Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Amsterdam

Tuin - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Amsterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Amsterdam die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Amsterdam

donderdag 15 april 2021

Boom snoeien

Er staat een grote boom bij mijn buurvrouw in de tuin. Deze is fijn tegen de inkijk. Alleen begint hij nu wel erg uit te dijen en mag hij nodig gesnoeid worden. Wat zou dit eventueel gaan kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 15 april 2021

Onderhoudsvrije tuin 54m² met schutting

Ik wil op korte termijn mijn tuin renoveren; schutting laten plaatsen 15m, tegels leggen 54m² en plantenbakken maken. We halen de tuin zelf helemaal leeg. Wij verwachten half juni een kindje, dus graag voor die tijd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 14 april 2021

Kindvriendelijke tuin met kunstgras en een ingegraven trampoline (80m²)

We willen huidige tuin kindvriendelijker maken. Zit momenteel tegels in, verhoging met een kant aarde, andere kant vlonders. Dit is wil ik er het liefste allemaal uit hebben en de hele tuin op 1 hoogte met kunstgras. Ruimte voor trampoline die is ingegraven. Tuin is 80m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen