Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Badhoevedorp

Dak - Badhoevedorp

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Badhoevedorp?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Lijnden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Badhoevedorp

Recente aanvragen uit Badhoevedorp

maandag 11 januari 2021

Woning vergroten van 130m2 naar 260m2, plaatsen dakkapellen, vernieuwen dakpannen

Ik heb een woning gekocht. Is ongeveer 130m2 groot 3 met verdieping incl zolder. Ik wil het huis vergroten naar 260m2. Met vloer verwarming geheel alleen beneden Boven heb ik 2 slaapkamers, maar deze zijn wat klein. D.m.v. de dakkapel wil ik deze ruimte iets vergroten. Ik wil deze graag van kunststof. Ik wil beide dakkapellen 3,5 m breed hebben. Ik wil de garage en keuken (zie plattegrond) plat gooien en hier een nieuw deel woning aan vast bouwen. Ik wil mijn woonruimte verdubbelen, dit is nu 130m² en hier wil ik graag 260m² van maken. Ik heb met potlood een vierkanten omtrek gemaakt, ik wil dit volledige oppervlak gebruiken ter woonruimte. Ik wil een gemetselde constructie. De kozijnen worden voorzien door een andere partij maar deze moeten nog wel in de woning gezet worden. Ik wil graag een woonklare oplevering met daarin vloerverwarming. Ook moet er een nieuwe keuken en badkamer worden geplaatst. Ook wil ik de buitengevel van de volledige woning wit laten verven (dit zijn nu bruine bakstenen). De nieuwe woonruimte moet 2 verdieping hoog worden. Ik heb momenteel bruine dakpannen, deze wil ik zwart glanzend hebben. Ik ga graag met de vakman in gesprek over de mogelijkheden, ik heb begrepen dat deze mogelijk gespoten zouden kunnen worden.


Verbouwing
woensdag 09 december 2020

Dakraam plaatsen

Ik wil op een dak met dakpannen een dakraampje laten plaatsen.


Kozijnen, deuren en dakramen
woensdag 25 november 2020

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Graag zouden wij voor- en achter (daar zit al een kleine dakkapel) een bredere (6,5m) dakkapel willen laten plaatsen (en afwerken) om 2 slaapkamers te creëren. Graag horen wij van u wat de richtprijs is.


Verbouwing
Offertes aanvragen