Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Leiden

Dak - Leiden

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Leiden?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Hoogmade, Oegstgeest, Oud Ade, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Valkenburg, Warmond, Zoeterwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Leiden

Recente aanvragen uit Leiden

maandag 05 april 2021

4e etage uitbouwen + extra ramen plaatsen. Vergunning en tekeningen in bezit

Ik wil graag een offerte aanvragen voor de uitbouw en verbouwing van onze 4e etage. Onze 4e etage heeft nu een houten opbouw van 8 m2 met een kleine keuken en berging. De rest van de 66m2 van deze etage is nu dakterras. We willen de uitbouw vergroten om zo een extra kamer te realiseren. Ook willen we extra ramen plaatsen. Bouwtekeningen, vergunning en constructieberekening zijn in bezit en kunnen uiteraard gedeeld worden. Afmetingen gewenste uitbouw. Nu 4x2 meter. We willen hier zo'n 4 x 3 meter bij. We moeten een deel schuin dak hebben in de opbouw. We denken aan de mogelijkheden tussen een groen dak of aluminium. Graag gaan we in overleg om alle mogelijkheden te bespreken. De nieuwe situatie mag ook met hout gerealiseerd worden en aan de binnenzijde graag sausklaar opgeleverd. De uitbouw is momenteel verwarmd middels radiatoren, we gaan graag in gesprek over hoe we dit in de nieuwe situatie kunnen oppakken. We zijn ook geïnteresseerd in een airco oplossing. Aan de voorzijde van de woning zit momenteel een klein raam, deze willen we vervangen door een groot raam. Aan de zijkant van de woning zit nog geen raam, hier willen we ook een groot raam. We willen in de berging ook een raam laten plaatsen in het huis zelf zodat deze doorkijk biedt vanuit het nieuwe buitenraam. We zouden dit het liefste voor de zomer laten doen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan laten we het graag na de zomer uitvoeren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
donderdag 01 april 2021

Uitbouw keuken 5m2 woonklaar

Wij willen een uitbouw letten plaatsen voor de keuken, 2x2,5mtr, plat dak, geen balkon dus, gemetseld met isolatie, 1 deur en 1 raam erin, geen vergunning is nodig, fundering met gestorte heipaaltjes, riolering aanpassen. Kozijnen graag van kunststof en de oplevering woonklaar.


Verbouwing
maandag 29 maart 2021

Bungalow dak verhogen 110m² vloeroppervlakte + isolatie

Het gaat om het dak van een bungalow, de stahoogte in nu 165cm onder de nok, Het nieuwe dak moet een hoogte krijgen van tenminste 270, dit kan door de hoek te verscherpen van 30 naar 90 graden, of het hele dak tenminste 1 meter te te verhogen door de muren op te trekken. Afhankelijk van de kosten. Het dak heeft een vloeroppervlakte van 1550ccm bij 710cm met een haaks aangesloten dak welke geïsoleerd moet worden (liefst aan de buitenkant). 750X550cm Het is een pannendak met een helling van circa 30 graden met een houtconstructie. We willen dit graag na de bouwvak laten uitvoeren, zo rond september. De nieuwe situatie mag met een houten constructie worden gerealiseerd met een casco binnen oplevering. Wij staan eventueel ook open voor een stalen constructie. Afwerking zouden wij graag met hout, bij voorkeur red cedar (een vergrijzende onderhoudsvrije afwerking) zien. Onze bouwtekenaar voorziet de vergunningaanvraag. 7 april ontvangen wij de sleutel.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen