Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Amsterdam

Vloer - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Amsterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Amsterdam aanvragen

Recente vloerklussen uit Amsterdam

maandag 18 januari 2021

Installing new laminate

We are moving to a new flat and want to exchange old laminate with a new one. The size of the flat is ca. 95 m2. We would need the installation to take place next week. Would you be so kind to send us a quote?


Vloer leggen en vloeronderhoud
zondag 17 januari 2021

Laminaat leggen

Wij zijn aan het kijken om een laminaat vloer te laten leggen. We hebben momenteel een houten vloer liggen en we twijfelen of we deze er wel uit moeten halen. De vloer is 43m2 in totaal en het betreft 1 kamer (de woonkamer). Wel ligt er een stuk glas in de grond waar dus omheen gelegd moet worden en ik vroeg mij af of dit mogelijk is. Bijgaand kan je de foto’s vinden van het glas in de grond en vloer zelf. Graag hoor ik wat mogelijk is en wat de kosten zouden zijn voor het leggen van laminaat + hoge plinten (excl. de kosten van het laminaat zelf).


Vloer leggen en vloeronderhoud
zaterdag 16 januari 2021

Verwijderen van stenen vloer

Ik wil een stenen vloer laten verwijderen. De bestaande vloerverwarming moet behouden blijven. Ik weet niet of de vloer verlijmd is of in cement is gelegd Oppervlakte is 50 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen