Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder Amsterdam

Schilder Amsterdam gezocht

Schilder gezocht in Amsterdam? Hier vind je nuttige informatie, richtprijzen en vraag je eenvoudig offertes aan bij de beste schilders uit Amsterdam.

Offerte schilder Amsterdam

Schilder Amsterdam prijzen

Soort Aantal Prijs Beschrijving
Deur 1 €100 Deur en deurpost
Muren 35 m² €850 Inclusief materiaal
Plafond 30 m² €650 Inclusief materiaal
Dakkapel 1 €550 Volledig inclusief kozijnen
Kozijnen 10 m² €500 Inclusief verf en lak
Trap 1 €450

Schilder inhuren in Amsterdam? Dit zijn de kosten. Gemiddeld betaal je voor een schilder uit Amsterdam ongeveer €35 per uur. Deze prijs is voor een binnenschilder. Huur je een buitenschilder in dan kost deze gemiddeld €40 per uur. Deze prijs is exclusief reiskosten en kosten voor het materiaal. 

Schilder inhuren in Amsterdam?

In sommige gevallen is het lastig in te schatten hoeveel uur een schilder bezig is met het schilderen van bijvoorbeeld de gevel in combinatie met de trap, kan de schilder ook een prijs per vierkante meter rekenen. Dit is gemiddeld €30 per vierkante meter

In deze prijs zitten alle kosten er bij in voor: reiskosten, materiaalkosten, loonkosten, btw enzovoorts. Wil je een goedkope schilder in Amsterdam vinden? Dan raden we aan om prijzen te vergelijken.

Deuren laten schilderen

Je kan ervoor kiezen om de deuren zelf te schilderen. Toch is ons advies om het door een professionele schilder uit Amsterdam te laten doen. Een schilder heeft namelijk jarenlange ervaring en zorgt ervoor dat het schilderwerk er strak en goed uitziet. Hij weet hoe je de deur juist schildert, zodat de verf zo lang mogelijk goed blijft. 

Wanneer je zelf de deuren schildert is de kans groter dat je last krijgt van losrakende kwastharen of verfstrepen. Daarnaast heeft de schilder de mogelijkheid om de deur te spuiten, zoals bij het spuiten van je muren met latex. Met deze techniek krijgt je deur een mooie hoogglans lak.  

Kozijnen laten schilderen

Afhankelijk van welke kozijnen je wilt laten schilderen, heb je een ander soort type schilder nodig. Voor het schilderen van je buitenkozijnen raden we aan een buitenschilder in te huren. Gaat het om je binnenkozijnen, dan is een binnenschilder voldoende. 

Een buitenschilder kost gemiddeld €40 per uur. Dit is exclusief reiskosten en materiaalkosten.

Btw tarief

Heb je een woning in Amsterdam die ouder is dan twee jaar? Dan geldt een btw tarief van zes procent. Voor andere woningen geldt het tarief van 21 procent. 

Het tarief van zes procent geldt niet voor ruimten die niet bestemd zijn voor permanente bewoning door particulieren. Gaat het dus om zakelijke opdrachten? Dan geldt het hoge btw-tarief. 

Zzp schilder gezocht in Amsterdam of liever een groot schildersbedrijf? Beiden zijn bij Casius aangesloten.

Schilderwerken muren binnen

Schildersbedrijf Amsterdam voor ieder stadsdeel

Een frisse verflaag knapt je woning op. Natuurlijk wil je het beste resultaat wanneer je bezig gaat met een schilder opknapbeurt van de woning. Schakel daarom een professionele schilder uit Amsterdam in die ervaring heeft en weet wat hij doet. Zo zorgt je ervoor dat je schilderwerk er straks piekfijn uitziet. Je plafond heeft geen strepen en het behang zit naadloos op de muren. 

Elk stadsdeel in Amsterdam heeft weer eigen schilder uitdagingen. Hieronder noemen we er een aantal per regio.

Schilder Amsterdam Noord

Je hebt een mooie woning in Amsterdam Noord, maar deze is toe aan een opknapbeurt. Elke regio kent zijn eigen uitdagingen. Een schildersbedrijf in Amsterdam Noord moet vooral kennis hebben van arbeiderswoningen met scheuren in de muur, maar ook met nieuwbouwwoningen. In nieuwbouwwoningen is vaak nog veel vocht aanwezig en dit vergt een andere aanpak. 

Schilder Amsterdam West 

In Amsterdam West woon je heerlijk in een woning met een authentieke sfeer en je wilt natuurlijk dat dit behouden blijft. Een schildersbedrijf in Amsterdam West weet hoe hij dit behoudt. 

Schilder Amsterdam Zuid

Net als in Amsterdam West, woon je in Amsterdam Zuid in een prachtige woning met een authentiek karakter. Een schildersbedrijf in Amsterdam Zuid weet hier raad en zorgt ervoor dat de authentieke sfeer behouden blijft. 

Schilder Amsterdam Oost 

Woon je in Amsterdam Oost? Dan raden we aan om een professionele schilder in te huren voor je muren van bijvoorbeeld je badkamer. Een schildersbedrijf in Amsterdam Oost voorkomt dat je druipers ziet op de muren, kozijnen en deuren. Zonde als dit wel zou gebeuren wanneer je zelf al zoveel tijd in het schilderen hebt gestoken en het nog eens moet doen. De schilder weet hoe hij dit kan voorkomen.

Huisschilder offerte Amsterdam

Offerte schilder Amsterdam

Recente aanvragen uit Amsterdam

zondag 11 september 2022

Binnenschilderwerk: gehele woning (~100m2, grondopp.)

Ik zoek schilders die ons hele huis kunnen schilderen. Kamer en suite en keuken: muren en plafonds en houtwerk, inclusief plinten. Hal en trapgat en gang. WC en waskamer en badkamer. Slaapkamer en werkkamer. Trap naar zolder. klein herstelwerk aan stucwerk. Het grondoppervlak is in totaal 100m2, verder geen idee wat de oppervlakte van de schilderklus is.


Behang- en schilderwerk Amsterdam
woensdag 17 augustus 2022

Trap schilderen

Zoek een vakman voor het schilderen van mijn trap. Gaat om een houten trap met 18 treden en een kwart draai.


Behang- en schilderwerk Amsterdam
dinsdag 16 augustus 2022

Kozijnen en wanden schilderen (55 m2)

Gehele woning wanden schilderen en 7 u kozijnen schilderen, woonkamer, slaapkamer, hal, toilet, en zjjkamertje. Toaaloppervlakte woning is 55 m2 hoogte gehele woning 2.50 m


Behang- en schilderwerk Amsterdam
dinsdag 09 augustus 2022

Badkamer muren + plafond schilderen

Specialist in badkamers schilderen. Badkamer muren en plafond opnieuw schilderen, bladdert nu af. Muren zijn buiten de douchecel; die is betegeld, dit is nog helemaal goed. Huidige verf eraf halen, opnieuw muren en plafond goed bewerken en verven, zodat dit niet meer bladdert. Ventilatie in badkamer is goed/nieuw. Ook de muren vd aparte wc meenemen (uniform houden). Plafond vd wc hoeft niet. Liefst geen glansverf, wel speciaal voor badkamer/wc. Kleur wit (RAL ntb). Denken ook aan betonverf op deel vd muren (2 wandjes). Ntb of dit een optie is. Badkamer en wc samen ca 16-20 m2.


Behang- en schilderwerk Amsterdam
maandag 11 juli 2022

Nieuwbouw appartement schilderen (~250m2)

Nieuwbouw appartement. Muren: Woonkamer. 1 slaapkamer. Hal. Het appartement is al sausklaar. 1 laag zou voldoende zijn. oppervlakte 250m2. Alles 1 kleur. Ral 9010. Woning heeft hoge plafonds.


Behang- en schilderwerk Amsterdam
dinsdag 28 juni 2022

5 deuren schilderen in huis

Ik zoek een schilder die 5 deuren kan verven. Het gaat om 5 binnendeuren.


Behang- en schilderwerk Amsterdam

Schilderen in regio Amsterdam

Andere klussen in Amsterdam

Offertes aanvragen