2 m. Boven het plafond is het dak van een dakterras.


Isolatie
woensdag 13 januari 2021

Plat dak van buitenaf isoleren

Ik heb een plat dak - jaren 30 woning. Oppervlakte is circa 45 m². Vorige eigenaar heeft er losse isolatieplaten opgelegd met daarop wat grind. Ik wil een warme dak isolatie ter voorbereiding op plaatsing van 10 zonnepanelen.


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 12 januari 2021

Aanbouw schuur + fietsenschuur

Aanbouwen van een stenen schuur, 6m diep en 3,5m breed aan een bestaand pand. Enkelsteens, met houtskelet aan binnenzijde. Doorgang realiseren d.m.v. deur. plaatsen van een deur en een dubbel openslaand raam aan de lange zijde. Schuur voorzien van een plat dak, fundering en vloer van beton. Hoogte van de schuur ca 2.6m. Realiseren van een houten fiets schuur, met lessenaar dak met pan platen 4m x 2m. Vergunning is niet nodig en een casco oplevering. De kozijnen graag in overleg met de vakman. De constructie is een houtskelet met een muurtje eromheen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen