Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Haarlem

Dak - Haarlem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Haarlem?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aerdenhout, Bloemendaal, Driehuis, Haarlemmerliede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam West, Velserbroek, Vijfhuizen, Zwanenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Haarlem

Recente aanvragen uit Haarlem

woensdag 07 april 2021

Buitengevel isolatie + stucen in Aerdenhout

Het gaat om het isoleren en stucen van de buitengevel, zie tekening. In de eerste week van september 2021 wordt de dakopbouw geplaatst. Aansluitend willen we de buitengevel laten isoleren en stucen, samen met de buren (buren zijn niet in m2 opgenomen). De stijgers zijn dan nog niet wind/water dicht. buitenwerk Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen


Stucwerk en spackspuiten
maandag 05 april 2021

Repareren lekkende dakgoot

Waarschijnlijk is de zink van onze dakgoot niet meer in goede staat. Na een regenbui druppelt het van de dakgoot naar beneden. De goot zit op de 1e verdieping en is goed bereikbaar met een steiger of zelfde met een ladder.


Installatie- en leidingwerk
zaterdag 03 april 2021

Dakopbouw realiseren en gevel 1e verdieping aanpassen

Wij willen een dakopbouw van ongeveer 4x8 meter realiseren. Vergunning moet nog aangevraagd worden, graag in overleg want wellicht besteed ik dit graag uit. Stijl van de opbouw van de buren zoveel mogelijk aanhouden. Op de eerste verdieping zit nu een kozijn met veel kunststof, hier zal e.e.a. verwijderd en opnieuw gemetseld moeten worden. Ook in stijl van de buren. Achter is dit een vergelijkbare situatie. Oplevering binnenzijde hangt een beetje van het prijskaartje af, graag oplevering tussen casco en sausklaar in. Dit is bespreekbaar. Vroeger is dit een woning geweest waar het dak op de eerste verdieping begon, dit dakpuntje bestaat nog als een soort vliering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen