Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Nieuw Vennep

Tuin - Nieuw Vennep

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Nieuw Vennep?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Nieuw Vennep die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abbenes, Beinsdorp, Buitenkaag, De Zilk, Kaag, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Weteringbrug of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Nieuw Vennep

vrijdag 09 april 2021

Nieuwe schutting + eventuele overkapping

Wij willen aan beiden kanten van de tuin een nieuwe schutting. Dus in totaal 5,40 + 5,40. graag willen wij een douglas scherm met horizontale planken met hierbij een antraciet/zwarte betononderbalk en balken. Ook bestaat de schuur nu uit twee delen. het linkerdeel willen wij afbreken om een mini veranda te creëren. hier is dan wel een extra schutting nodig van 2,46 en 2,25. Ook willen wij hier een overkapping, we weten alleen niet echt wat het handigst hiervoor is. ik hoor graag wat mogelijk is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 29 maart 2021

Bestrating achtertuin opnieuw leggen

Ik zoek een stratenmaker die de bestrating van mijn achtertuin opnieuw kan leggen. Het gaat om 30 m2. De tuin moet worden opgehoogd/geëgaliseerd worden. Het gaat om ongeveer 30 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 19 maart 2021

Voortuin bestraten 20m2

Wij willen graag de voortuin +/- 20 m2 onderhoudsvrij bestraten. Eventueel nog met een lage hek voor of planten bak. Grootte van de tegels is nog niet definitief.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen