Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Alphen aan den Rijn

Dak - Alphen aan den Rijn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Alphen aan den Rijn?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aarlanderveen, Boskoop, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Nieuwkoop, Nieuwveen, Rijnsaterwoude, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven, Zwammerdam of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Alphen aan den Rijn

Recente aanvragen uit Alphen aan den Rijn

vrijdag 09 april 2021

Dakraam plaatsen 90 bij 70

Dakraam plaatsen in een schuin dak. Dakraam 90 bij 70. Graag de kozijnen van kunststof. Het gaat om een kantelraam. Als het kan advies van de vakman.


Verbouwing
vrijdag 26 maart 2021

Hellend dak van buitenaf isoleren

Wij hebben een schuin dak met dakkapel. Deels heeft oude isolatie en deels is niet geïsoleerd. Wij willen dit opnieuw laten isoleren en eventueel nieuwe dakpannen aanbrengen. Het dak is 26 m2.


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 17 maart 2021

Goten en dakbedekking van schuur vervangen

Wij wonen in een blok met 6 huizen. Totale lengte is 36 meter. Dakgoot aan voorzijde hangt erg. De rand is in het middel is zelfs lager dan de pijp aan het einde. Meeste water komt dus als een waterval over de rand. De huidige bak is hout, met daarin een zinken goot. Rekstukken zijn lek. Graag offerte maken voor nieuwe onderbak en goot, inclusief verticale pvc pijpen. Graag 2 opties aanbieden. Houten bak met zink goot, en optie met kuststof/trespa bak met pvc goot. Graag ook verwachte levensduur aangeven. Dakgoot aan achterzijde is wel redelijk recht. Rekstukken zijn lek. Water loopt nu de houten onderbak in, en vervolgens naar binnen. Graag offerte maken voor reparatie van de rekstukken. (goten zijn van zink). Indien rekstukken vervangen op oud zink niet gaat, graag optie voor nieuwe binnenbak aanbieden van zink en PVC. Beide goten zijn eind jaren 60. Graag offerte maken voor het vervangen van het dak van de schuurtjes. Misschien hier ook 2 materiaal opties aanbieden, met verwachte levensduur. Schuurtjes zijn 2,80 meter diep. Huidige bedekking is bitumen en 25-30 jaar oud. Graag een duidelijke aanbieding maken. Niet alles op 1 hoop gooien, maar specificeren zoals hierboven. Liever nu iets te hoog. Ik moet namelijk eerst de buren op 1 lijn krijgen.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen