Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier Zaandam

Tuin - Zaandam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Zaandam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zaandam die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Assendelft, Den Ilp, Koog aan de Zaan, Oostknollendam, Oostzaan, Westknollendam, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zaandam

woensdag 04 mei 2022

Bamboe schutting plaatsen

Wij willen graag een offerte van het plaatsen van een Bamboe schutting. 5x bamboeschutting delen van 180x180 (giant zwart) 6 houten palen en bevestigingsets. Wij halen zelf de oude schutting weg


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandijk
maandag 25 april 2022

Grasdallen leggen in mijn achtertuin ~25m2

Aanleg van grasdallen in mijn achtertuin. De afmeting is 5m bij 5m. Afhankelijk van de situatie zou ik deze willen combineren met graszoden indien mogelijk. Qua wie de aanschaf doet zou ik nog willen overleggen met de vakman. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Westzaan
vrijdag 08 april 2022

Schutting en poort vervangen

Ik zoek iemand die circa 13 meter schutting inclusief een poort kan plaatsen. De oude schutting moet eerst verwijderd worden. Voor de nieuwe schutting denk in aan 2 meter hoog, verticaal geplaatst, betonnen palen, vurenhout of grenen, poort van circa 1 meter met slot. Het moet in een L-vorm worden geplaatst. Een stuk van circa 7 meter, de hoek om dan circa 2,6 meter, een poort van 1 meter en dan nog 2 meter schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
donderdag 31 maart 2022

Boom snoeien/kappen

Bij mijn buren staat een grote boom die al deels is gesnoeid maar sommige takken hangen te ver over de schutting bij de buren, mijn vraag is ook wat zijn de kosten om die er af te zagen en in te korten. Boom is ongeveer 6 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
dinsdag 15 maart 2022

Kleine schutting plaatsen (2m)

Wij willen graag een kleine schutting laten plaatsen met een deurtje erin. Verder hoeft er niks verwijderd te worden, misschien alleen wat tegels. Het gaat om ongeveer 2m en 1,60 hoog, heel klein dus.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zaandam
zondag 13 maart 2022

Grote tuin renovatie ( 40 m2)

Wij willen graag de tuin laten renoveren van 40 vierkante meter met alles erop en eraan. Overkapping, buitenkeuken, loungehoek en alles betegeld. Eerst graag wat tegels verwijderen en een oud schuurtje slopen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Assendelft

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Zaandam

Offertes aanvragen