Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Hoofddorp

Dak - Hoofddorp

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Hoofddorp?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Zwaanshoek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Hoofddorp

Recente aanvragen uit Hoofddorp

maandag 12 april 2021

Houten kozijnen, daklijst en dakkapel buitenschilderwerk in Sigma of Sikkens Alkydverf

Goedendag, bent u de schilder die we zoeken? Sinds 2 jaar jaar zijn wij de trotse eigenaar van een leuke maar oude 2-onder-1 kap woning in Bennebroek. De kleuren van het houtwerk sluiten niet aan bij onze stijl en we hebben al het nodige vervangen, maar het buitenschilderwerk moet echt even afgemaakt worden. Daarom zijn we in de markt voor een buitenschilderklus, zie bijgevoegde foto's ter verduidelijking. Het betreft in de voorgevel een rotte plek op de begane grond en alle geel-groene kozijnen op de 1e verdieping en de dakgootbetimmering en de bruine dakkapel van de 2 verdieping, bereikbaar met een steiger via onze loggia. We willen dit graag RAL9010 en RAL5011 voor de draaiende delen. Vriendelijke Groeten


Behang- en schilderwerk
dinsdag 06 april 2021

Verbouwing van uitbouw en woning + plaatsen aluminium serre

Wij willen van onze huidige uitbouw aan de zijkant van de woning het dak vervangen en ongeveer 5 á 10 cm ophogen (dus andere draagbalken). Het is een platdak bastaande uit houtplaten met een bitumen dak erop wat moet worden verwijderd en worden afgevoerd. Wij willen dit laten vervangen door een geïsoleerd bitumen dak. Het betreft ongeveer 34 m². Aan deze uitbouw willen wij een serre plaatsen met een glazen lichtstraat. Er moet hiervoor ene gevel worden doorbroken. De serre willen wij met aluminium afgewerkt hebben met een casco oplevering. De vloerverwarming regel ik zelf. Ik wil aluminium kozijnen. Wij zijn nog niet in bezit van een vergunning. Verder moet er een trap worden vervangen in de woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 05 april 2021

Bouwtekening maken en dakopbouw plaatsen

Wij willen een dakopbouw van 1440 x 1080 cm op een plat dak laten plaatsen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, kunststof kozijnen en een houten constructie. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Kunt u ook de bouwtekening maken? Ik hoor het graag.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen