Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Nieuw Vennep

Tuin - Nieuw Vennep

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Nieuw Vennep?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Nieuw Vennep die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abbenes, Beinsdorp, Buitenkaag, De Zilk, Kaag, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Weteringbrug of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Nieuw Vennep

zondag 27 december 2020

Houten schutting plaatsen

Wij zouden graag onze tuin van nieuwe houten schutting voorzien. Circa 20 meter en een poortdeur van 1 meter breed. In de bijlage ziet u een foto van de oppervlakte, ik hoop dat dit afdoende is. Indien u naar aanleiding hiervan nog vragen heeft, hoor ik het graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 08 december 2020

Schutting vervangen

Wij willen graag een nieuwe schutting plaatsen en de oude schutting laten afvoeren. Het gaat om een zijtuin: Één stukje naast het huis van 1 meter breedte, 10 meter lengte en dan weer een hoek met een poort. Ik wil graag een luxe hout-beton schutting. Betonnen laag tot ong 70 centimeter op de grond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen