Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Utrecht

Tuin - Utrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Utrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Utrecht die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Groenekan, Maartensdijk, Oud Zuilen, Westbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Utrecht

donderdag 07 januari 2021

snoeien van de Acer platanoides 'Drummondii'

Mijn boom in de achtertuin wil ik graag snoeien. Niet drastisch maar wel iets Ivm buren en licht in de tuin. Het is een variegated acer, prachtige vorm. Eigenlijk alleen in rust, november /december te snoeien dus ik vroeg me af of jullie dit nu nog doen voor het voorjaar? En wat de kosten zijn. Er is geen achterom naar de tuin en aanliggende garage kunnen we voorzichtig op staan, bij buren in de tuin ook. Hoor graag hoeveel uur dit kost en wat de prijs is. Dank en groet Marije


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 28 december 2020

gemakkelijk te achtertuin onderhouden

We willen de achtertuin (35 vierkante meter) opnieuw ontwerpen om een kleine, gemakkelijk te onderhouden tuin te hebben, met een groene omheining rondom. Huidig tegels en gras en zand. Graag advies van de hovenier.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zondag 13 december 2020

Tuin aanleggen: 50% groen, 50% bestrating

Ik wil graag een nieuwe tuin laten aanleggen waar meer groen in zit. Momenteel is de tuin bijna volledig bestraat. Ook de bestrating moet opnieuw gelegd worden. Allerlaatst zou ik willen kijken naar een mogelijkheid om meer privacy te creeeren door de linker schutting aan te passen. De tuin is 40m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen