Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keuken - Amsterdam

Keuken - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken in Amsterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Amsterdam aanvragen

Recente opdrachten uit Amsterdam

zondag 14 maart 2021

Keukenrenovatie

Wij willen graag de keuken naar de woonkamer verplaatsen. De ruimte van de huidige keuken wordt extra kamer. De woonkamer is ongeveer 24 m². De keuken is ongeveer 8 m². De groepenkast met vier groepen moet worden uitgebreid. De vloer zowel in de keuken als woonkamer moeten worden vervangen. Op dit moment ligt er laminaat. Dit verwijderen wij zelf. Dit wordt een PVC vloer. Ik wil mij laten adviseren over wat er moet gebeuren bij deze verbouwing. Ik denk namelijk dat er elektriciteit getrokken moet worden en het plafond dus gestuct moet worden. Er komt een geheel nieuwe keuken. De keuken zelf wil ik zelf aanschaffen, de materialen graag in overleg met de vakman. De oude keuken moet worden verwijderd en afgevoerd. Ook wil ik nieuwe deuren inclusief kozijn laten plaatsen. In de nieuwe keuken komt een vaatwasser, combioven, koelkast, afzuigkap en een aanrecht. Ik wil hier in augustus/september mee beginnen.


Keukenmontage en - renovatie
donderdag 24 december 2020

Leidingen leggen /verleggen keuken

In de eerste week van februari wordt onze nieuwe keuken geplaatst. Voor die tijd moeten de warm- en koudwaterleiding en afvoer worden verlegd (of aangelegd).


Keukenmontage en - renovatie
zondag 13 december 2020

Afvoerkanaal afzuigkap aanleggen

Drie boven elkaar gelegen appartementen in grachtenpand. Er is een oud haard kanaal, maar afzuiging is niet optimaal. Kijken of er genoeg ruimte in kanaal is om onderste twee appartementen ook door dit kanaal te laten afzuigen.


Keukenmontage en - renovatie
Offertes aanvragen