Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Nieuw Vennep

Dak - Nieuw Vennep

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Nieuw Vennep?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Abbenes, Beinsdorp, Buitenkaag, De Zilk, Kaag, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Weteringbrug of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Nieuw Vennep

Recente aanvragen uit Nieuw Vennep

dinsdag 23 maart 2021

Nokverhoging 5 meter breed

Wij zouden graag een nokverhoging willen met daarbij een dakkapel, onze buren hebben dat gedaan en het geeft super veel ruimte. Vergunning is noodzakelijk en de constructie graag gemetseld. Het gaat ongeveer 5 meter breed worden. Graag de kozijnen van kunststof. Als het kan een casco oplevering.


Verbouwing
dinsdag 23 maart 2021

Nieuwe PVC dakbedekking plaatsen

Schuurtje van 4.20m x 2.2m welke tegen het huis aangebouwd staat met de korte zijde (2.20m). Moet nieuwe PVC dakbedekking op met een regenwateraansluiting in het dak. Wij zorgen dat het dakhout gerepareerd is en klaar ligt voor het dakdekkerswerk.


Dakdekken en dakreparaties
zondag 14 maart 2021

Dakopbouw plaatsen

Wij hebben een halve zolder verdieping welke wij in zijn geheel willen uitbreiden. Hier zit nu een dakterras van 17 m2. Binnenkant moet afgewerkt worden, met een muur plaatsing, stroom en internet verbinding en een verwarming.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen