Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilderen - Amsterdam

Schilderen - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Amsterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam

vrijdag 02 april 2021

Trappen schilderen

Het gaat om 3 trappen in het trappenhuis. De muren zijn helemaal geschilderd maar de trappen zelf moeten nog gedaan worden. Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden?: trappen / balustrades Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Behang- en schilderwerk
maandag 29 maart 2021

Binnenschilderwerk kozijnen (ramen en deuren)

Het gaat om aluminium binnen kozijnen. Deze wil ik laten verven. Als het mogelijk is graag de huidige verflaag verwijderen, deze is lastig te verwijderen overigens. Overheen verven is geen optie, kozijn is niet glad meer. 1.50 bij 1.90 hoog en die andere ook ongeveer (2 ramen). Daarnaast gaat het om 10 deuren waarvan de kozijnen geverfd moeten worden.


Behang- en schilderwerk
zaterdag 06 maart 2021

Binnenwanden behangen

Ik zoek een behanger die de behangklare wanden van een nieuwbouwwoning kan behangen inclusief materiaal. Het gaat om 85 m2.


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen