Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Nieuwegein

Dak - Nieuwegein

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Nieuwegein?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Ameide, Hagestein, Hei en Boeicop, Lexmond, Lopikerkapel, Tull en 't Waal, Vianen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Nieuwegein

Recente aanvragen uit Nieuwegein

woensdag 14 april 2021

Extra verdieping realiseren

Wij willen een extra houten verdieping op onze woning hebben van tussen de 25 en 30 m2. Aan weerszijden van de woning zitten al 2 dakopbouwen. Of het compleet opgeleverd moet worden of casco en wat voor type kozijnen er in geplaatst moeten worden is nog in overleg. We hebben nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
donderdag 25 maart 2021

Dakopbouw plaatsen

Ik wil een dakopbuw van 4 x 9 meter laten plaatsen. Of het compleet opgeleverd moet worden of casco is nog even in overleg. Verder wil ik er kunststof kozijnen in hebben en moet de buitenkant van kunststof zijn. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
donderdag 18 maart 2021

Garage opnieuw bouwen

Op dit moment is de huidige garage aan het verzakken. Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn om het te vervangen. We willen de elektrische deur en het zadeldak behouden. De verwarming en elektrapunten zijn al aanwezig. De maten zijn 3 x 6,3 meter.


Garage- en carportbouw
Offertes aanvragen