Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Purmerend

Dak - Purmerend

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Purmerend?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Edam, Hobrede, Ilpendam, Katwoude, Kwadijk, Middelie, Middenbeemster, Monnickendam, Noordbeemster, Oosthuizen, Purmerland, Volendam, Wijdewormer, Zuidoostbeemster of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Purmerend

Recente aanvragen uit Purmerend

vrijdag 09 april 2021

Groendak aanleggen

Het gaat om twee dakdelen. Een langwerpig deel van 13m2 op circa 6 meter hoog. Een rond deel van afgerond 20m2, op circa 3 meter hoog, samen 33m2  Wat is de huidige situatie?: bestaand dak klaar voor beplanting Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?:


Dakdekken en dakreparaties
maandag 05 april 2021

Dakbedekking vervangen

Momenteel heeft het dak van mijn tuinhuis shingles. De onderliggende houten platen zijn vochtig en dienen met de nieuwe bedekking vervangen te worden. Ik sta open voor een ander soort dakbedekking die duurzamer is dan de shingles die er nu op liggen. Het tuinhuis is asymmetrisch, omdat de achterzijde een schuine zijde is. De linker zijkant van het huis is daardoor korter dan der rechterzijde. Dat geldt ook voor het dak. Afmetingen tuinhuis (van voor af gezien): li-zijde 200 cm, voorzijde 390 cm, re zijde 360 cm. Dak steekt aan voorzijde 90 cm uit.


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 24 maart 2021

Dakpanplaten aanbrengen 120/150m²

Momenteel bitumen plaatjes op het dak maar we overwegen dakpanplaten. We vragen ons af of dit mogelijk is en of we hier een vergunning voor kunnen krijgen. Het zal gaan om een dak van ongeveer 120-150m². We willen dit samen doen met de buren, dus het zal uiteindelijk gaan om 3 huizen.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen