Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman

Timmerwerk - Amsterdam

Timmerwerk - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Timmerwerk in Amsterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor timmerwerk in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam

maandag 04 januari 2021

Trap vervangen

Ik ben op op zoek een trap gesloten model, met een onderkwart trap rechtsom, de maten zijn: breedte trapgat is 92 cm lengte trapgat is 240 cm hoogte tot aan plafond is 245 cm Hoogte tot aan verdieping is 270 cm. Ik wil dat de trap volledig gesloten (betimmerd) is, zodat ik een trapkast kan maken. Ik sta open voor suggesties mbt trapkast. verdere werkzaamheden: plaatsten en meten van de trap verwijderen oude trap. Naar welk type trap ben je op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen


Trappenbouw en traprenovatie
vrijdag 01 januari 2021

Nieuwe (eikenhouten) trapbekleding op houten trap

Goedendag, Wij hebben een open trap van hout in ons nieuwbouwhuis. Hij is nu geverfd, maar het verf bladdert af. Vandaar de interesse in de mogelijkheden van een duurzamere manier van trap bekleden. Het liefst van eikenhout. Maar staan ook open voor andere opties als die goedkoper zijn.


Trappenbouw en traprenovatie
zaterdag 12 december 2020

3 Nieuwbouw trappen bekleden met hout

3 nieuwbouw betontrappen bekleden met eikenhouten treden. Alles rechte gelijke treden. Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Beton


Trappenbouw en traprenovatie
Offertes aanvragen