Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Amsterdam

Tuin - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Amsterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Amsterdam die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Amsterdam

woensdag 20 januari 2021

Tuin ophogen en bestraten

Ik wil mijn tuin van bijna 70 vierkante meter laten betegelen. Ik heb voor de helft oude tegels erin en de andere helft is groen. Nu wil ik dit helemaal laten betegelen en ophogen. Tevens wil ik een terrasje laten maken waardoor er waarschijnlijk niet veel tegels nodig is en ook mijn hekwerk laten doen. Alvast bedankt,


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 19 januari 2021

top van wilg snoeien

Wij zouden graag de wilg achter ons huis flink willen snoeien. Ik stuur u hierbij een aantal foto’s in de hoop dat u ons een offerte kunt geven. er is naast ons huis een gang waardoor u in de tuin kunt komen. Het dikke hout zouden wij willen bewaren als stookhout


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 13 januari 2021

Tuin betegelen en houten trap plaatsen

We willen graag ongeveer 10 m2 tuin laten tegelen en een houten trap laten maken van 5 m breed en twee treden. Op dit moment liggen er geen tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen