Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Leiderdorp

Tuin - Leiderdorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Leiderdorp?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Leiderdorp die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Leiderdorp

dinsdag 06 juli 2021

55m2 bestraten, schuur renoveren & afdakje maken

Geheel opnieuw aanleggen van de voortuin, inclusief een nieuwe oprit voor de auto en daarnaast ook een toerit naar de schuur. In totaal geschat op zo'n 55 m2 geprint beton. We willen ook een aantal bloembakken laten maken en waar geen printbeton ligt willen we grint. Ook willen we verlichting laten aanleggen en de houten voorkant van de schuur willen we vervangen. Ook willen we een afdakje laten maken voor een fietsplekje.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zaterdag 12 juni 2021

Boom laten snoeien

Wij willen de boom in onze voortuin flink laten snoeien om deze gezond en in vorm te houden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zondag 16 mei 2021

Front garden maintance

I would like to renovate my front garden. It's length is approx 6.5 meter and width is 2.5 meter. We want to put tiles on it.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
woensdag 12 mei 2021

Bestratingswerkzaamheden en aanleggen pergola

Ik wil 24 m² laten bestraten. Op dit moment liggen er tegels. Deze haal ik zelf weg en ga ik ophogen. Het egaliseren en bestraten wil ik uitbesteden. De stenen schaf ik zelf aan. Verder wil ik een pergola van douglas hout laten plaatsen met een hoogte van 2,4 meter. Pergola aanschaffen in overleg met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
maandag 22 februari 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen van de schuur naar het huis. Afstand is 5.20 meter. Deze schutting moet de vakman aanschaffen. De schutting moet ongeveer een normale hoogte hebben (1.80 ongeveer). Een houten constructie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
maandag 10 augustus 2020

Conifeer snoeien

In onze voortuin staat een uit de kluiten gewassen conifeer welke een goede snoeibeurt kan gebruiken. De conifeer komt ruimschoots boven de nok van het huis uit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
vrijdag 31 juli 2020

Terras aanleggen

Wij willen graag een terras laten aanleggen van circa 4 m2 en een tuinpad van circa 5 meter lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
maandag 18 mei 2020

Nieuwe schutting plaatsen + grond en gras verwijderen + kunstgras leggen

Wij willen graag een nieuwe schutting. De oude is eind feb omgewaaid bij de laatste storm. Deze staat nu nog met touwtjes vast. Het gaat om een lengte van 5,8 m. Het is een huurhuis dus zijn we op zoek naar iets stevigs maar liefst goedkoop. We willen graag 1.80 x 2.00 m (lxb). Daarnaast zijn we benieuwd wat de kosten bij jullie zijn voor verwijderen van oude grond en gras en het neerleggen van kunstgras (er zitten verzakkingen in) Dit stuk is ongeveer 3 x 3,5 m. Alvast bedankt!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zondag 19 april 2020

Schutting plaatsen inclusief poort

Ik wil een schutting laten plaatsen tussen de buren en ons huis. Daar staat nu een heg. De lengte van de schutting is ongeveer 7 meter. Daarnaast willen wij beiden ook een nieuw tuinhek met deur. De deur is nu rond van boven maar willen wij recht hebben aan de bovenkant. Zie de foto's voor de te plaatsen deur (breedte ongeveer 2,25 meter). Tussen de buren en tegen de poort staat een laag stenen muurtje die ook verwijderd moet worden. Op een van de foto's staat een hek aan de andere kant van onze tuin zoals wij het graag zouden willen. Tussen onze huizen staat tevens een stenen muurtje als scheiding waarover wij graag advies krijgen of deze kan blijven staan of weggehaald moet worden. Graag een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden inclusief materiaal en indien mogelijk een offerte als wij zelf de heg en stenen muur weghalen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zaterdag 18 april 2020

Schutting plaatsen

Wij willen een geïmpregneerde houten schutting laten plaatsen van 9 meter met ingegraven hard houten palen. De schutting zal 1.80 hoog moeten worden. Ik zie graag een aantal opties voorbij komen. Het is dan ook de bedoeling dat u de huidige schutting verwijdert en afvoert.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
woensdag 15 april 2020

Nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen

We krijgen een nieuwbouw huis aan het water met een tuin van 20 mtr lang bij 5.50 breed, afhankelijk van de kosten willen we ook een redelijke grote vlonder (5 bij 5 mtr) aan de waterkant laten plaatsen en terras tegen achtergevel aan dit alles is het in grote lijnen maar met wel stukje gras erin. Een pad naar vlonder van hout of composiet evenals de vlonder


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zondag 12 april 2020

onderhoudsvrije tuin

Nieuwe achtertuin aanleggen, eenvoudig ontwerp. 9 x 5 meter. Recht toe recht aan. Ik wil een terras van grotere tegels en groot stuk kunstgras. Aan de zijkant een smalle afscheiding voor plantjes. Bestaande tegels afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zondag 05 januari 2020

Bestraten van voortuin

In onze voortuin liggen nu deels sintels. (7 m2) Die moeten eruit. En afgevoerd. Daarna strak ongeveer vierkant bestraat. Tuinpad ook opnieuw. Totaal 11 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
woensdag 30 oktober 2019

Elephant schutting laten plaatsen

Ik wil samen met de buren een schutting laten plaatsen. Een Elephant Antraciet/Aluminium schutting. Een zijde is ca 10 m (met hoek). De andere zijde bevat de tuindeuren. Hier willen we over ca 4,5 m 3 tuindeuren laten plaatsen met schutting om de rest ruimte op te vullen. Oude schutting alleen afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zondag 18 augustus 2019

Grote kastanjeboom verwijderen

Een grote kastanjeboom 15 m hoog zou ik graag laten kappen. Er is makkelijk bij te komen met een kleine vrachtwagen. De boom staat in de hoek van de tuin op een recreatie park. De eigenaar van het park geeft toestemming de boom te laten verwijderen. Ook de stronk moet verwijdert worden en ook graag afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
dinsdag 09 juli 2019

Zonnescherm

Graag zou ik van een knikarm-zonnescherm aan de buitengevel van 4,5 meter breed. De stroomaansluiting zit er al. Als het zonnescherm geplaatst kan worden, bestel ik het zelf bij de Praxis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
maandag 20 mei 2019

Nieuw vijverfolie in vijver

Ik zoek een hovenier die nieuw vijverfolie kan aanleggen in onze vijver. De vijver is ongeveer 5,25 bij 2,50 meter en in het midden 1,10 meter diep. Beplanting bestaat uit lelies,krabbenscheer, pontederia en gele plomp. Er zitten veel ruisvoorns, een grote winde, kikkers en salamanders in. De vissen dienen tijdelijk te worden verplaatst.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
donderdag 16 mei 2019

Tuinaarde afgraven en ophogen met zand

Ik wil mijn achtertuin een stuk afgraven en opgevuld hebben met ophoog zand (10 a 15 cm) Ongeveer 50 m2 oppervlakte. De tuin is al leeg bij aanvang werkzaamheden. De bomen en planten die blijven wel in de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
vrijdag 19 april 2019

Tuin ophogen en eventueel afscheiding uitlijnen

Ik wil graag onze tuin egaliseren, ophogen met 7 cm en de erf afscheiding uitlijnen, deze is ook verzakt. De tuin is 30 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
maandag 01 april 2019

Tuin verwijderen en nieuwe aanleggen

De tuin dient te worden leeggehaald en het puin afgevoerd. Daarna wil ik ongeveer 20 m2 kunstgras laten aanleggen en 30 m2 tegelwerk. Langs de zijkanten wil ik graag muurelementen voor plantenbakken laten plaatsen, de beplanting is niet nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
vrijdag 29 maart 2019

Schutting plaatsen

Wij zouden graag een 2 meter hoge composiet/kunststof (eventueel beton of iets anders wat ook onderhoudsvrij is) schutting laten plaatsen in onze achtertuin. Het liefst een gladde structuur (zodat katten niet kunnen klimmen). De tuin is ongeveer 9. 20 meter lang (waarvan de eerste 2 meter een schuin aflopende muur is) en 5. 70 meter breed. De schutting zal dus aan beide zijdes op de muur gemonteerd moeten worden. En aan de achterkant zouden we een poortdeur willen hebben (die zo min mogelijk kieren heeft). Wij zouden graag van u een offerte ontvangen mocht het allemaal mogelijk zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zaterdag 23 maart 2019

Aanleg voortuin border en bestraten voortuin

Ik zoek een hovenier voor het aanleggen van een tuinborder aan de straatkant van de voortuin, hoekhuis, met stapelblokken, 60 x 10 x 10 cm of 60 x 15 x 15 cm. Breedte tuin is 8,50 diepte ongeveer 4,5 meter. Aan de zijkant nog ongeveer 5,5 meter muurtje. Hoogte muur aan de straatkant 3 stenen, boven de grond, 2 hoog als border in de voortuin. Verder bestraten van de voortuin, we denken aan tegels van 25 x 25 cm of van 30 x 30 cm, en afvoeren van verwijderde begroeiing.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zondag 20 januari 2019

Tuin egaliseren, bestraten en tuinverlichting aanbrengen

Onze tuin graag egaliseren, bestraten met siertegels en tuinverlichting aanleggen 40 a 50m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
woensdag 10 oktober 2018

Bomen rooien

Ik ben op zoek naar iemand die twee bomen van circa 4-5m hoog in mijn achtertuin kan rooien. Naast een van de twee bomen bevindt zich een schuur. Hout dient afgevoerd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
donderdag 04 oktober 2018

Boom + stronk uit tuin verwijderen

Wij willen graag 1 dode boom, een vlier, uit de tuin laten verwijderen, en we willen graag dit najaar op die plek een nieuwe boom planten. Vanwege de uitdagende plek in de tuin, weinig ruimte erom heen, vraag ik me af of dit mogelijk is. En zo niet, wat er dan wel kan. De omtrek van de stam in 25 a 30 cm en de stronk dient te worden weg gefreesd. E ris een smalle achterom aanwezig van 94 cm breed en het groen afvoer dient te worden verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
zondag 01 juli 2018

Boom in voortuin kappen

Wij willen een boom verwijderen uit onze voortuin. Het gaat om: - kappen - verwijderen stronk - afvoeren De boom is circa 8 meter hoog, doorsnede stam is circa 30-35 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
donderdag 10 mei 2018

Tuinscherm en poort plaatsen

In de achtertuin willen we 1 tuinscherm en een poort hebben. De poort heeft aan de ene kant een schuur en aan de andere kant de schutting. We hebben nog geen schutting en poort gekocht. De tuin heeft een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
woensdag 02 mei 2018

Trampoline laten ingraven

Ik wil graag een trampoline in laten graven in de tuin. De afmeting is 332 x 254 cm. De aarde hoeft niet afgevoerd te worden. Deze kan gebruikt worden om op te hogen. Op de plek waar de trampoline moet komen staat nu een vierkante heg van 1 m2, die op leeftijd is en mogelijk flinke wortels heeft. Het betreft een hoektuin. Er is een achterom maar ik weet niet of die breed genoeg is voor een graafmachine. Maar omheining is niet hoger dan een meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
donderdag 12 april 2018

Boomstronken verwijderen

Tweetal boomstronken in voortuin. 1 Heb ik uitgegraven en zoveel mogelijk wortels losgehaald en ander zit nog in grond. Zou deze beide graag willen laten verwijderen. Hoor graag wat mogelijkheden zijn en tegen welke prijs. Eventueel kan ik 2e boom ook als voorwerk uitgraven als dit makkelijker is. Heb meerdere beelden die ik kan sturen ter verduidelijking. Kon hier echter maar 1 beeld kwijt. Beide zijn ongeveer 35 cm. De vakman dient het puin af te voeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp
woensdag 21 maart 2018

Ophogen tuinen en brandgang (burenproject)

Project betreft samenwerkingsverband van 8 buren: - Ophogen van de gemeenschappelijk brandgang - Bij 4 buren de tuin grenzend aan de brandgang ophogen en bestraten met bestaande tegels/stenen - Bij 2 buren de schutting ophogen Gemiddelde tuinoppervlak per tuin: 50 m2 Brandgang: lengte ± 50 meter, breedte 2 meter Uitvoering voorjaar 2018 Offerte per tuin specificeren


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiderdorp

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Leiderdorp

Offertes aanvragen