Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Weesp

Dak - Weesp

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Weesp?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Muiden, Nigtevecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Weesp

Recente aanvragen uit Weesp

dinsdag 16 maart 2021

Aanbouw veranda en pergola 13m2

De veranda moet 5 meter breed worden en 2.6 meter diep en een glazen dak. Vergunning is niet nodig en de constructie van hout (wit gelakt). Graag een pergola van 2.6 breed bij 3.5 meter lang, ook deze van hout.


Verbouwing
maandag 15 maart 2021

Volledige dakrenovatie 28m²

Graag ontvangen wij een prijsopgave voor het verwijderen en afvoeren van het complete oude dak en het plaatsen van een nieuw dak volgens de bestaande maatvoering, inclusief: * nieuw dakbeschot * isolatie (buitenkant) * dakpannen vervangen (antracietgrijs), eventueel deels hergebruik van bestaande dakpannen * coaten dakpannen (PM) * daklijsten vernieuwen * dakgoot vervangen * regenpijp vervangen (deel dat in zicht zit van zink PM) * uurloon Wij hebben stormschade die inmiddels is gemeld bij onze verzekeraar. Graag bespreken we dus ook even welke kosten we kunnen verhalen bij onze verzekeraar In de bijlage een bouwtekening van het pandje, circa 28 m2.


Dakdekken en dakreparaties
maandag 15 maart 2021

Complete dakrenovatie

Ik wil het huidige hellend dak vervangen voor nieuw dak. Het betreft ongeveer 25 m². Ik wil de buitenkant laten isoleren. De oude dakpannen moet worden verwijderd en afgevoerd. Ik wil nieuwe dakpannen laten plaatsen (antraciet grijs). Deze wil ik door de vakman laten aanschaffen. Eventueel wil ik het PM laten coaten. Ik wil de daklijsten vernieuwen en dakgoten vervangen. Deze hangen op ongeveer op 2.5/4 meter hoogte. Deze is bereikbaar met een steiger. De regenpijp wil ik ook laten vervangen (deel dat in zicht zit van zink PM).


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen