Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwbouw landelijk

Ruwbouw - Amsterdam

Ruwbouw - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Ruwbouw in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van je nieuwe woning? Zijn er metselwerken te doen of moet men een muurdoorbraak uitvoeren? Casius bezorgt je een aantal vrijblijvende offertes van de beste aannemers uit de buurt.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende aannemer.

Offertes voor ruwbouw in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam

maandag 18 januari 2021

3 x balkon vervangen van 100 jaar oud pand

We zoeken een bouwbedrijf dat onze balkons kan vervangen. We zijn een kleine VVE in Amsterdam west en het pand is circa 100 jaar oud. De huidige constructie is op basis van houten balken. Afmeting: circa 5 x 1m


Renovatie
woensdag 13 januari 2021

Muur verplaatsen, vloer leggen, kamer verven

Ik zoek iemand die kan mijn kamer kan verbouwen tot een kantoor. De kamer is ongeveer 10m². Er moet een nieuwe vloer gelegd worden, ik wil een laminaatvloer denk ik. Er ligt nu ook laminaat in, dit moet nog worden weggehaald. De kamer grenst aan de woonkamer, maar deze werkkamer wil ik vergroot hebben. Er moet dus een muur worden doorgebroken en verplaatst worden. Deze muur is zo'n 4 meter lang. Er moet ook een nieuwe deur in komen. Ik wil graag een verbouwing op maat dus ik wil graag met iemand alle wensen bespreken. Ik wil ook graag de hele werkkamer geverfd hebben.


Renovatie
maandag 28 december 2020

Planken dakterras vernieuwen

Het gaat om een dakterras waar nu houten planken liggen die er al even liggen en toe zijn aan vervanging. We zitten nu te denken aan composiet tegels in verband met het onderhoud. Het terras is 20 m2.


Renovatie
Offertes aanvragen