Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Nieuw Vennep

Tuin - Nieuw Vennep

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Nieuw Vennep?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Nieuw Vennep die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abbenes, Beinsdorp, Buitenkaag, De Zilk, Kaag, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Weteringbrug of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Nieuw Vennep

zondag 31 oktober 2021

Hoge conifeer inkorten

wij willen graag een hele hoge conifeer inkorten,een berk fix snoeien,en 2 uit de kluiten gewassen populieren laten snoeien,graag alles opgeruimd,versnipperd,snippers houden we zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwe Wetering
maandag 16 augustus 2021

Tuinaanleg plus schutting plaatsen

Voor onze postzegeltuin wilden we graag een nieuw ontwerp.. Het ontwerp, ideeën zijn er , alleen de realisatie ervan daar hebben we toch een vakman voor nodig. Zie foto in de bijlage


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leimuiden
vrijdag 18 juni 2021

Bomen toppen en snoeien

In verband met zonnenpanelen aanleg moett er ruimte voor zonlicht worden gemaakt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Abbenes
zondag 16 mei 2021

Leeghalen border

De grote border in de tuin is overwoekerd door gras. Dit vak moet daarom denk ik helemaal leeg zodat het opnieuw kan worden aangeplant


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Vennep
vrijdag 09 april 2021

Nieuwe schutting + eventuele overkapping

Wij willen aan beiden kanten van de tuin een nieuwe schutting. Dus in totaal 5,40 + 5,40. graag willen wij een douglas scherm met horizontale planken met hierbij een antraciet/zwarte betononderbalk en balken. Ook bestaat de schuur nu uit twee delen. het linkerdeel willen wij afbreken om een mini veranda te creëren. hier is dan wel een extra schutting nodig van 2,46 en 2,25. Ook willen wij hier een overkapping, we weten alleen niet echt wat het handigst hiervoor is. ik hoor graag wat mogelijk is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisse
maandag 29 maart 2021

Bestrating achtertuin opnieuw leggen

Ik zoek een stratenmaker die de bestrating van mijn achtertuin opnieuw kan leggen. Het gaat om 30 m2. De tuin moet worden opgehoogd/geëgaliseerd worden. Het gaat om ongeveer 30 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leimuiden
vrijdag 19 maart 2021

Voortuin bestraten 20m2

Wij willen graag de voortuin +/- 20 m2 onderhoudsvrij bestraten. Eventueel nog met een lage hek voor of planten bak. Grootte van de tegels is nog niet definitief.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Vennep
maandag 15 maart 2021

Schutting 6m houtbeton en 10m hout

Ik wil graag een grenen schutting laten plaatsen zonder poort 5.86m lengte. We willen dit in combinatie met betonpalen. En in de voortuin een lage schutting van 70cm 9.70cm lengte en stukje van 1.20m in een L vorm met stukje van 1.50. Dus 1.20m en 1.50m is in een L vorm. Deze schutting mag ongeveer 60cm hoog worden. Dit moet gewoon een klein houten hekje worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Vennep
donderdag 11 maart 2021

Nieuwe schutting plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen. De oude schutting is door de storm deels in puin en moet worden verwijderd en afgevoerd. De schutting is 10 meter lang met aan de twee kopse kanten nog 2 meter schutting. In de ene kopse kant moet een poort komen. Wij willen betonnen palen in de nieuwe schutting met grenen schermen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisse
maandag 01 maart 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis

Wij willen graag een tuin aanleggen van ca 25 meter die onderhoudsvrij is. Eventueel een border voor planten. Achter in de tuin staat een warmtepomp tegen de schuur, misschien kan daar ook iets op verzonnen worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisse
vrijdag 05 februari 2021

Tuinstraat renovatie

Wij willen graag de stenen die in de tuin liggen vernieuwen. De stenen willen wij laten vervangen door keramische vierkante tegels aan de voorzijde en midden gedeelte van de tuin (deel van de trommelsteen). De achterzijde onder veranda willen wij graag rechthoekige keramische tegels (houtlook). Het steigerhout willen wij graag ook laten vervangen doormiddel van keramische tegels (steigerlook) in de lengte (op de foto nu in de breedte). Het gedeelte waar de 2 boompjes staan willen wij graag vernieuwd hebben met wit split. De tuin zullen wij zelf ontdoen van tegels en de twee boompjes. De tuin in 14 meter diep en 11 meter breed. Graag vernemen wij van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leimuiden
zondag 27 december 2020

Houten schutting plaatsen

Wij zouden graag onze tuin van nieuwe houten schutting voorzien. Circa 20 meter en een poortdeur van 1 meter breed. In de bijlage ziet u een foto van de oppervlakte, ik hoop dat dit afdoende is. Indien u naar aanleiding hiervan nog vragen heeft, hoor ik het graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisse
dinsdag 08 december 2020

Schutting vervangen

Wij willen graag een nieuwe schutting plaatsen en de oude schutting laten afvoeren. Het gaat om een zijtuin: Één stukje naast het huis van 1 meter breedte, 10 meter lengte en dan weer een hoek met een poort. Ik wil graag een luxe hout-beton schutting. Betonnen laag tot ong 70 centimeter op de grond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisse
woensdag 23 september 2020

Grondwerk in tuin van nieuwbouwwoning

Wij willen het grondwerk laten doen voor onze tuin bij nieuwbouwhuis. Afgraven, afvoeren bestaande grond, grond bewerken en aanvullen met tuinaarde, geel zand en zand met puin (voor oprit). Zie foto.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Vennep
zondag 13 september 2020

2x hout beton schuttingen 8,5 meter plaatsen

Wij willen 2x een rechte hout beton (antraciet) schutting laten plaatsen van 8,5 meter per stuk zonder hoeken. Geen poort. En we willen graag 21 planks grenen schermen. We willen de schuttingen graag in beton gestort hebben indien mogelijk. We doen de schuttingen in overleg met de buren, wij hebben zelf geen achterom maar dit kan via de buren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisserbroek
zaterdag 22 augustus 2020

Terras aanleggen met plantenbak maken

Het aanleggen van een terras en plantenbak. Het oude terras verwijderen ophogen van het terras 30 m2. Tevens een plantenbak aanleggen van 6 mtr lengte . Terras betontegels van 60*60. Plantenbak met betonblokken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisse
dinsdag 18 augustus 2020

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Tuin is 70 m2. Ik zou graag grijze 60x60 tegels willen en een deel kunstgras (hier zorg ik zelf voor) en aan beide kanten een mooie border. Tuin is zo goed als leeg, moet alleen nog omgespit worden ivm achterstallig onderhoud vorige bewoner.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisse
donderdag 18 juni 2020

Schutting verwijderen en nieuwe plaatsen met een poort

Dit zijn de maten 9,3 en 6,4 meter en 2x 2,33 poort van de buurman en van mij.  Hang en sluitwerk. Douglas hout met beton palen en beton eronder 21 planken. De oude schutting moet verwijderd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Vennep
dinsdag 02 juni 2020

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

wij willen graag een waterpunt van grondwater in onze tuin. de tuin is 150 meter bij 6 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Vennep
woensdag 13 mei 2020

Riet verwijderen in/ langs sloot

Ik zoek een hovenier voor het definitief verwijderen van riet in/langs de sloot. Het betreft ongeveer 15 meter aan rit (18 m lang, maar 3 m zonder riet: foto in bijlage). Het riet dient afgevoerd te worden. Er is makkelijk vanaf ons huis bij het riet te komen, kan ook via het water benaderd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Vennep
donderdag 30 april 2020

Aanleggen terras en vervangen tegels bestaand terras

Voor de aanleg van het nieuwe terras zal er een verhoogd (circa 30 cm) terras moeten worden aangelegd. Daar aansluiten ligt al een bestaand terras. Hier moeten alleen de tegels worden vervangen. Totaal circa 100 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisse
donderdag 16 april 2020

Tuin terras opnieuw bestraten

Ik wil het tuin terras opnieuw laten bestraten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oude Wetering
zaterdag 28 maart 2020

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Wij komen te wonen in een nieuwbouwwijk waar een groot deel van de huizen een talud hebben naar een slootkant (2,5m hoogteverschil, verloop over 5m). Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een damwand over de volle breedte van de tuin (12,5m). Alvast bedankt!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Vennep
woensdag 11 maart 2020

50m2 Nieuwbouw Terras/Tuin Leggen

Leggen van een nieuwbouw achtertuin zonder planten of bloemen - Alleen keramiek tegels van 120x120 over een oppervlakte van 50m2. Daarnaast willen wij een tuinafscheiding realiseren met muren van baksteen/houten muren (31x2m). De woning is al opgeleverd, op dit moment ligt er zand. De tegels hebben wij al besteld, wat betreft de muurafscheiding hebben wij al een tekening.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisse
woensdag 04 maart 2020

Volledige renovatie van achtertuin

De achtertuin van onze nieuwe woning bedraagt 40 vierkante meter en moet volledig gerenoveerd worden. We denken zelfs ook uitgegraven en opnieuw opgehoogd. We zijn nog opzoek naar ideeën, maar zouden tegelijkertijd ook graag snel tot een besluit komen en aan de slag gaan. Wij denken aan 60 x 60 tegels, met bakken en planten. Daarnaast is het de bedoeling dat de kleine schutting, van ongeveer 2 meter op de foto wordt vervangen door een nieuwe schutting met poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisse
zaterdag 22 februari 2020

Schutting na de storm repareren

Helaas heeft de storm een schuttingdeel bij ons omgeblazen. Het schuttingdeel is van hout en 180 cm breed bij 180 cm hoog. De palen waaraan het schuttingdeel vast zat, zijn ook beschadigd. Ik zou graag een offerte van jullie ontvangen waarop de kosten staan voor schade herstel. Het schuttingdeel dat is omgewaaid is overgroeid met klimop. ik verwacht dat het schuttingdeel en twee palen vervangen moeten worden. het is het eerste schuttingdeel vanaf het huis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisserbroek
woensdag 08 januari 2020

Souterrain afgraven, zand afvoeren + egaliseren

Graag wil ik een offerte voor het volgende: - Wij willen in ons souterrain (43m2) 30cm zand uitgegraven en afgevoerd hebben. Als eindresultaat willen wij een recht zandbed hebben, aangezien er een vloer op gestort gaat worden Bereikbaarheid: De ruimte is bereikbaar via oprit (4/5m) en vervolgens garage (7m). Aan het eind van de garage is een deuropening (1.2 meter hoog) naar het 80cm lager gelegen souterrain. Er is geen trap naar het souterrain. - Daarnaast ontvang ik graag een meerprijs voor het uitgraven en afvoeren van 10cm van zand in een droge kruipruimte (met normale hoogte) van ca 10 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisserbroek
dinsdag 31 december 2019

Nieuwe tuin aanleggen

Wij willen graag voor onze nieuwbouwwoning in Lisse een mooie tuin laten aanleggen. Afmetingen: Ca. 7 x 10 m Wensen: - Terras van ca. 7 x 4 m - Kunstgras van ca. 7 x 5 m - Pad richting schuur van ca. 5 a 6 m. - Hoge platanen/ leibomen op stuk van ca. 7m om loods naast huis te verhullen - Beplanting aan schuttingzijde van ca. 7m


Tuinaanleg en tuinonderhoud Lisse
maandag 23 december 2019

Tuin aanleggen nieuwbouw

Tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis aan het water. ca. 12 meter diep, 5.60 meter breed. Graag houten vlonder aan het water, beschoeiing is er al, zitje moet afgegraven worden. Tegel-terras bij het huis. tussen tegel-terras en vlonder beplanting en gras. Schutting aan beide kanten


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Vennep
maandag 07 oktober 2019

Schutting plaatsen

Geachte heer, Is het mogelijk om een online gekochte schutting door uw medewerkers te laten plaatsen? Het gaat om een stuk van ongeveer 13,5 meter. De schutting bestaat uit betonnen palen, met daartussen een houten schot. Tussen de palen aan de onderzijde van het schot zit een betonnen rand. Aan één zijde komt ook een poortdeur. De schutting is 13.5 meter en daar komen 7 panelen tussen en 8 palen. Aan mijn kant moet er een poort 1.20 meter breed komen. De huidige schutting haal ik zelf weg. Het gaat dus om het boren voor palen, snel drogend cement zit erbij. De foto komt van hekwerkonline.nl vandaan, dit wil ik graag. Graag de prijs voor het afvoeren van de oude schutting op de offerte benoemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Vennep

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Nieuw Vennep

Offertes aanvragen