Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Almere

Dak - Almere

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Almere?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Muiderberg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Almere

Recente aanvragen uit Almere

dinsdag 13 april 2021

Dakopbouw kamer 3 bij 4 meter

Wij willen een dakopbouw voor het realiseren van een kamer van 3 bij 4 meter. We weten nog niet wat voor materiaal we aan de buitenzijde van de dakopbouw willen en kunnen gebruiken. Ik heb reeds een aanvraag gedaan bij de gemeente, maar hier heb ik nog geen definitieve reactie op ontvangen. De binnenzijde wil ik graag sausklaar opgeleverd hebben, wel graag met een vloer erin. Ook wil ik hier graag verwarming middels radiatoren in laten plaatsen. Ook moet er elektra worden doorgetrokken. We willen hier graag een raam in laten plaatsen met kunststof kozijn.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 12 april 2021

Hellend dak renoveren nieuwbouwwoning

Ik ben bezig met de voorbereidingen van een nieuwbouw woning. Het gaat om een zelfbouw woning. Het is een een Wikihouse woning, met een dak van 45°. Dak is omtrent 10 meter lang. Totaal dakoppervlak: 81 m2 Vraag: * Is het mogelijk opstaande rand in het zink elke 1,2m te plaatsen? * welke voorbereiding moet ik treffen omtrent geluid isolatie? * afwegingen bespreken tussen zink en metalen dak


Dakdekken en dakreparaties
zondag 11 april 2021

Verbouwing + opbouw 45m2

Dakopbouw 35m2 uitbouw 10m2 en badkamer renovatie. Vergunning voor de dakopbouw is noodzakelijk en de constructie van hout of gemetseld. Graag de kozijnen van kunststof en de oplevering deels woonklaar. Plaatsen dakopbouw: oppervlakte ongeveer 35 M2 plaatsen radiatoren en elektriciteit. Zie bijgevoegde foto. De buren hebben al zo’n dakopbouw. Renoveren badkamer: Tegels verwijderen en nieuwe aanbrengen. Inbouw toilet en douche plaatsen etc. eventueel bergruimte bij badkamer toevoegen. Uitbouw woonkamer: Aan weerzijde van de woning hebben de buren al een uitbouw. Het gaat om 5m bij ongeveer 2m. Een plat dak met bitumen. Aan de linker zijde van de woning is een klein schuurtje wat eventueel bij de woonkamer betrokken kan worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen