Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Badhoevedorp

Dak - Badhoevedorp

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Badhoevedorp?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Lijnden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Badhoevedorp

Recente aanvragen uit Badhoevedorp

dinsdag 30 maart 2021

Dakraam plaatsen

Ik ben momenteel bezig met een verbouwing. Ik wil graag op zolder een dakraam laten tussen de twee horizontale balken plaatsen van 55x78 wit gelakt. Alleen plaatsen. Aftimmeren is niet nodig. Graag ontvang ik een prijsinschatting en op welk termijn het dakraam geplaatst kan worden.


Verbouwing
zondag 14 maart 2021

Vervangen elektra

Ik heb een woning gekocht en alle elektra dient vervangen te worden. Het is een woning uit 1960 en de elektra is nooit vervangen. Er zitten wel al zonnepanelen op het dak en daar is dus ook een aansluiting voor, maar we willen ook inductie koken. Ik denk dus dat de meterkast ook vervangen dient te worden. Het gaat om een drie laags woning.


Elektra en groepenkast
woensdag 10 maart 2021

Dakkapel 4/4.5m breed

Ik zoek een aannemer die voor mij een dakkapel kan bouwen. Moet een dakkapel worden die 2 ruimten overlapt( slaapkamer en overloop). De bestaande dakkapel moet verwijderd worden. Qua uitvoering geniet de voorkeur voor een houten dakkapel en deze moet matchen met het bestaande dak en de stijl van de woning. Hij moet ongeveer tussen de 4 en 4.5 meter breed worden. De kozijnen mogen ook gewoon hout worden.


Dakkapelbouw
Offertes aanvragen