Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Zandvoort

Dak - Zandvoort

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Zandvoort?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bentveld of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Zandvoort

Recente aanvragen uit Zandvoort

maandag 05 april 2021

Serredak vervangen

Omdat we lekkage hebben in onze serre, zoeken we iemand die het dak van de serre kan vervangen. Het betreft een serre die eind jaren 90 is gebouwd onder een bestaand balkon (zie de originele bouwtekeningen). Ergens in de aansluiting tussen het balkon, het huidige schuine dak en de verticale kozijnen gaat het mis, waardoor we bij heftige regenbuiten met veel wind water binnen krijgen (zie foto, bovenaan kozijnen). Wij willen graag het schuine deel van het dak vervangen en daarbij meteen twee dakramen plaatsen voor extra ventilatie (de serre wordt nu erg warm). Daarnaast zouden we graag meer informatie willen over de mogelijkheden voor(ingebouwde?) zonwering.


Dakdekken en dakreparaties
zondag 21 maart 2021

Opbouw van 49m² op een bungalow

Info voor het realiseren van een dakopbouw van 7 x 7 meter op een bungalow. Deze willen wij aan de buitenzijde met stuc of steenstrips bij voorkeur, afhankelijk van wensen gemeente. Casco oplevering is voldoende met hierin kunststof kozijnen. Ik denk dat er een aparte CV aangesloten moet worden in de nieuwe situatie. Graag laten wij nakijken of de fundering van het huis deze opbouw aan kan.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
donderdag 18 maart 2021

Opbouw realiseren

Ik wil een dakopbouw van 20 m2 op een plat dak laten plaatsen (zie foto). Het moet compleet opgeleverd worden met elektra stucwerk, kunststof kozijnen en een houten constructie. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen