Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Vleuten

Dak - Vleuten

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Vleuten?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Vleuten

Recente aanvragen uit Vleuten

woensdag 10 maart 2021

Houten veranda met pergola, 1 dakkapel en 36m² EPDM dakbedekking

Wij willen graag een houten veranda van 5,5m breed en 3m diep aan het huis. Deze mag bij voorkeur van hout zijn (in het wit). Hier willen we eigenlijk ook 1 meter brede pergola tegenaan zetten. We hebben hier tegels van 70x70 liggen, deze liggen zo'n 4,5 meter diep vanaf het huis. De veranda zou hierop gezet kunnen worden, dit ligt allemaal redelijk waterpas. Er hoeven geen zijwanden in, geen glas aan de voorzijde. Het wordt een plat dak waar EPDM op moet komen zodat we hier later (volgend jaar) sedumbedekking op kunnen leggen. Onze woonkamer is uitgebouwd met zo'n 2 meter diep met plat dak. Hierop willen we ook EPDM. Ook willen we EPDM op onze schuur. Dit zal bij elkaar zo'n 20m² zijn. Ook willen wij een dakkapel aan de achterzijde van de woning over de breedte van het huis van 5,5 meter breed met rolluiken en horren. Dakbedekking willen we ook EPDM op om daar later ook sedum op te kunnen plaatsen. We hebben de rest van het huis in hardhout, bij voorkeur willen we voor de dakkapel ook wit hardhout of witte kunststof kozijnen met houtnerf. De zijkanten van de dakkapel moeten worden voorzien van blauwe kunststof afwerking. Binnenzijde willen wij zo compleet mogelijk opgeleverd.


Verbouwing
donderdag 04 maart 2021

Zolder verbouwen 25m2

Verbouwing zolder. Leidingen etc. moet gelegd worden en er is al een cv en afvoer. De badkamer moet ongeveer 10m2. Aanschaf van materiaal doen wij zelf. Graag een vliering vloer van 20m2 en een dakraam van Velux van kunststof. Graag een kast op maat.


Verbouwing
dinsdag 23 februari 2021

Zolder wanden en dakkapel

We hebben een kamer op zolder met een voorzolder. CV ketel en wasmachine willen we weg gewerkt hebben met wanden. De kamer willen we groter door de wand te verplaatsen. We willen het liefst ook een dakkapel van 2,5 meter breed op de slaapkamer laten plaatsen. Graag met binnen afwerking en kunststof kozijnen.


Zolderverbouwing
Offertes aanvragen