Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Diemen

Dak - Diemen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Diemen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Diemen

Recente aanvragen uit Diemen

zondag 21 maart 2021

Tuinkamer en nieuwe schuttingen plaatsen

Achterin de tuin zouden we over de hele breedte van de tuin een tuinkamer willen, zoiets als op de foto met een groendak. Wij hebben de tuiningang aan de achterkant en we zouden de ingang dan uit willen laten komen in het schuurtje. Er komen dan dus twee deuren in het schuurtje, één vanaf de steeg en één naar de tuin. Er staat een kersenboom op de plek waar die tuinkamer moet komen en het liefst behouden we die maar ik denk niet dat dat kan. Maar misschien hebben jullie wel een oplossing. De afmetingen van onze tuin zijn ong 10,50 m x 5,30 meter. Ook zouden we nieuwe houten schuttingen rondom willen plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 25 februari 2021

Opbouw platdak 30m2

Wij willen graag een prijsindicatie voor een dakopbouw van 5 bij 6 op een plat dak. Vergunning is waarschijnlijk nodig en de constructie prefab of hout. Graag de kozijnen van hardhout en een casco oplevering.


Verbouwing
donderdag 19 november 2020

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw van 2 x 4 meter laten plaatsen, dit graag inclusief een dakkapel, vloerverwarming, een toilet, stucwerk, elektra, een fundering, kunststof kozijnen en openslaande deuren. De aanbouw mag prefab zijn. Het terrein is makkelijk te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen