Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Leiden

Dak - Leiden

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Leiden?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Hoogmade, Oegstgeest, Oud Ade, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Valkenburg, Warmond, Zoeterwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Leiden

Recente aanvragen uit Leiden

zaterdag 23 januari 2021

Uitbouw plaatsen

Wij willen onze 2-onder-1-kap woning over de hele breedte van 9 meter casco laten uitbouwen met een diepte van ca 3,5 meter. om binnen een open constructie te krijgen is een staalconstructie nodig om het op te vangen. de huidige schuifpui willen we laten verplaatsen. verder willen we een dubbele kunststof deuren aan de keuken kant. voor de lichtval willen we een licht straat in het dak van de uitbouw. Haaks op de woning willen we een overkapping van ca 3 meter breed en 5 meter lang. Er zal geheid moeten worden. We hebben een indirecte achter om via de buurman. we pakken gelijk de hele onder verdieping aan. Het gaat om een casco bouw alleen begaande grond. De binnen zijde met met keuken en Electra pakken we zelf aan. Zie tekeningen op de foto’s. Het huis van de buurman geeft gespiegeld de basis weer. Het andere huis de door ons gewenste situatie. Wij hebben, anders dan de buurman, een vrij recente schuifpui over de volledige lengte van onze kamer. De woning is uit 1992.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
donderdag 21 januari 2021

Dakopbouw 2 onder 1 kap

Betreft 2 adressen (opbouwen) die als 1 project gezien kunnen worden. Dak van Kamers aan achtergevel worden rechtop getrokken. Casco, prefab met dakafwerking en folie. Ongeveer 7.5 meter bij 9 meter, dit is de totale oppervlakte van de twee kappen. Vergunning is nodig, wordt geregeld. Kozijnen graag van kunststof. (Houtskeletbouw > prefab).


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 18 januari 2021

Dakraam plaatsen tbv vluchtroute

Graag ontvang ik van u een offerte voor het leveren en plaatsen van een vluchtraam (ong 1.00x 1.20m) Het raam moet worden gecreëerd boven het trapgat. tevens moet er een vluchttrap (inklapbaar/uitschuifbaar) worden gerealiseerd.


Verbouwing
Offertes aanvragen