Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Schilder Amsterdam

Schilder Amsterdam gezocht

Schilder gezocht in Amsterdam? Hier vind je nuttige informatie, richtprijzen en vraag je eenvoudig offertes aan bij de beste schilders uit Amsterdam.

Offerte schilder Amsterdam

Schilder Amsterdam prijzen

Soort Aantal Prijs Beschrijving
Deur 1 €100 Deur en deurpost
Muren 35 m² €850 Inclusief materiaal
Plafond 30 m² €650 Inclusief materiaal
Dakkapel 1 €550 Volledig inclusief kozijnen
Kozijnen 10 m² €500 Inclusief verf en lak
Trap 1 €450

Schilder inhuren in Amsterdam? Dit zijn de kosten. Gemiddeld betaal je voor een schilder uit Amsterdam ongeveer €35 per uur. Deze prijs is voor een binnenschilder. Huur je een buitenschilder in dan kost deze gemiddeld €40 per uur. Deze prijs is exclusief reiskosten en kosten voor het materiaal. 

Schilder inhuren in Amsterdam?

In sommige gevallen is het lastig in te schatten hoeveel uur een schilder bezig is met het schilderen van bijvoorbeeld de gevel in combinatie met de trap, kan de schilder ook een prijs per vierkante meter rekenen. Dit is gemiddeld €30 per vierkante meter

In deze prijs zitten alle kosten er bij in voor: reiskosten, materiaalkosten, loonkosten, btw enzovoorts. Wil je een goedkope schilder in Amsterdam vinden? Dan raden we aan om prijzen te vergelijken.

Deuren laten schilderen

Je kan ervoor kiezen om de deuren zelf te schilderen. Toch is ons advies om het door een professionele schilder uit Amsterdam te laten doen. Een schilder heeft namelijk jarenlange ervaring en zorgt ervoor dat het schilderwerk er strak en goed uitziet. Hij weet hoe je de deur juist schildert, zodat de verf zo lang mogelijk goed blijft. 

Wanneer je zelf de deuren schildert is de kans groter dat je last krijgt van losrakende kwastharen of verfstrepen. Daarnaast heeft de schilder de mogelijkheid om de deur te spuiten, zoals bij het spuiten van je muren met latex. Met deze techniek krijgt je deur een mooie hoogglans lak.  

Kozijnen laten schilderen

Afhankelijk van welke kozijnen je wilt laten schilderen, heb je een ander soort type schilder nodig. Voor het schilderen van je buitenkozijnen raden we aan een buitenschilder in te huren. Gaat het om je binnenkozijnen, dan is een binnenschilder voldoende. 

Een buitenschilder kost gemiddeld €40 per uur. Dit is exclusief reiskosten en materiaalkosten.

Btw tarief

Heb je een woning in Amsterdam die ouder is dan twee jaar? Dan geldt een btw tarief van zes procent. Voor andere woningen geldt het tarief van 21 procent. 

Het tarief van zes procent geldt niet voor ruimten die niet bestemd zijn voor permanente bewoning door particulieren. Gaat het dus om zakelijke opdrachten? Dan geldt het hoge btw-tarief. 

Zzp schilder gezocht in Amsterdam of liever een groot schildersbedrijf? Beiden zijn bij Casius aangesloten.

Schilderwerken muren binnen

Schildersbedrijf Amsterdam voor ieder stadsdeel

Een frisse verflaag knapt je woning op. Natuurlijk wil je het beste resultaat wanneer je bezig gaat met een schilder opknapbeurt van de woning. Schakel daarom een professionele schilder uit Amsterdam in die ervaring heeft en weet wat hij doet. Zo zorgt je ervoor dat je schilderwerk er straks piekfijn uitziet. Je plafond heeft geen strepen en het behang zit naadloos op de muren. 

Elk stadsdeel in Amsterdam heeft weer eigen schilder uitdagingen. Hieronder noemen we er een aantal per regio.

Schilder Amsterdam Noord

Je hebt een mooie woning in Amsterdam Noord, maar deze is toe aan een opknapbeurt. Elke regio kent zijn eigen uitdagingen. Een schildersbedrijf in Amsterdam Noord moet vooral kennis hebben van arbeiderswoningen met scheuren in de muur, maar ook met nieuwbouwwoningen. In nieuwbouwwoningen is vaak nog veel vocht aanwezig en dit vergt een andere aanpak. 

Schilder Amsterdam West 

In Amsterdam West woon je heerlijk in een woning met een authentieke sfeer en je wilt natuurlijk dat dit behouden blijft. Een schildersbedrijf in Amsterdam West weet hoe hij dit behoudt. 

Schilder Amsterdam Zuid

Net als in Amsterdam West, woon je in Amsterdam Zuid in een prachtige woning met een authentiek karakter. Een schildersbedrijf in Amsterdam Zuid weet hier raad en zorgt ervoor dat de authentieke sfeer behouden blijft. 

Schilder Amsterdam Oost 

Woon je in Amsterdam Oost? Dan raden we aan om een professionele schilder in te huren voor je muren van bijvoorbeeld je badkamer. Een schildersbedrijf in Amsterdam Oost voorkomt dat je druipers ziet op de muren, kozijnen en deuren. Zonde als dit wel zou gebeuren wanneer je zelf al zoveel tijd in het schilderen hebt gestoken en het nog eens moet doen. De schilder weet hoe hij dit kan voorkomen.

Huisschilder offerte Amsterdam

Offerte schilder Amsterdam

Recente aanvragen uit Amsterdam

maandag 25 september 2023

Buitenschilderwerk

Offerte voor schilderwerk voor de gehele woning.Het betreft een vrijstaande woning uit 2010. Het totale oppervla (incl ramen) betreft 200m2. De hoogte is circa 7m De lengte is 10m De breedte 7m


Behang- en schilderwerk Amsterdam
zondag 24 september 2023

Buitenschilderwerk

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Behang- en schilderwerk Amsterdam
zondag 24 september 2023

Binnenschilderwerk

Kozijnen, Muren, Plafonds sauswerk. Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Binnenmuren / plafonds schilderen, Houtwerk binnen schilderen (deuren, kozijnen, trappen, ...) Wat voor type binnen houtwerk moet worden geschilderd?: Binnendeuren en/of ramen


Behang- en schilderwerk Amsterdam
vrijdag 22 september 2023

Binnenschilderwerk

Muren en Plafonds Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Binnenmuren / plafonds schilderen


Behang- en schilderwerk Amsterdam
donderdag 21 september 2023

Binnenschilderwerk

Kozijnen, Deuren en sauzen van muren en plafonds Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Binnenmuren / plafonds schilderen, Houtwerk binnen schilderen (deuren, kozijnen, trappen, ...) Wat voor type binnen houtwerk moet worden geschilderd?: Binnendeuren en/of ramen


Behang- en schilderwerk Amsterdam
woensdag 20 september 2023

Binnenschilderwerk

Muren, Plafonds sauswerk Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Binnenmuren / plafonds schilderen


Behang- en schilderwerk Amsterdam

Schilderen in regio Amsterdam

Andere klussen in Amsterdam

Offertes aanvragen