Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien

Elektra - Amsterdam

Elektra - Amsterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Elektra in Amsterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende elektriciens uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een elektrische installatie aanleggen of alles vernieuwen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie uit Broek in Waterland, Halfweg, Landsmeer, Luchthaven Schiphol, Marken, Oude Meer, Uitdam, Vinkeveen, Watergang, Zuiderwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes van erkende elektriciens in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam

zaterdag 10 april 2021

Nieuwe elektriciteitspunten keuken + verplaatsen stopcontacten

In de keuken moeten nieuwe elektriciteitspunten worden aangelegd. In 1 wand voor een inductiekookplaat, vriezer, quooker, wasmachine en afzuigkap. En aan een andere wand voor de koelkast en oven en 1 extra in de voorraadkast. Ook moeten alle bestaande stopcontacten naar beneden worden geplaatst, dit gaat om zo'n 15 stuks. Het liefst in mei uitvoeren.


Elektra en groepenkast
vrijdag 19 maart 2021

groepenkast vervangen en elektriciteits netwerk

we verhuizen naar een jaren 20 woning waarbij wij zowel de groepenkast willen vervangen en het electriciteitsnetwerk willen modificeren. Het zou fijn zijn om een overzicht te ontvangen van de daarbij behorende kosten.


Elektra en groepenkast
woensdag 10 februari 2021

Aansluiting wasmachine verleggen

In mijn nieuwe appartement ligt de aansluiting voor de wasmachine in de keuken. Ik wil de aansluiting verleggen naar de slaapkamer, aan de muur met de badkamer. Water en elektriciteit zullen dus vanuit de badkamer moeten komen.


Elektra en groepenkast
Offertes aanvragen