Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Hoofddorp

Tuin - Hoofddorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Hoofddorp?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hoofddorp die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Zwaanshoek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hoofddorp

woensdag 24 november 2021

Vervangen schutting door bouwstaalmat incl hedera en 3 leibomen plaatsen

Mijn aanvraag betreft het afvoeren oude houten schutting, plaatsen bouwstaalmat en hedera hibernicus + 3 leibomen. Ook een poort in stalen schutting plaatsen. De breedte van de tuin is ca. 10m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
donderdag 04 november 2021

Tuinhek plaatsen

Graag offerte van hek met zwarte stenen onderkant vertikalen delen hout 17,50 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
woensdag 27 oktober 2021

Houten schutting laten plaatsen

Ik wil graag een houten schutting laten plaatsen van 9 meter in totaal. Van 5 schermen van 1m80 bij 1m80 en 6 palen. Ik moet dit in overleg met de buurvrouw doen. De oude schutting moet ook weggehaald en afgevoerd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
zaterdag 16 oktober 2021

Schutting plaatsen

Mijn aanvraag betreft het 30 meter lange beton/hout schutting plaatsen met 2 poorten. tekening geeft situatie weer. Staat nu een oude schutting die moet worden afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
maandag 04 oktober 2021

Tuin renovatie: verwijderen, kunstgras aanleggen en tegelwerk

Ik heb een tuin van 45m2. Werk is het aanleggen van 25m2 kunstgras en 20m2 leggen van keramische tegels. De huidige tegels moet de vakman ook voor mij verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
vrijdag 27 augustus 2021

Nieuwe tuin aanleggen bij nieuwbouw huis

Graag willen voor zowel aan voorkant ( ongeveer 20 m2) als achtertuin ongeveer 50m2 aan laten leggen. Terras en beplanting en schutting en terras overkapping en tuinverlichting


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hillegom
dinsdag 24 augustus 2021

Voortuin en achtertuin bestraten

We willen graag onze voortuin en achtertuin laten bestraten, eventueel overkapping erin om een leuk hoekje te creëren. Daarnaast ook een nieuwe poort deur om de tuin uit te gaan


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
zondag 25 juli 2021

De achtertuin voorzien van terrassen en opknappen

Wij willen graag de achtertuin opnieuw bestraten. Het gaat om 2 terrassen. 1x 7x4m, 1x 7x7m en een pad daartussen. Wij willen graag lichte betontegels of iets gecombineerd. Verder tussen de terrassen 2 verhoogde bakken en een lagere bak voor de planten. Verder meedenken over de overige invulling (grind, gras, kunstgras). De bestaande bomen willen wij zoveel mogelijk behouden. Op het grote terras willen we een schuur hebben/maken (3,5x3,5m) maar dat is afhankelijk van de totale kosten of we dit zelf doen of ook laten maken. Er is geen achterom. Uitvoerdatum in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
woensdag 16 juni 2021

Oprit in voortuin opnieuw bestraten

Voortuin is geheel bestraat met klinkers. Voortuin is in principe een parkeerplaats op eigen terrein. Bestaande bestrating moet ook verwijderd worden. Het gaat om ca. 12m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
zaterdag 29 mei 2021

Tuinrenovatie met overkapping aan huis

Ik wil de tuin laten renoveren. Ik wil graag keramische bestrating, bordes met beplanting en een nieuwe houten schutting. Ook wil ik een aluminium overkapping van 5,20 x 2,50 meter met schuifdeuren laten plaatsen. De tuin is 70 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
dinsdag 11 mei 2021

Tuintegels verwijderen en nieuwe leggen

Tuin van ca 5x8m. Liggen nu 60x60 tegels in welke we graag zouden vervangen voor licht grijze, gladde tegels. Voegen gevoegd zodat onkruid geen kans heeft. Offerte dus voor het verwijderen en afvoeren van de huidige tegels, en het leveren en leggen van de nieuwe.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
zaterdag 08 mei 2021

Tuin opnieuw bestraten + ophogen.

Heb 24m2 tuin waarvan er 20 al betegeld is. Van de 20m2 moet ongeveer 10m2 opgehoogd worden. De tegels mogen opnieuw gebruikt worden maar heb er nog wel ongeveer 20 nodig. (Betontegel 60x40x5)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
vrijdag 07 mei 2021

Schutting, poort vervangen

Graag schutting vervangen, 2 poorten vervangen en boven de poort dicht maken, gelijk aan de hoogte van schutting. De schutting die ik nog wil aanschaffen in overleg met de vakman. En tussen de poorten een schutting plaatsen. De schutting is ongeveer 5,40m lang, dit is aan de zijde van de tuin. De schutting aan de achterkant van de tuin is ongeveer 4m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
zondag 25 april 2021

Gronwaterpuls boren zonder ijzergehalte

Ter beregening van de tuin zoek ik een vakman, de oppervlakte is ongeveer 50 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
zondag 18 april 2021

Tuinhek vervangen

Ik wil graag in mijn achtertuin een nieuw houten hek met een nieuwe poort laten plaatsen. Graag ook het oude hek verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
zaterdag 17 april 2021

Houten schutting 4m

Ik wil graag een houten schutting laten plaatsen van ongeveer 4 meter. Er hoeft verder niks verwijderd te worden. Het moet iets soortgelijks als op de foto worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
zaterdag 17 april 2021

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. De lengte schutting is 9,5 meter. 5 grenen schermen van 180 cm hoog en breed, horizontaal geplaatst. 6 Adobe palen. Hij moet max 10 cm naast de bestaande schutting geplaatst worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
woensdag 14 april 2021

Een nieuwe schutting en tuinhuis aanleggen

I would like to have a new garden, but I want to do it step by step, first I want to start with the fence and storage(tuinhuis). My current backyard is approx. 50sqm. I have a fence but that is very old, so I want to get rid of that and install a new one from wood. Also, I don't have storage at all so that one should be built from scratch, I prefer wooden storage(3 x 2.5) from wood(28+) + roof covering + gutter + ventilation. Also, I don't have a base for the storage, so that should be installed(built) as well. Another thing is the fundament for the storage, which also needs to be realised. I would like to understand if all that work is possible to do with your company and also a price indication. Als removing the old fences et cetera.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
vrijdag 09 april 2021

Schutting 13m incl poort

Graag zou ik een schutting willen om mijn smalle tuin. Het is een tuintje op het oosten. Graag een hoogte van 1.80 m en ongeveer 13m breed inclusief poort van 1.80 m. (Zie schets afbeelding bijlage). Er staat nu geen schutting dus er hoeft niks weggehaald te worden. Materiaal in overleg, ik wil iets stevigs, maar niet te duur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
vrijdag 02 april 2021

100m² afgraven en voorbereiden tuin

Ik zoek voor onze nieuwbouw woning iemand die onze tuin kan voorbereiden. Wij gaan hem daarna zelf bestraten. Het gaat om de voor en achtertuin van een hoekwoning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
zaterdag 20 maart 2021

2 bomen Knotten

Ik wil graag twee bomen laten knotten door een hovenier.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
dinsdag 16 maart 2021

Boom snoeien of kappen

Wij willen graag de boom in onze tuin snoeien of kappen. Gelieve voor beiden prijsopgave. De boom is ongeveer 7 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
maandag 15 maart 2021

Houtbeton 9m plaatsen

Ik wil een houtbeton schutting laten plaatsen voor ongeveer 9m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
donderdag 11 maart 2021

Tuintegels opnieuw leggen 40m²

De tuintegels liggen scheef, deze wil ik graag opnieuw laten leggen. De tuin is 10x4m dus ca. 40m².


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hillegom
zondag 28 februari 2021

Onderhoudsvrije tuin met tegels & vlonderdelen aanleggen

We hebben een tuin van ongeveer 56m2 waar nu oude vlonderdelen, 1m2 tegels en heel veel grind in ligt. We willen graag de vlonderdelen vervangen (ongeveer 21m2) en nieuwe tegels laten leggen. Een onderhoudsvrije tuin heeft de voorkeur, maar een beetje groen/kleur voor de sfeer is fijn. Het grind wordt op dit moment leeg gehaald en de twee oude vijverbakken worden ook verwijderd. De bomen willen we laten staan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
zaterdag 27 februari 2021

Bestrating en nieuw ontwerp tuin

Ik wil 200 m² tuin laten verbouwen. Ik wil nieuwe stenen laten leggen en de rest van de tuin opnieuw ontwerpen. De oude stenen moeten worden verwijderd en afgevoerd. De stenen willen wij in overleg aanschaffen. Wij laten hier ons graag over adviseren. // I want to convert 200 m² of garden. I want to have new stones laid and redesign the rest of the garden. The old stones need to be removed and disposed of. The stones we want to buy in consultation. We would like advice on this.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
donderdag 25 februari 2021

Nieuwe tuintegels aanleggen 110m2

Wij willen graag nieuwe tuintegels aanleggen voor de tuin en oprit. Totaal ongeveer 110m2. Huidige tegels moeten verwijdert worden, deze kan ik eventueel ook zelf weghalen. Aanschaf van de nieuwe tegels nog even in overleg met de vakman. Formaat ongeveer 70 bij 70.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
maandag 18 januari 2021

Onderhoudsvrije tuin renoveren

Renoveren van een bestaande tuin en onderhoudsvriendelijk aanleggen AFM 15x8 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
maandag 18 januari 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een hardhouten schutting van 12 meter laten plaatsen. Op dit moment is er nog geen schutting. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp
dinsdag 29 december 2020

Renovatie achtertuin

Wij willen graag een complete tuinrenovatie in combinatie met bestrating en kunstgras. Dit kan in voorjaar of zomer gebeuren. De tuin is 65 m2. Het is nu volledig betegeld en dit wil ik laten verwijderen, er moet opnieuw zand in gestort worden, en daarna wil ik het voor de helft laten betegelen en op de andere helft kunstgras, en daarnaast wil ik bloembakken aan de zijkanten. Qua tegels zat ik te denken aan zwarte/antraciet tegels van 60x60.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoofddorp

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Hoofddorp

Offertes aanvragen