Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Woerden

Tuin - Woerden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Woerden?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Woerden die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bodegraven, Driebruggen, Harmelen, Kamerik, Linschoten, Nieuwerbrug, Noorden, Oudewater, Papekop, Waarder, Woerdense Verlaat, Zegveld of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Woerden

zaterdag 24 juli 2021

Verwijderen heg en plaatsen schutting

Graag ontvangen wij een offerte voor: Verwijderen en afvoeren coniferenhaag, circa 7 meter lang, 2 meter hoog. Plaatsen schutting met grenen geimpregneerde schutting delen, 19 planks met betonnen onderrand, betonnen palen, rvs geschroefd. Deel schutting staat al aan die kant, er moet circa 7 meter aan vast. Daarna border vullen met aarde. Graag ook een indicatie op welke termijn het zou kunnen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kamerik
zondag 21 februari 2021

wilg snoeien

een wilg snoeien in onze achtertuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bodegraven
vrijdag 29 mei 2020

Nieuwe houten schutting met nieuwe stenen of betonnen onderlaag

Wij willen een schutting plaatsen van circa 7 meter lang tussen ons en de buren. Wij denken aan een constructie met een onderlaag van eerst circa 70 cm steen of beton en daarbovenop de schutting. Zowel het leveren als het plaatsen. (Maximaal toegestane totale hoogte vermoedelijk 1,80 meter). Mogelijk volgt daarna ook nog bestratingswerk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bodegraven
zaterdag 09 mei 2020

Aanleggen composiet dakterras

Het gaat om 2 dakterrassen, 1 kleine van 2,5 m2 en een grote van 22 m2 Totaal 24,5 m2 Goed bereikbaar op 1e verdieping


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
woensdag 22 april 2020

Voortuin vernieuwen

De voortuin is 13 m2 en moet vervangen worden. Werkzaamheden: leeghalen en afvoeren, bestraten en beplanten. Materiaal willen we graag laten leveren door de vakman, wat voor soort materiaal doen we graag in overleg. Voor het leeghalen heb ik eventueel nog een foto van de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
zaterdag 18 april 2020

Schutting laten plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Het betreft 5 schermen van 1.80m waarvan 1 scherm op maat gemaakt moet worden. Het is totaal 11 meter lang, 1 recht stuk. Er hoeft niets verwijderd te worden ik zorg dat de grond klaar is om de schutting te plaatsen. Ook zijn alle schotten, palen en bevestigingsmateriaal aanwezig. Geen gereedschap aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
zaterdag 11 april 2020

Taxushaag verwijderen

Tussen ons huis en dat van de buren staat een taxushaag (20 stuks) van iets meer dan 2 meter hoog en 9 meter lang. Hij staat er verwachten wij al zeker 40 jaren. Deze willen wij samen laten verwijderen en een schutting in de plaats zetten. Graag willen wij weten hoe duur het is als de taxushaag wordt verwijderd. Zie foto's


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harmelen
zondag 01 maart 2020

Schutting plaatsen

Hout beton schutting leveren en plaatsen 12 strekkende meter zonder hoek of deur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bodegraven
zondag 09 februari 2020

Tuin renovatie

De tuin is aan een gehele renovatie toe. Nieuwe schutting aan de zijkant en achterkant. Alles eruit en alles netjes dicht straten en een overkapping plaatsen. Ik ben op zoek naar 1 partij die het wil doen. Gaat om 45 m2, de schutting zal 9 meter worden, aan de achterzijde 2,5 meter met een overkapping en een deur. Al het materiaal ook afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oudewater
dinsdag 21 januari 2020

tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen

Wij willen onze tuin graag egaliseren om vervolgens 1 groot terras te maken (steenschotten of iets dergelijks) in ieder geval houten terras, schuttingen vernieuwen met zwarte schuttingen, poort verplaatsen naar zijkant huis. De schutting regelen wij zelf. het betreft een tuin van ca 6x7 mtr inclusief berging. De huidige schutting ga ik zelf weghalen en afvoeren. Het betreft een hoek woning dus de locatie is goed toegankelijk, ook voor eventuele machines.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noorden
dinsdag 10 september 2019

Beplanting verwijderen en gras plaatsen

Wij hebben een enorme tuin, maar geen groene vingers. Wij willen graag meer gras in de tuin i.p.v. beplanting zodat de jongens kunnen voetballen en onderhoud minimaal is. De beplanting ook graag afvoeren. De tuin is ongeveer 600 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harmelen
dinsdag 13 augustus 2019

Een waterput realiseren in een tuin

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een waterbron kan realiseren. De bron zou de tuin (1000 m2 waarvan 300 m2 tuingrond) kunnen voorzien van water. Daarnaast zou ik willen weten of deze bron ook dusdanig gemaakt kan worden dat de bron onze woning van drinkwater kan voorzien. De waterput moet dus waarschijnlijk ook inclusief pomp gemaakt worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bodegraven
donderdag 08 augustus 2019

Het vervangen van een schutting

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan vervangen. Ik wil graag een duurzame hardhouten schutting. Het gaat om 7 delen van 180 bij 180 cm. Hiertussen moeten 8 Azobe palen van 9 bij 9 cm geplaatst worden. Ter versteviging wil ik dat er 7 grijze betonbanden onder de schutting komt te staan. Daarnaast moeten de bestaande (houten) schuttingdelen en palen verwijderd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
vrijdag 05 juli 2019

wortelstelsel verwijderen en fresen

Onder de grasmat is een wortelstelsel van een populier van ongeveer 10x10 meter. Deze moet uitgegraven worden. Tevens de stobbe verwijderen en de grasmat fresen, egaliseren en gras inzaaien. Oprit


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harmelen
vrijdag 07 juni 2019

Tuin ophogen en egaliseren met afloop

De achtertuin van 72 m2 groot dient te worden opgehoogd en geëgaliseerd met afloop. Er moet een deel met zand opgehoogd worden en een deel met tuinaarde, voor gras en planten. Eventueel zal er ook bestraat moeten worden. De tuin is alleen via de woning te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harmelen
zaterdag 01 juni 2019

Tuin gedeeltelijk afgraven

Onze tuin moet gedeeltelijk afgegraven + afgevoerd worden i.v.m. zevenblad en daarna weer met schone grond worden aangevuld. Bepaalde beplanting moet gehandhaafd blijven. Het gaat voor het eerste gedeelte om ongeveer 50 m2. Het is bereikbaar via de oprit en de grasmat (die moet wel beschermd worden)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
vrijdag 10 mei 2019

Terras realiseren

Ik wil graag een terras laten maken van 6 x 3 meter, hoogte 15 cm en rondom afgewerkt, dus geen inkijk. Graag ontvang ik een prijs in betaalbaar hardhout en composiet, inclusief gewichtsopgave. Je moet er met enkele tientallen mensen op kunnen tijdens feestjes. De werkzaamheden willen wij graag rond 5 weken uitgevoerd zien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
zondag 24 maart 2019

Tuin en oprit herbestraten

Ik wil mijn tuin opnieuw bestraten met 28 m2 tegels en 6m2 klinkers. De Oprit bestraten 27m2 klinkers en 7m2 tegels. En straatwerk ophogen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harmelen
maandag 07 januari 2019

Boom kappen

Ik wil een beuk kappen van 20 meter hoog met een diameter van 140 cm. De boom moet alleen gekapt worden. De vergunning heb ik al. De boom is vanaf de weg te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
zaterdag 05 januari 2019

Beschoeiing realiseren

Wij zijn bezig met het kopen van een huis. Dit is gelegen aan een slootje. De achtertuin is ruim 11 meter breed. Graag zouden wij een prijsindicatie ontvangen, zodat we hiermee bij de koop rekening kunnen houden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bodegraven
donderdag 13 december 2018

Riet verwijderen uit de vijver

Sinds 3 jaar groeit er riet in onze vijver die meer en meer gaat uitbreiden. Wie kan dit verwijderen? Het is niet vanaf de kant te doen omdat de vijver best groot is. Daarom is er een bootje nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
maandag 22 oktober 2018

Composiet schutting plaatsen

Ik wil een composiet schutting in de kleur antraciet of groen met palen en kopstukken. De tuin is 10 meter lang en 1,5 meter hoog. De tuin is via de achterzijde te bereiken, maar er hoeft geen poort in.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
woensdag 26 september 2018

Achtertuin aanleggen

In de bijlage zit een tekening van ons tuinidee (37 m2). We willen het grootste gedeelte van de tuin betegelen. Op enkele plekken willen we verhoogde bloembakken. Daarnaast moet de tuin zo'n 12 cm worden opgehoogd aan de kant van het huis, en zo'n 20 cm aan de kant van de schuur, met een afstap van zo'n 10 cm naar de poort toe. Mogelijk willen we een elektriciteitskabels doortrekken naar de bloembakken voor een lampjes. Afhankelijk van de kosten kunnen we zelf de bestrating verwijderen en de ophoging regelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harmelen
maandag 30 juli 2018

Voortuin renoveren

We willen graag onze voortuin herinrichten, inclusief nieuwe bestrating. De voortuin is ongeveer 40-45 m2 in omvang. We willen graag een relatief brede strook aan de kant van het huis bestraten en een pad laten aanleggen richting van de straatzijde. Daarvoor zal eerst de bestaande begroeiing en bestrating verwijderd moeten worden en afgevoerd. Hierna moet er opgehoogd worden en nieuwe bestrating gelegd. Het zal gaan om ongeveer 25 m2. De beplanting zal ik zelf verzorgen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
zondag 29 juli 2018

Waterput in de tuin slaan

Wij willen een waterbron om de tuin te kunnen besproeien. De tuin heeft een oppervlakte van circa 2000 m2. Graag een prijsindicatie voor het boren en plaatsen van een pijp naar het grondwater. Mogelijk advies over het soort pomp dat we nodig hebben. Eventuele leiding / sproei installatie kan ik zelf doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harmelen
zondag 29 juli 2018

Acer boom uit de tuin halen

De Acer heeft schimmel en hij gaat steeds schever staan , dat ik het niet vertrouw dat hij zal bezwijken onder de droogte . De stam is 42 cm . Hij staat nu 12 jaar in de tuin , het is een stadstuintje . Dus hij mag weg .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
zondag 15 juli 2018

Tuindeel uit en af laten graven

Een deel van de tuin, zie foto, 15 cm diep uitgraven en grond en onkruid afvoeren ongeveer 8 a 9 m2 2e offerte: dit deel betegelen met 30 x 30 tegels per mail bereikbaar


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bodegraven
maandag 02 juli 2018

Tuin afgraven en ophogen met zand

Onze achtertuin (33 m2) ophogen met een 1 m3 zand om vervolgens bestraat te kunnen worden met tegels van 60 x 60 cm. Inclusief het afvoegen met cementvoegsel. Tuin is bereikbaar middels een poort. Kunt u aangeven wat het kost met en zonder leveren van materialen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oudewater
maandag 28 mei 2018

Hout-/betonschutting neer laten zetten

Opdracht betreft het plaatsen van ongeveer 14 meter schutting en 2 deuren. 1 deur bij ons achter in de tuin en dezelfde poort/deur bij de buurman. Beton palen 10 x 10 cm plus betonschotten hebben we al liggen. Douglas 180 x 180cm schermen e.d. hebben we ook al liggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden
zaterdag 05 mei 2018

Tuin opnieuw aanleggen

Onze tuin van ongeveer 45 m2 willen we graag opnieuw aan laten leggen. Daarvoor moet het volgende gebeuren: Tuin ontruimen: - ongeveer 40 m2 betontegels verwijderen - 5-6 strekkende meter gemetseld muurtje verwijderen + inhoud wegbrengen Tuin aanleggen: - Leggen van ongeveer 32 m2 kunstnatuurstenen tegels - Leggen van grasmat van ongeveer 4 m2 - Metselen van bak van oneveer 4 meter lang, 30 cm breed en 20 cm hoog - Beplanten van de bak met o.a. hortensia's - Plaatsen van 2 leibomen achter in de tuin die hele jaar begroeid zijn - Maken van afdakje, bitumen, 5 meter lang, 1 meter breed, schuin aflopend. Daarnaast willen we nog een houten schutting met betonnen palen plaatsen van ongeveer 14 strekkende meter + 5 strekkende meter, maar dit moeten we nog met de buren overleggen. Daarom graag als stelpost opnemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woerden

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Woerden

Offertes aanvragen