Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Vleuten

Dak - Vleuten

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Vleuten?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Vleuten

Recente aanvragen uit Vleuten

zaterdag 16 januari 2021

Twee extra groepen en leidingen trekken

Zoek een vakman voor het aanleggen van 2 extra groepen in bestaande meterkast (zie foto). 1 met dubbel stopcontact onder aanrecht (leidingen door kruipruimte). 1 met aansluitpunt buiten op het dak van de garage tbv airconditioning (leiding ook door kruipruimte en dan via garage naar boven). Met afwerken inclusief alle materiaal.


Elektra en groepenkast
vrijdag 08 januari 2021

Verbouwwerkzaamheden nieuwbouwwoning

In juni/ juli 2021 wordt onze nieuwbouw woning opgeleverd en we willen hierin een aantal aanpassingen doen. Wij zoeken iemand die dit voor ons kan realiseren.  Het gaat om de volgende werkzaamheden. Kunt u mij hier een offerte opsturen: 1) in aanbouw van woonkamer , in betonnen dakplaten een lichtkoepel of lichtstraal plaatsen van ongeveer 100cm bij 250 cm. Mogelijkheid om te openen. Zowel prijs van lichtkoepel als van lichtstraal. 2) in andere aanbouw , in betonnen dakplaten een lichtkoepel of lichtstraat plaatsen van ongeveer 100cm bij 100 cm. Mogelijkheid om te openen. 3) dakraam plaatsen op zolder . Kantelraam van ongeveer 70× 140 cm. 3) een doorgang creëerden van de berging naar de woonkamer voor kozijn +  deur plaatsen. 4) bestaand raam+kozijn vervangen voor een deurkozijn plus deur. Raamkozijn reikt al tot een de grond . Hoeft dus niet uitzaagt te worden. Alleen vervangen.  Afmetingen kozijn is 104 cm. Heel fijn als u mij een offerte kunt opsturen. Met vriendelijke groet,


Verbouwing
maandag 28 december 2020

2 slaapkamers creëren op een open zolder

Ik zoek een bedrijf dat onze zolder (nu nog een open ruimte + een afgesloten washok) kan veranderen in 2 slaapkamers. Er moeten wanden en deuren geplaatst worden. Dakramen zijn al aanwezig, hier hoeft niets aan te gebeuren. Radiatoren zijn er ook al. Ook willen we graag kijken of er een wastafel gemaakt kan worden op de grootste slaapkamer.


Zolderverbouwing
Offertes aanvragen