Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Uithoorn

Dak - Uithoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Uithoorn?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Amstelhoek, De Hoef, De Kwakel, Mijdrecht, Waverveen, Wilnis of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Uithoorn

Recente aanvragen uit Uithoorn

zondag 17 januari 2021

Uitbouw voorzijde berging

We willen de berging aan de voorzijde met 1 meter bij 3 meter uitbouwen. Het is onder het dak van de huidige overkapping. Aan de rechterzijde sluit de aanbouw aan op de muur van het huis. Aan de linkerzijde dient een muur van 1 meter bij 2,10 meter hoog gebouwd te worden. De overkapping rust reeds op 1 heipaal. De voorzijde van de aanbouw wordt een pui van aluminium met volledig glas.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
vrijdag 15 januari 2021

Dakkapel achterzijde

Wij willen een dakkapel van 3 meter aan de achterzijde. De constructie moet van prefab zijn. Kozijnen graag van kunststof. Vergunning is niet nodig. Woonklare oplevering.


Verbouwing
woensdag 13 januari 2021

Lichtkoepel laten plaatsen

Ik wil graag een lichtkoepel van glas laten plaatsen in de aanbouw met een plat dak. Over het formaat ben ik nog niet uit, misschien advies met wat gangbaar is? Eventueel heb ik ook interesse om een dakkapel van 4.80m breed te laten plaatsen, wellicht een richtprijs mogelijk.


Kozijnen, deuren en dakramen
Offertes aanvragen