Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Amersfoort

Tuin - Amersfoort

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Amersfoort?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Amersfoort die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Achterveld, Baarn, Barneveld, Bunschoten Spakenburg, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Maarn, Maarsbergen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Soesterberg, Terschuur, Voorthuizen, Woudenberg, Zwartebroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Amersfoort

zondag 11 april 2021

Voortuin(18m2) ontwerp en aanleg

Ik wil de voortuin anders inrichten, zodat: - we lekker kunnen zitten (bankje en picknicktafel) - 3 fietsen makkelijk kunnen worden geplaatst - de 2 kliko's uit het zicht blijven - er geen verhoging meer is (waar nu dat kunstgras op ligt). Eigenlijk wil ik de verhoging weghalen. Dit kan wel een probleem opleveren bij de woning (misschien kan het deel van de verhoging dat tegen de woning aan zit helemaal niet worden weggehaald of moet er een stuk worden gestucd). Ook zou er dan bijv een trapje voor de voordeur komen omdat het toegangspad nu oploopt richting de voordeur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 05 april 2021

Schuifpoort vervangen

De oude schuifpoort moet worden vervangen en afgevoerd. De inrijbreedte is 420 cm. Ik heb de voorkeur voor een zelfdragende schuifpoort van hout met metalen frame.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 01 april 2021

Schutting plaatsen + konijnen ren maken

Voor een kennis ben ik op zoek naar iemand die een schutting (8 delen) + een poort kan plaatsen. Tevens moet er een buiten ren voor konijnen worden gemaakt. Deze schutting hoeft niet in beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen