Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Purmerend

Dak - Purmerend

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Purmerend?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Edam, Hobrede, Ilpendam, Katwoude, Kwadijk, Middelie, Middenbeemster, Monnickendam, Noordbeemster, Oosthuizen, Purmerland, Volendam, Wijdewormer, Zuidoostbeemster of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Purmerend

Recente aanvragen uit Purmerend

zondag 17 januari 2021

Dakkapel 4 meter breed

4 meter breed. Vergunning is niet nodig. Constructie ook nog even in overleg. Kozijnen graag van kunststof. Als het kan een casco oplevering.


Verbouwing
dinsdag 05 januari 2021

Dakkapel achterzijde

Voor ons nieuwbouw huis zijn wij opzoek naar advies (klaar in februari). Wij zijn opzoek naar een antracieten of zwarte kunststof dakkapel met 3 ramen, waarvan 2 draaikiep als dat mogelijk is. De breedte zal 2.5 m zijn en de hoogte 1.5 m. Ik hoop dat u mij verder kan helpen. Dakkapel komt op de 3e verdieping, op de zolder. Ik wil graag casco oplevering van de dakkapel. Hierin mogen ook kunststof kozijnen.


Verbouwing
dinsdag 29 december 2020

Volledige verbouwing/renovatie oude woning

Oude woning uit 1906. Beneden: - vloerbalken(en) vervangen en isoleren - aanbouw +/- 3,5 meter - riolering en elektra vernieuwen/verplaatsen - opnieuw toilet plaatsen - oude trap verwijderen - wenteltrap plaatsen (op een andere plek dan huidige trap) - gas er uit, cv erin - ramen en deuren vervangen. - nieuwe muren 1e verdieping: - meetrekken met de aanbouw, verlengen - elektra vernieuwen - vloer isoleren - badkamer realiseren met toilet - ramen voorkant vervangen - vaste trap naar zolder maken - nieuwe muren Zolder: - opbouw/aanbouw - slaapkamer realiseren - vloer isoleren - dak vernieuwen en isoleren - zonnepanelen En dan vergeet ik wellicht nog wat. Mocht u foto’s willen dan heb ik daar meerdere van met de huidige afmetingen en situatie. De foto die nu is toegevoegd is slechts van beneden.


Verbouwing
Offertes aanvragen