Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Vleuten

Tuin - Vleuten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Vleuten?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Vleuten die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Vleuten

vrijdag 04 juni 2021

Opknappen tuin

Verwijderen 3 plantanen 2.5 m hoog. Verwijderen of hergebruiken bestrating Tuin met gras, paadje, uitbreiden en vernieuwen vlonderterras, en bloembakken aanleggen. Ook wat verlichting. Totaal oppervlak tuin is circa 60 m2 ontwerptekening is gemaakt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
dinsdag 25 mei 2021

Het inkorten van een hoge blauwspar

De blauwspar die wij hebben kon vorig jaar niet ingekort worden door een vogelnest. Hij is nu ca. 6 meter hoog en wij willen die laten inkorten en het verwijderen van de afval laten uitvoeen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
maandag 22 maart 2021

Overkapping plaatsen

Wij willen een houten overkapping laten plaatsen tussen 2 schuren in van 3.40 breed en 3.50 diep ongeveer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
woensdag 17 februari 2021

Schutting plaatsen 9m

Huur huis. Schutting nodig voor maximaal 5 jaartjes. Budget is laag maar moet wel goed zijn. Tussen twee huisjes in. 3 meter rechts. 6 meter links. Ongeveer 1,80 hoog. Plaatsen in maart einde maand. Ik zoek de goedkoopste, beste oplossing, hij moet stevig zijn maar we wonen hier maar 5 jaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
maandag 08 februari 2021

Tuin aanleggen

Wij hebben een huis gekocht in Haarzicht, Vleuten. Dit huis wordt eind april opgeleverd. Nu hebben wij reeds een ontwerp laten maken voor de voortuin, achtertuin en veranda. We zijn hier erg enthousiast over en willen dit ontwerp graag ten uitvoer brengen. Van onze toekomstige buren kregen wij de tip om jullie om een offerte te vragen, omdat zij enthousiast waren over jullie. Kunnen jullie voor ons een offerte maken? Graag zou ik daartoe een mailadres ontvangen om het ontwerp en diverse tekeningen en specificaties op te sturen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
donderdag 28 januari 2021

Flagstones zetten 90 m2

Wij zoeken iemand voor het zetten van ca. 90 m2 Flagstonevloer Blue Pakes verdeeld over een voor- en achtertuin. Werkzaamheden die gedaan moeten worden: - Leveren een aanbrengen stabilisatievloer ca. 10 cm dik (als onderconstructie voor de flagstonevloer) - Leveren en aanbrengen wapeningsnet - Leveren en aanbrengen cementbed (ca. 30 mm dik) waar wij de Flagstones in verwerken - Het aanbrengen van de flagstones inclusief voegwerk


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
vrijdag 22 januari 2021

Tuin renovatie

Ik ben op zoek naar een tuinman die ons terras kan vernieuwen. Bij voorkeur uiterlijk april, maar eerder mag ook. We willen graag een leuke upgrade van het terras/gras (ong. 35 m2). We willen graag een stuk betegeld terras (bijv. met betontegels), een stuk kunstgras en twee verhoogde bloemperken. De grote moestuinbak (L 580 x B 130 x H 100 cm) moet eruit. Optioneel willen we, in overleg en afhankelijk van de prijs, ook het volgende laten doen: - Tuin snoeien - Voortuin opnieuw betegelen (ong. 17 m2)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
donderdag 14 januari 2021

Vervangen bestaande tuinafscheiding

Vervangen van 13,75m1 tuinafscheiding.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
vrijdag 01 januari 2021

Tegels verwijderen en 15 centimeter afgraven

Ik zoek iemand die ongeveer 7,5m2 aan tegels kan verwijderen en tot 15 centimeter kan afgraven. Indien mogelijk inclusief het opvullen met tuingrond en het afvoeren van de tegels en het zand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
dinsdag 19 mei 2020

Tuin opknappen

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen die onderhoudsvrij is De tuin is 28m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
donderdag 16 april 2020

Tuin renovatie

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De tuin is 45m2 en moet volledig betegeld worden. We hebben 2 soorten keramische tegels. We moeten aan 1 kant ook een schutting. En we willen een beton met houten schutting. Schutting moet 8.40 zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
dinsdag 14 april 2020

Schutting plaatsen

Wij willen 2 delen van onze schutting (afscheiding tussen terras en water) verhogen. Nu staan er 2 gaasdelen met een hoogte van 90 cm. Deze moeten vervangen worden door gaasdelen van 180 cm. Dit om meer privacy te creëren m.b.t. de overburen. De oude delen dienen verwijderd te worden. Tevens zouden we graag ook het frame willen laten verwijderen rondom de appelbomen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
dinsdag 07 april 2020

Semi beton schutting plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen met 1 poort van 90 cm. Zie bijlage van de maten van de tuin. De oude is er al uit. We willen het liefst een semi betonnen schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
vrijdag 03 april 2020

Schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen

Door storm is onze schutting afgebroken en omgewaaid. Wij zijn opzoek naar iemand die de oude schutting verwijderd en een nieuwe schutting semi hout beton ( tegen bij betaling ) kan plaatsen. We hebben van de verzekering de opdracht gekregen een schade herstel bedrijf in te schakelen en de offerte door te mailen naar de verzekering. Het gaat om een schutting van 3,7 (inclusief poort), 13,5 en 9,5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
zondag 02 februari 2020

Tuinontwerp (excl. terras)

Wij willen graag een ontwerp voor onze tuin van circa 250 m2. Ons terras incl. Overkapping is al helemaal af.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
maandag 13 januari 2020

Tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2)

Graag zou ik een offerte opvragen voor het afgraven (en weer ophogen) van grond. Het betreft het afgraven van tuinen bij een nieuwbouw project in Haarzicht te Vleuten. Onze straat, bestaande uit 5 twee-onder-eenkap woningen, wordt waarschijnlijk in april opgeleverd. Zoals het er nu naar uitziet willen allen eigenaren hun grond laten afgraven. Dit betreft een totale oppervlakte van ongeveer 2000 m2. Niet alle tuinen hebben exacte dezelfde oppervlakte, dus dit kan afwijken. Eén van de bewoners heeft met zijn hovenier gesproken en gaf dit als wens mee: Uitgraven van de voor- en achtertuin en naast garage +/- 150 m2, 20 cm diep onder kozijn uitgraven en 15 cm zand aanvullen. Oprit +/- 50 m2, 35 cm diep uitgraven en 10 cm gebroken puin aanvullen. Zou je ons voor ons een offerte willen opstellen met daarin een specificatie van de kosten en werkzaamheden. Daarnaast graag een indicatie hoeveel tijd het afgraven ongeveer in beslag zal nemen en of er nog bepaalde vereisten voor de werkzaamheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
dinsdag 17 december 2019

Tuin afgraven, grond afvoeren en tuin ophogen

Graag laat ik voor een nieuwbouwproject de achtertuin afgraven, de grond afvoeren en de tuin ophogen. Het gaat om +/- 230 m2. Evt ook de voortuin. Bij een goede prijs willen mogelijk meerdere buren meedoen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
vrijdag 06 september 2019

Tuin afgraven

Ik wil 50 m2 grond uit mijn tuin graven en het weer terug storten. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
maandag 19 augustus 2019

Tuinaanleg beplanten

We hebben een nieuw huis met een tuin van ongeveer 4 bij 4 meter plus een smalle strook van ca 7 meter bij 60 centimeter. Wij willen het tuintje graag beplanten (lage struiken, bloemen, misschien een klein hoekje gras) en klimop langs het hek aan weerszijden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
maandag 05 augustus 2019

Afgraven tuin en aanbrengen afschot ter verbetering watermanagement tuin

Onze tuin is helaas bij aanleg van het huis nooit afgegraven, waardoor deze nog een toplaag bevat van klei/kleiige leem met een zeer lage waterdoorlatendheid. Daarnaast is in het verleden een vlonder op de tuin gelegd, waardoor de tuin niet meer af loopt richting de brandgang met waterput aan het einde van de tuin. Dit leidt regelmatig tot het blank staan van de tuin. Het betreft een tuin van ongeveer 50 m2, welke half betegeld is. De vraag is om de bovenste laag af te graven (ongeveer 30-50 cm), grindkoffers/sleuven te plaatsen ter verbetering infiltratie en de tuin vervolgens aan te vullen tot een goed aflopen egaal geheel met gedeeltelijk terras en gedeeltelijk grond borders. Wat zou het kosten om deze werkzaamheden uit te voeren, inclusief afvoeren grond, huidige tegels (ongeveer 30m2) en het houten vlonder? Indien we eenzelfde hoeveelheid tegels terug willen brengen in de tuin, wat zijn de kosten dan voor het aanleggen, uitgaande van tegels van ongeveer €40 per vierkante meter?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
woensdag 31 juli 2019

Boom verwijderen

Ik wil graag een boom in de tuin laten kappen en afvoeren. Foto in de bijlage.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
zondag 28 juli 2019

Tuin afgraven en mogelijk bestraten

Ik wil graag onze tuin afgraven en eventueel bestraten. 50 m2 afgraven, deel bestraten en bedekken met grint voor een rij pad.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
dinsdag 11 juni 2019

Lek in een vijver opsporen en repareren

Ik heb een lek in een vijver van circa 10 x 1 meter en zou deze graag opgespoord en gerepareerd willen hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
maandag 27 mei 2019

Voortuin afgraven en ophogen met zand

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan afgraven en ophogen met zand. De voortuin van ongeveer 80 m2 moet 15 cm afgegraven worden. De bestaande begroeiing moet grotendeels en de stenen moeten geheel afgevoerd worden. Na het afgraven moet er 15 cm zand worden aangebracht.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
woensdag 13 maart 2019

Schutting en poort vervangen

Graag zou ik een offerte willen vragen voor onderstaande aanvraag: -hout (grenen) schutting met antraciet betonnen palen -schutting 7 meter (recht stuk) -schutting 4 meter (recht stuk) -schutting tot de poortdeur stukje 2,5 meter -poortdeur 100X190 inclusief rvs schild en cilinderslot -verwijderen en afvoeren van oude schutting -plaatsen nieuwe schutting Indicatie voor plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
donderdag 28 februari 2019

Afgraven en hekwerken

Wij willen de tuinen laten afgraven en hekwerken laten plaatsen. Zou u mij uw prijzen en mogelijkheden kunnen mailen zodat ik dit kan delen met de nieuwe bewoners. Misschien handig te weten is dat er in de tuinen niet dieper dan 50 cm gegraven worden in verband met leidingen voor een warmtepomp. Op de erfgrens kan wel dieper. Dus dat is geen probleem voor schuttingen. De tuinen zijn verschillend maar mijn tuin is ongeveer 50 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
maandag 18 februari 2019

Ontwerpen + realiseren tuin

In onze tuin liggen vooral tegels en bevat 2 pergola's. Oppervlakte is 12. 5 x 5. 25. Graag wil ik een offerte voor een herindeling van de tuin en e.v.t. eigen tegels behouden. Tevens willen we een stuk gras in de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
donderdag 14 februari 2019

Nieuwbouwtuin omspitten

Ik wil de grond naast mijn twee terrassen omspitten, zodat ik zelf de planten kan plaatsen. Tuin is nu leeg (nieuwbouw) en de oppervlakte is ongeveer 25m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
dinsdag 14 augustus 2018

Haag door een schutting vervangen

Ik wil graag een hedrahaag laten verwijderen, die er 10 jaar staat, met daar tussen een stalen hekwerk. Hiervoor in de plaats wil ik graag een houten schutting plaatsen. Het gaat om 9,5 x 1,80 meter schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten
woensdag 08 augustus 2018

Maken van een tuinontwerp

Onze tuin moet een metamorfose ondergaan. 1e kind is op komst dus daar zal ook rekening mee gehouden moeten worden. Achtertuin is 10 bij 6 meter met een schuurtje. Voortuin is 3 bij 6 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vleuten

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Vleuten

Offertes aanvragen