Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Zandvoort

Dak - Zandvoort

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Zandvoort?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bentveld of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Zandvoort

Recente aanvragen uit Zandvoort

dinsdag 29 december 2020

Uitbouw aan achterzijde woning realiseren

Breedte 7 m en 2.5 m diep. De zijwanden dicht en de voorzijde glas met slechts 2 deuren. Het dak ook helemaal dicht. Vergunning is niet nodig. Woonklare oplevering. Voorkeur prefab maar in overleg. Kozijnen van kunststof.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zaterdag 26 december 2020

Tegels terras renoveren

Ik zoek een specialist voor het renoveren van het (dak)terras van mijn woning. Dit terras is ongeveer 90 m2. Het gaat om de onderlaag en de tegels vervangen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de specialist.


Tegelwerk en betegelen
woensdag 23 december 2020

Verwarming vervangen/bijplaatsen

Huis uit 1918 wat voor het laatst in 1967 op sommige punten is verbouwd. Er zit een goede hr-ketel in en om alvast klaar te zijn voor een duurzame manier van verwarmen (we willen nu geen warmtepomp oid) willen we wel alvast nieuwe lage temperatuur radiatoren plaatsen, alsook vloerverwarming in woon- en eetkamer. We gaan het dak isoleren, muren isoleren en ook de vloer in woon en eetkamer. We krijgen de sleutel 1 feb 2021 en willen met vloer verwarming wel snel starten en qua nieuwe leidingen leggen wel weten welke leidingen en waar. De radiatoren kunnen later geplaatst worden als stucwerk klaar is. De totale woning is 185 m2 en bestaat uit 3 verdiepingen. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Radiatoren / convectoren vervangen of bijplaatsen, vloerverwarming plaatsen Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject


CV en verwarming
Offertes aanvragen