Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Woerden

Dak - Woerden

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Woerden?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bodegraven, Driebruggen, Harmelen, Kamerik, Linschoten, Nieuwerbrug, Noorden, Oudewater, Papekop, Waarder, Woerdense Verlaat of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Woerden

Recente aanvragen uit Woerden

dinsdag 12 januari 2021

Uitbouw garage zodat deze begaanbaar wordt vanuit woonkamer

Wij hebben in de achteruin maar grenzend aan het perceel van de buren een garage van ongeveer 8 bij 3. Buren met een identiek huis hebben die uitgebouwd (verlengd) zodat deze vanuit de woning (vrijstaand) bereikbaar is. In feite betreft het dus een verlening van de bestaande garage (platdak bitumen, binnenwanden en dakkaal, wel 2 electriciteitspunten) met ongeveer 9m. Die extra ruimte hebben ze opnieuw ingedeeld voor opslag (het nieuwe deel grenzend aan de woning) en een additionele woonkamer/fitness kamer die vanuit de bestaande woonkamer te bereiken is. Het gaat dus om meerdere componenten. Verlengen garage (inclusief onderheien), doorgang maken naar woonkamer (dus aanpassing bestaande gevel) en dan de gehele ontstane ruimte isoleren (wanden en plafond) en plaatsen gipswanden (verfklaar) en voldoende stopcontacten met electrische vloerverwarming (aparte thermostaat). In de gevel van de bestaande garage (dus uitkijkend op de achtertuin) moeten dan een grote glazenwand komen die open kan over een flink deel van de gevel (schuifpui of harmonica). Het opgegeven adres is niet correct maar voor de initiele phase (offerte) is dat ook niet nodig. De ervaring leert dat er dan geen correct offerte wordt gemaakt (normale kosten plus normale marge) maar een aangepaste waarbij rekening wordt gehouden met m2 prijzen van verkochtte objecten. Daar zitten we niet op te wachten.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 11 januari 2021

Lichtkoepel plaatsen

Ik wil een vlakke lichtkoepel van +/- 200 cm bij 100 cm laten plaatsen op een plat dak . elektrisch uitgevoerd met een zonnescherm er in. Plaatsing juni/juli. graag een prijs inclusief het plaatsen en afwerken van het dak.


Kozijnen, deuren en dakramen
zondag 03 januari 2021

Dakbedekking garage vervangen

De huidige dakbedekking is lek en ik wil een groen dak kunnen aanleggen. Afmetingen garage zijn 7,35m * 3,90m (volgens bouwtekening). Dakbedekking is 20 jaar oud en voorzien van 1 afvoer. Het grind kan ik zelf verwijderen. Mijn huis heeft enkele kleine uitbouwtjes met dezelfde dakbedekking. Is het verstandig deze tegelijk te vervangen? Gezien de wens voor een groen dak lijkt EPDM de betere keuze. Is er een meerprijs voor witte kleur?


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen