Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Amersfoort

Tuin - Amersfoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Amersfoort?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Amersfoort die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Achterveld, Baarn, Barneveld, Bunschoten Spakenburg, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Maarn, Maarsbergen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Terschuur, Voorthuizen, Woudenberg, Zwartebroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Amersfoort

maandag 18 oktober 2021

Tuinontwerp en globale kosten

Wij hebben een kavel van 2.500 meter. Daarop komt een huis en een dubbele garage. Wij willen een gazon en borders en een oprit voor de garage/carport. Er moet een afscheiding komt van ongeveer 125 meter: dan kan een simpel hek of heg zijn. Mag max. 80 cm hoog zijn. De bouwgrond is bouwrijp, maar moet denk ik nog gereed worden gemaakt voor een tuin met terras. Het is kavel 26.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
zaterdag 14 augustus 2021

Tuin renoveren 5m2

Wij willen graag een bestaande tuin laten vernieuwen. Ons tuinoppervlak is ongeveer 5 m2 Het moet een onderhoudsvrije tuin worden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Soest
woensdag 14 juli 2021

Boom toppen én paar boom stronken verwijderen

Ik wil graag een boom op ong. 30 meter laten toppen én bij n grote beuk z'n onderste takken laten verwijderen. Plus een redelijk grote stronk en een paar kleintjes weg laten halen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Soest
woensdag 07 juli 2021

onderhoudsvrijetuin

mijn tuin achter is 90 m2 en voor is ongeveer 6m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Soest
maandag 14 juni 2021

Poort voor oprit plaatsen

Ik wil graag een houten of aluminium elektrische poort voor de oprit laten plaatsen. Graag met dichte deuren en 180 cm hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bunschoten Spakenburg
vrijdag 11 juni 2021

Keramische tegels leggen

Wil keramische tegels laten leggen voor 100 vierkante meter. De opsluitbanden liggen er al en het ophoogzand en metsel zand ook, alleen aftrillen en leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woudenberg
maandag 17 mei 2021

Schuifhek en gazen omheining plaatsen

Eenvoudige automatisch schuifhek van ongeveer 160 hoogte. 300cm breed. Inclusief aparte voetgangers doorgang, dit mag gewoon draaipoortje zijn. De rest afrasteren met gazen omheining van 4,5 meter. Voor de poort moet er nog een stenen muurtje 20 cm hoog verwijderd worden. Naar welk type poort ben je op zoek?: budgetvriendelijke basispoort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: RvS / Inox Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: draaipoort met twee vleugels Ben je eigenaar?: Nee, ik word binnen de 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Baarn
zaterdag 15 mei 2021

Houten schutting vervangen

Ik wil graag drie shuttingdelen (en vier palen) laten vervangen. Het gaat om 5,40 meter aan houten schutting delen die ik zelf al aan heb geschaft.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
zaterdag 08 mei 2021

vervanging schutting 10m

vervanging oude schutting, circa 10 meter. De schutting wil ik misschien zelf aanschaffen of aanschaffen in overleg met de vakman. Horizontale tussenplanken, uitgaande van palen circa 1 meter grond in, 2 meter hoog boven maaiveld. Palen circa 1,5 meter uit elkaar. Prijs graag inclusief plaatsing, palen in beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leusden
dinsdag 04 mei 2021

Snoeien boom

Prijs indicatie van boom laten snoeien


Tuinaanleg en tuinonderhoud Baarn
maandag 26 april 2021

Achtertuin 50m2

Wij willen graag de achtertuin laten bestraten (ong.50m2 ruim genomen), een combinatie van klinkers en grotere grijze tegels. Een stuk gras (ong. 5.5 m2) aan laten leggen en een pergola voor o.a. een schommel laten bouwen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
dinsdag 20 april 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een 9 meter lange Zweeds Rabat schutting laten plaatsen (zwart).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bunschoten Spakenburg
maandag 12 april 2021

Poort plaatsen

We willen graag een poort van metaal en hout. Deze moet in beton worden gestort. Graag automatisch te openen/sluiten. Hoeft niks te verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
zondag 11 april 2021

Voortuin(18m2) ontwerp en aanleg

Ik wil de voortuin anders inrichten, zodat: - we lekker kunnen zitten (bankje en picknicktafel) - 3 fietsen makkelijk kunnen worden geplaatst - de 2 kliko's uit het zicht blijven - er geen verhoging meer is (waar nu dat kunstgras op ligt). Eigenlijk wil ik de verhoging weghalen. Dit kan wel een probleem opleveren bij de woning (misschien kan het deel van de verhoging dat tegen de woning aan zit helemaal niet worden weggehaald of moet er een stuk worden gestucd). Ook zou er dan bijv een trapje voor de voordeur komen omdat het toegangspad nu oploopt richting de voordeur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
maandag 05 april 2021

Schuifpoort vervangen

De oude schuifpoort moet worden vervangen en afgevoerd. De inrijbreedte is 420 cm. Ik heb de voorkeur voor een zelfdragende schuifpoort van hout met metalen frame.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woudenberg
donderdag 01 april 2021

Schutting plaatsen + konijnen ren maken

Voor een kennis ben ik op zoek naar iemand die een schutting (8 delen) + een poort kan plaatsen. Tevens moet er een buiten ren voor konijnen worden gemaakt. Deze schutting hoeft niet in beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijkerk
woensdag 31 maart 2021

Oprit bestraten

Ik zoek een vakman voor het bestraten van een oprit van 30 m2. Huidige tegels verwijderen en afvoeren. Nieuwe tegels mag de vakman meenemen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
maandag 29 maart 2021

Betonschutting plaatsen 9 meter lang

Een gewone grijze betonschutting met een hoogte van ongeveer 2 meter , totale lengte is 9 meter lang. Voor de beton afsluiting graag betonplaten zonder structuur (egaal). Aanschaf van de schutting doe ik zelf. Verwijdering van de oude schutting regel ik ook zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
zaterdag 27 maart 2021

Graszoden vervangen

Ik wil de huidige graszoden laten verwijderen en nieuwe laten leggen. Het gaat om 60 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bunschoten Spakenburg
vrijdag 26 maart 2021

Renovatie van de tuin

Ik zoek iemand voor de renovatie van de bestaande achtertuin van circa 55 m2. Het gaat om het vervangen van een schutting van 17jr ,twee lange zijdes en achterzijde met poort. Verwijderen afvoeren gazon, grond en oude schutting. Hergebruiken bestaande stenen icm nieuwe stenen voor bestrating en borders. Levering nieuwe grond/zand voor herbestrating en borders. Planten in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
vrijdag 19 maart 2021

Schutting + poort plaatsen 18m

Ik wil aan beide kanten van mijn tuin een schutting plaatsen. 6, 50m links, en 8,50m rechts. Ook moet er een poort komen van 2.20m breed. Ik wil hardhout en antraciet beton palen, materiaal allemaal via de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
donderdag 18 maart 2021

Onderhoudsvriendelijke tuin

Ik wil mijn tuin met 50 m² Wij willen graag een onderhoudsvriendelijke tuin, rond 50m2 aan tegels


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leusden
zondag 14 maart 2021

Keramische tegels tuin aanleggen

Wij willen ongeveer 60 m2 laten leggen met keramische tegels 3cm dik in de tuin. Mag aangebracht worden met zand vermengd met cement. Er zal ook nog wat zand onder gelegd moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijkerkerveen
donderdag 11 maart 2021

Schutting vervangen

Nieuwe schutting plaatsen in de tuin. De huidige, verouderde, schutting moet verwijderd worden en er moet een nieuwe schutting met deur worden teruggeplaatst. Het gaat om een totaal breedte van schutting en deur van ongeveer 5 meter. Wij willen een houten schutting. De schutting willen wij graag in overleg met de vakman aanschaffen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
zaterdag 27 februari 2021

Schutting plaatsen

Schutting uit verspringende planken, waarbij er niets doorheen kan groeien. Hoogte ca 2 mtr- lengte ca 6 mtr


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woudenberg
vrijdag 26 februari 2021

Vlonder terras en graszoden leggen

Vlonderterras van 12m2 op bestaande tegels Gedeelte tuin 25m2 graszoden leggen(stukje tuin leeg halen stukje tegels eruit 2 struiken 1 boom snoeien


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
woensdag 24 februari 2021

Tuin renoveren

De pergola en overkapping naast de schuur (betonblok) zijn aan vervanging toe. Ook wil ik een border hervormen, een terras verlagen en een schuurdeur verplaatsen. De tuin is 38 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
woensdag 27 januari 2021

12 meter schutting met deur vervangen

Wij willen graag de schutting bij ons laten vervangen. 12 meter met deur. Oude graag verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amersfoort
maandag 18 januari 2021

Douglas schutting leveren en plaatsen

Het leveren van een douglas schutting met bentonnen palen en betonnen onderpanelen. De schuttingdelen moeten 1.80x1.60 zijn en de totale lengte van de schutting is 9,5a10 meter (1 lang recht stuk), 1 kant komt aan of tegen het huis en 1 kant komt aan een nog te bouwen overkapping, het laatste stuk is dus een passtuk en hoeft dus niet gemonteerd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bunschoten Spakenburg
dinsdag 12 januari 2021

Tuin laten aanleggen

Wij willen graag een voor - en achtertuin aanleggen van 62m2. Ook het leggen van 25m1 opsluitbanden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijkerk

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Amersfoort

Offertes aanvragen