Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Nieuwegein

Dak - Nieuwegein

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Nieuwegein?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Ameide, Hagestein, Hei en Boeicop, Lexmond, Lopikerkapel, Tull en 't Waal, Vianen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Nieuwegein

Recente aanvragen uit Nieuwegein

zondag 17 januari 2021

Uitbouw woonkamer(tuin)

3m uitbouw (6,10m breed), buren hebben dit reeds gedaan dus links en rechts staat al een muur. kozijnen zijn nu bijna 2 jaar oud (kunststof) deze graag hergebruiken. overige bijzonderheden: er zit in klein balkon deze dus verwerken in het dak en de hele uitbouw gebruiken als balkon indien mogelijk. Vergunning is niet nodig. De constructie graag gemetseld. Als het mogelijk is een woonklare oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 11 januari 2021

Uitbouw achterzijde woning

Hierbij een korte uitleg over de situatie. Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van ons huis. Wij hebben een schuur staan op 3.20m van de achterzijde van het huis. De wens is dat de uitbouw tot aan de schuur komt over de gehele breedte van de tuin. Aan 1 kant is al een uitbouw van onze buren gedaan waardoor er al 1 muur staat. Aan de andere kant waar momenteel onze kattenren staat, is de schutting van baksteen. Deze loopt tot +/- halverwege de hoogte van de beoogde uitbouw. Het dak van de schuur zou idealiter mee genomen worden bij de uitbouw zodat dit 1 geheel wordt. Er ligt al gedeeltelijk fundering. Dit ligt in het verlengde van het huis naar de schuur toe.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
vrijdag 08 januari 2021

Schuur dak (dakbeschot en bitumen) vernieuwen

Bestaande dakbeschot (spaanplaat) is niet meer goed. . Gehele dakbeschot vernieuwen (OSB) en nieuw dakleer met bijkomende kosten.. Schuur is 4x2,5 m = 11,25 m2 Alvast bedankt


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen