Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Zaandam

Tuin - Zaandam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Zaandam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zaandam die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Assendelft, Den Ilp, Koog aan de Zaan, Oostknollendam, Oostzaan, Westknollendam, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zaandam

maandag 26 juli 2021

Hout beton schutting 21m

Ik wil graag weten voor hoeveel u een hout betonnen schutting in mijn tuin kan plaatsen. Woonplaats Zaandam. De afmetingen zijn 7.5 meter lang en 5 meter breed. - antraciet beton palen met diamant kop - antraciet beton platen onder de schutting - 21 planks grenen geimpregneerde schutting - piramide afdekkap boven op de schutting - 130cm poort stalen frame met rvs cilinderslet - rvs hang en sluitwerk


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
zaterdag 24 juli 2021

Hout beton schutting plaatsen 20m

Ik wil graag weten voor hoeveel u een hout betonnen schutting in mijn tuin kan plaatsen. De afmetingen zijn 2x 7.5 meter lang en 5 meter breed. - antraciet beton palen met diamant kop - antraciet beton platen onder de schutting - 21 planks grenen geïmpregneerde schutting - piramide afdekkap boven op de schutting - 130cm poort stalen frame met rvs cilinderslet - rvs hang en sluitwerk


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
maandag 05 juli 2021

Schuifpoort leveren en plaatsen

Ik wil graag een opritpoort laten leveren en plaatsen. Ik ben op zoek naar een schuifpoort voor de oprit van de auto, er staat nu een heg om de tuin heen die dood gaat dus we willen een nieuwe heg plaatsen en een nieuwe poort. Het materiaal van de poort maakt ons niet heel uit, als het maar niet te duur is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assendelft
zondag 04 juli 2021

Opknappen van tuin

Wij willen graag onze tuin laten bestraten is ongeveer 35 M2 met tegels van 50x50 of 60 x 60 en tevens 2 hout-beton schuttingen laten plaatsen van ongeveer 5,76 meter ieder


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
woensdag 30 juni 2021

Renoveren van voortuin (12 m2) en achtertuin (40 m2)

Verwijderen van oude schutting (17.2 m) inclusief klimopstronken. Het verwijderen van twee boomstammen en 10 stammen van struiken. (Het meeste groen heb ik al weggesnoeid en verwijderd). De bestrating van klinkers verwijderen zowel voor als achter en opnieuw bestraten met tegels. Het neerzetten van een nieuwe houten schutting met betonpalen. Het graven van een vijvertje (1.70 x 2.10 m) in de achtertuin. Het aanleggen van een stenen plantenbak (1.20 x 2.00m) voor in de tuin. Ik heb tekeningen en foto's maar de site weigert deze bestanden. Kan ik ze mailen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandijk
donderdag 10 juni 2021

Renovatie tuin 28m2

Wij willen graag onze tuin van 28m2 laten renoveren waarbij de stenen, de schutting en de schuur vervangen dienen te worden. Dit mag allemaal verwijderd en afgevoerd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
woensdag 09 juni 2021

Houten schutting repareren

Een deel van mijn schutting staat scheef, en de tuindeur gaat niet makkelijk open. Graag laat ik dit herstellen. Het gaat om een hardhouten schutting van 5 meter lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
donderdag 03 juni 2021

Opknapbeurt tuin en creatie overkapping

Wij willen heel graag onze tuin opknappen, hij is plus minus 6 bij 11 en er is nog een steegje naast het huis. Er staat een overkapping, maar die nodigt niet uit om te gaan zitten. Er mogen nieuwe tegels in, nieuwe zitplekken gecreëerd worden en een mooie dichte overkapping waar het gezellig is om s avonds ook te zitten. Kunstgras mag verwijderd of vervangen worden. Huidige tegels graag verwijderen en afvoeren. Hier voor nieuwe tegels laten leggen. wat voor soort tegels graag in overleg met de vakman. Ik sta voor alle ideeën open, en alle opties zijn welkom. wil graag mijn tuin wat aantrekkelijker maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assendelft
dinsdag 01 juni 2021

Betonnen schutting douglas hout plaatsen 23,4m

Ik zou graag een schutting rondom willen. De tuin is 9 meter lang en 5,40 breed. Aan de rechterkant staat een muurtje, die doet niet mee. Aan de linkerkant zit precies op de erfgrens een regenpijp. Ik heb zelf uitgerekend dat het 10 schermen van 1,80 moeten worden met palen van 7 CM 1 scherm van 95 en 1 deur van 95. Als het handig is dan kan ik natuurlijk nog foto's maken van de situatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
maandag 31 mei 2021

Plaatsen hardhout schutting van 20m

Wij willen graag een schutting laten plaatsen van hardhout en antraciet betonnen palen. Met 2 kanten en 1 deur. Afmetingen zijn ongeveer lange zijde 15 meter en korte zijde 5 meter. Het aanschaffen van de materialen wil ik graag in overleg met de vakman regelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
woensdag 19 mei 2021

Schutting plaatsen

Wij willen graag een Douglas hout / Beton schutting laten plaatsen. Douglas tuin scherm recht horizontal met betonplaat en beton tussenpaal. Douglas poort 100x200. Hoogte van de schutting 2,10m totale lengte incl poort 9.60. Zie foto van huidige schutting. Wij willen deze en de stenenmuur vervangen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wormerveer
vrijdag 14 mei 2021

Voortuin ophogen en bestraten

Wij zouden graag onze voortuin opnieuw bestraten. Hiervoor halen wij zelf de voortuin leeg. Deze moet wel worden opgehoogd. De voortuin is ongeveer 50 m2 en het moet met 12 cm opgehoogd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandijk
zaterdag 08 mei 2021

Plaatsen schutting

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen in de achtertuin. Ik denk aan hardhout. Met een poort. Totale lengte ongeveer 6,5 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wormer
vrijdag 23 april 2021

Erfafscheiding van ongeveer 10 a 20m

Schutting van ongeveer 10 a 20m met poort aan de achterkant van het huis laten plaatsen. Het is een klei grond en er zit wat hoogteverschil tussen de tuin en het kinderspeelplaatsje achter mijn huis. De schutting aanschaffen wil ik graag doen in overleg met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
zaterdag 03 april 2021

Tuinrenovatie: schutting, tuin ophogen, betegelen en zwembad uitgraven

Oude schutting (14 meter), schuur (9m2) en tegels (35m2)verwijderen. Zwembad ingraven (diameter 2,40 meter), tuinhuisje zetten (4m2), hout beton schutting + poort zetten (18 meter), tuin gedeeltelijk ophogen en betegelen met oude tegel (30 m2) Zwembad en tuinhuisje zijn aanwezig


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wormerveer
zaterdag 03 april 2021

Tuinschutting plaatsen

Ik heb interesse in een hout-beton tuinschutting (9,75 meter) van grenen of vurenhout met betonnen palen en stevige fundering in de grond. Het liefst horizontaal in blokhut-design of alternatief “gewoone” horizontale planken. Het moet wel best blikdicht zijn en mag niet te grote gaatjes hebben tussen de planken. De oude schutting (hout-hout) moet ook worden verwijderd. De schutting is 1-zijde zonder poort en wordt met de buren gedeeld.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
woensdag 17 maart 2021

Schutting inclusief deur vervangen

Door de storm zijn onze schuttingen omgewaaid. We willen ze daarom graag laten verwijderen en nieuwe houten schuttingen inclusief een nieuwe deur laten plaatsen. Er moet ongeveer 5 meter geplaatst worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
donderdag 11 maart 2021

Houten schutting vervangen

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen van 5 meter, omdat de oude is omgewaaid. De oude schutting moet worden afgevoerd. Wij willen een houten schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Koog aan de Zaan
dinsdag 02 maart 2021

Schutting en terrastegels vervangen

Ik heb een kleine tuin waar ik de schutting en tegels wil laten vervangen. Ik zou graag een Hout/beton schutting willen. Kan ik hiervoor een afspraak maken?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandijk
maandag 22 februari 2021

Onderhoudsvrije tuin tegelen 50m2

Wij willen graag onze tuin laten aanpassen. Onze tuin is nu vol planten en een tuinhuisje. Wij zouden graag de planten, vijver en het huisje laten verwijderen. Daarna de tuin laten betegelen en een ander huisje laten plaatsen en een simpele overkapping. De tuin is ca 50m2. Over het tuinhuisje weten wij het nog niet zeker, graag in overleg met de vakman. Verwijdering geheel dor de vakman en vervolgens opnieuw betegelen, materiaal in overleg met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
woensdag 17 februari 2021

Schutting met poort 18m2 en tuinbestrating 40m²

Schutting (grenen en basis betonlatten) met poort u vorm 18 m2 (lengte 6,5 x 5 x 6,5). Het moet een houtbeton schutting worden. En tuinbestrating (grote lichtgrijze stenen) 40 m2. Momenteel liggen er straattegels, het weghalen hiervan in overleg met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
zondag 17 januari 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een hout-beton schutting laten plaatsen. Ik ga de oude schutting zelf verwijderen. Zie de tekening voor de afmetingen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
vrijdag 08 januari 2021

Tuin perfectioniseren

Onze tuin is door iemand gedaan waarmee wij niet blij zijn met bepaalde dingen. Deze willen we laten goed afmaken. Bv. Opsluitbanden scheef. Schutting scheef. Deur sluit en opent niet goed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
donderdag 07 januari 2021

Natuurlijke tuin aanleggen

Onze tuin is ca. 60m2. Leeghalen tuin, perk en grondregels. Nieuw ontwerp met veel groen, misschien een kleinere vijvertje en bestrating.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandijk
zondag 13 december 2020

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen onze tuin van 62 m2 opnieuw laten bestraten met beton tegels grijs/antraciet 60x60 cm + ophogen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wormer
woensdag 11 november 2020

200 M2 Stelcon platen leveren en plaatsen

Wij zoeken een bedrijf die Stelcon platen kan leveren en deze kan plaatsen. We hebben 200 m2 nodig. Graag ontvang ik ee offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
vrijdag 18 september 2020

Second opninion over tuinontwerp

Graag willen wij een ontwerp voor ons tuin om deze te veranderen. We hebben al een hovenier en in principe liggen er ook al plannen en tekeningen, maar we twijfelen nu toch over het plan dat we hebben. We zijn dus op zoek naar een second opinion voor onze plannen. Donderdag starten de werkzaamheden in het leeghalen van de tuin. Voor die tijd zou ik graag de mening en op- of aanmerkingen ontvangen van een vakman. Het gaat dus enkel om de mening van een vakman over ons bestaande ontwerp en wat deze vakman ons wellicht aanraadt om te veranderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
maandag 14 september 2020

Hout/beton schutting plaatsen

Ik zou graag een hout schutting willen hebben met beton palen en onderin ook nog beton, dus in beton gestort. 1 kant is 8.10 meter lang en de andere zijde 10 meter. Dan wil ik een hoek naar links van 2.71 meter. Hierin wil ik graag een poort verwerkt hebben. Ik wil graag een zo hoog mogelijke schutting. Ik laat me graag informeren hoe hoog dit dan zou kunnen zijn. Er is een achterom aanwezig dus de tuin is goed bereikbaar. De huidige schutting wordt al weggehaald, dus wanneer de nieuwe schutting komt staat er niets.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandijk
woensdag 02 september 2020

Verouderde steiger opknappen/betegelen

Onze tuin grenst aan het water en hier hebben wij een steiger staan. Het huidige steigerhout is rot, deze planken moeten dus worden verwijderd en afgevoerd. Daarna wil ik de steiger graag betegeld hebben. Mijn tuin is betegeld met tegels van 30 x 60 en die mogen doorgetrokken worden tot op de steiger. Prijsafhankelijk of de tegels worden besteld bij vakman of dat ik zie zelf aanschaf. We wonen aan het water dus de tuin (en steiger) zijn enkel via het huis bereikbaar of via het water. De maten van de steiger zijn 6 x 2,65 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
donderdag 27 augustus 2020

Krulwilg rigoureus snoeien

Wij hebben grote huizenhoge krulwilg in onze tuin staan die geknot moet worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wormer

Tuin in jouw regio

Offertes aanvragen