Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter buizen

Loodgieter - Amsterdam

Loodgieter - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Loodgieterklus laten uitvoeren in Amsterdam?

Zoek je een professionele loodgieter voor om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste loodgieters uit de buurt.

Ook wie in Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste loodgieters in Amsterdam

Recente aanvragen uit Amsterdam

zondag 11 april 2021

2 grote regentonnen met druppelsysteem installeren

Beste mensen, voor mijn vve ben ik op zoek naar een professionele partij die 2 grote regentonnen kan installeren met een druppelsysteem voor een binnentuin. Bent u hiervoor ook beschikbaar? In de bijlage de regenton van onze voorkeur, we hebben er 2 nodig. De regenpijpen zijn PLM 15 cm doorsnede dus het betreft geen standaard installatie. Daarnaast hebben we een vulautomaat nodig met blaadjes opvang en vanuit beide tonnen een bewatering systeem voor de 2 bomen in de binnentuin.


Installatie- en leidingwerk
vrijdag 09 april 2021

Complete cv installatie plaatsen

Voor een bedrijfsruimte wat een voormalige woning was, circa 100m meter wil ik graag een complete CV installatie laten leggen. De ruimte is namelijk casco. Graag advies van de vakman voor de mogelijkheden.


Installatie- en leidingwerk
vrijdag 09 april 2021

Buitenkraan op balkon plaatsen

Op ons balkon op de eerste verdieping willen we graag een buitenkraan. Er is een waterleiding aangelegd, die komt uit vlakbij de muur waar we graag de kraan willen. De leiding moet door de muur, en dan moet er een kraam geplaatst worden. Zie foto, als meer info nodig is stuur ik die graag! Aanschaf van het materiaal door de vakman.


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen