Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Utrecht

Tuin - Utrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Utrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Utrecht die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Groenekan, Maartensdijk, Oud Zuilen, Westbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Utrecht

zondag 09 januari 2022

Tuin: grasmatten leggen en plantenbak plaatsen

Ik wil graag grasmatjes plaatsen en een plantenbak met tegels. Materiaal moet nog worden aangeschaft. Afhankelijk van de prijs zou ik het liefst wel willen dat de vakman ook nog een paar dingen uit de huidige situatie kan verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
vrijdag 17 december 2021

Composieten vlonders leggen

Wij willen graag composieten vlonders op onze 2 dakterrassen laten leggen. Het gaat om ongeveer 40 vierkante meter. Hoeft niks verwijderd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
donderdag 11 november 2021

klassieke stalen poort elektrisch bedienbaar maken

Wij hebben een klassieke stalen poort die bestaat uit twee vleugels. Wij willen deze elektrisch kunnen bedienen op afstand en via een intercom of code.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bilthoven
donderdag 28 oktober 2021

Verplaatsen boom

op korte termijn uitgraven en opnieuw inplanten grote vijgenboom (ongeveer 4m hoog) tbv uitbouw


Tuinaanleg en tuinonderhoud De Bilt
dinsdag 26 oktober 2021

Elektrische draaipoort aanschaffen/monteren

Betreft jaren 30 woning waarbij wens tot lage elektrische draaipoort voor de oprit. Liefst ook met video bel aan de poort. Het zal ongeveer 2,5 meter breed worden. Er zal niks verwijderd moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
zaterdag 09 oktober 2021

Snoeien plataan

Snoeien plataan en afvoeren van de takken


Tuinaanleg en tuinonderhoud De Meern
zaterdag 02 oktober 2021

Grind + worteldoek vervangen

Wij zoeken iemand die het oude grind en worteldoek kan vervangen en oude onkruid/plantenresten kan verwijderen. Tevens de verzakking op diverse plekken opvullen met zand en de rand van de bestrating weer netjes maken. Bestrating mag verder blijven liggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
vrijdag 17 september 2021

Renovatie voortuin 42m2

Wij willen graag onze voortuin renoveren 42m2. 7 meter diep (huis tot straat) en ca 6 meter breed. Het gras mag eruit, het grind mag gebruikt worden als fundering voor de bestrating van looppad naar de voordeur. Het fietsschuurtje blijft intact. Voor het schuurtje ca 120cm x 350 diep betegeld (liefst tegel van 60x60x4 antraciet) richting het huis. Dan een border voor struiken en bloemplanten van ca 200cm x 350 cm en weer klein terras betegeld van 160cm x 350cm tot aan huis. (Ook tegels 60x60x4 antraciet) Aan de “open” kant met de buren een laag hek plaatsen metalen rooster dat begroeid kan worden van Max 100 cm hoog ivm hond. Mooie bekisting van hout voor de 2 kliko’s standaard formaat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
maandag 30 augustus 2021

Elektrische bedienbare poort voor de auto oprit.

Ik wil Graag een offerte ontvangen voor elektrische bedienbare poort voor de auto oprit, combinatie van hout met staal of alleen staal (bijvoorbeeld korte staal met een kelim motief aan de bovenzijde), het liefst zoveel mogelijk dicht, met naast de poort nog een afzonderlijk deur ingang. De poort deuren en deur ingang graag bevestigen op gemetselde colonnes waarin ook een bel en brievenbus kan worden aangebracht. Naar welk type poort ben je op zoek?: budgetvriendelijke basispoort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: draaipoort met twee vleugels Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bilthoven
dinsdag 24 augustus 2021

Schutting vervangen 27 meter

Betreft 27 meter, inclusief twee poorten. 2 meter hoog en twee hoeken (hoekhuis). Graag inclusief plaatsen. Graag een offerte voor het verwijderen van de huidige schutting, plaatsen en aanschaffen van de nieuwe schutting. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten zonder structuur (egale betonlook) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
maandag 09 augustus 2021

Tuin opnieuw aan laten leggen

Ik wil graag mijn tuin opnieuw aan laten leggen van 10x6 meter. Een mooie houten vloer of kleine tegels, alleen aan de zijkant wat groen. Inclusief sfeerverlichting. Zelf heb ik een opblaasbaar bubbelbad gekocht van 204x65 cm. die ik er graag in wil hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud De Meern
maandag 09 augustus 2021

Betonvloer aanleggen 30m2 incl. isolatie, vloerverwarming en leidingwerk

Dag, wij zouden in ons huis op de benedenverdieping graag 30 m2 houten vloer/balken laten vervangen door een betonvloer met isolatie, vloerverwarming en leidingwerk. Onder de houten vloer zit momenteel 30 cm ruimte. Hoor graag wat de richtprijs hiervan is. Graag ook een aparte offerte inclusief het verwijderen van de huidige vloer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bilthoven
donderdag 05 augustus 2021

Schutting plaatsen op 1e verdieping (13m)

Ik wil graag een houten schutting plaatsen, het gaat om zo'n 13 meter. In de foto zie je de huidige schutting, dit kan ik zelf weghalen. Het terras bevindt zich op de eerste verdieping en is toegangbaar vanuit mijn huis. Graag wil ik weten wat de kosten hiervoor zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
woensdag 07 juli 2021

nieuwe schutting tegen oude schutting

wil graag een nieuwe schutting tegen de oude schutting omdat de buren de oude schutting niet willen weghalen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
dinsdag 06 juli 2021

Aanpassing voortuin

Wij willen graag onze voortuin van circa 6x7 meter renoveren. Er staat nu voornamelijk gras en beplanting. Dat moet vervangen worden door grotendeels tegels. Er komt een auto te staan. Verder moet aan 1 kant een afscheiding (hek?) komen met ervoor een smalle stroomkgroen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
woensdag 23 juni 2021

Snoeien boom

Snoeien van een hoge berkenboom in de voortuin. Goed bereikbaar


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
maandag 21 juni 2021

Het maken van een poort in een wilgenschutting

Ik heb een wilgentenen schutting waar nog een poort van 1,40 breed in moet. Hoogte 1,80. Het bestaande hekwerk moet er nog uit Naar welk type poort ben je op zoek?: design / moderne maatwerk poort Welk type bediening wens je?: manueel In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: draaipoort met enkele vleugel Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud De Meern
maandag 21 juni 2021

Schutting vervangen (12m)

Ik heb een gevlochten wilgenschutting maar deze begint in te storten. Het merendeel zijn wilgenbomen maar een paar palen moeten vervangen worden. Rest van de heg moet opnieuw gevlochten worden en oude verwijderd Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: ca. 12 meter In welke houten afsluiting(en) heb je interesse?: gevlochten takken (wilg of hazelaar) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
maandag 21 juni 2021

Tuin opknappen

We hebben een tuin van circa 20 m2. De bestrating is met kleine vierkante steentjes die we eruit willen en met grote tegels willen beleggen. We willen graag een bedekking van een lelijke schutting en een paar vaste plantenbakken. Ons budget is 5 duizend euro


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
zaterdag 19 juni 2021

Hekwerk, graafwerk en tuin aanleggen 35m2

Betreft hekwerk, graafwerkzaamheden en aanleg tuin. Bij een goed aanbod doen 12 buren mee. De tuinen zijn gemiddeld 5x7 m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
donderdag 17 juni 2021

20m² terrass vervangen en tuinopknappen

Ik wil graag de tuintegels en mijn achtertuin door hout of composiet of mooiere steentegels vervangen. Verder wil ik graag met uw hulp het bloemenbed voor de muur verwijderen en betere overgang tussen terras en muur bouwen om vocht te vorkomen. Ik heb op dit moment last van vocht doorslag. En nieuwe bloemenbed zal an de overkant worden geplaast. Maar ik ben wel open voor opties en jullie advies. Bij voorbeld lijkt me gazon met en pad naar de schuur ook heel mooi maar ik ben onzeker hoeveel onderhoud davor nodig is. Ik wil graag veele dinge zelf doen maar het vervangen van de terras lijkt me te veel werk. De tuin is ongever 20 m².


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
maandag 14 juni 2021

Boom snoeien

Bijwerken / snoeien grote boom


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
vrijdag 07 mei 2021

Kunststof schutting + palen vervangen

Ik wil een kunststof schutting van plusminus 9,40m lang laten plaatsen. Verder wil ik in één bestaande kunststof schutting 7 langere palen laten zetten. De bestaande palen staan op metalen puntvormige ankers.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
dinsdag 04 mei 2021

Oprit voor camper bestraten

Het zand is al gestort en ik heb 30 tegels 60x60x6 liggen in een spoor. Dit is niks. Graag het zand aantrillen en de gehele strook/oprit bestraten. Er moeten ca. 50 tegels bij. Er hoeft niet gesneden worden en geen opsluitbanden. Je kunt met de aanhanger naast de oprit komen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Zuilen
zondag 18 april 2021

Bamboe/kokos schutting 75m lang

Ik wil graag over 75 meter een schutting laten plaatsen. Ik zoek het liefst een natuurlijke schutting, maar als dat heel kostbaar blijkt te zijn dan is ook een deel een houten schutting mogelijk. Eventueel dus iets van een bamboe of een kokos schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bilthoven
zondag 18 april 2021

Voortuin bestraten

We willen de voortuin en een pad opnieuw laten bestraten. Het gaat om een kleine 10 m2. We willen graag klinkers.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
zondag 18 april 2021

Nieuwe tegels leggen en oplossing voor de afwatering bedenken

Wij willen graag nieuwe tegels in ons stadstuintje. Het gaat om circa 25 M2. Het type tegel weten we nog niet. Denk dat er zeker nieuw zand nodig is om het recht te krijgen. We hebben bij stevige regenbuien ook last dat het water niet genoeg wegloopt. Hebben jullie hier ook oplossingen voor?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
woensdag 14 april 2021

Snoeien Bomen

Wij zijn op zoek naar een hovenier voor het snoeien van circa 7 bomen. En daarnaast adives voor het inrichten van onze tuin. Er zijn meer foto´s mogelijk van de te snoeien bomen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
zaterdag 10 april 2021

Herbestraten 10m² en aanleggen 4m² kunstgras

De tuin is 21m2 en er staat een berging op van 7m2. Deel van de tuin wil ik laten herbetegelen en de grond laten egaliseren en van een goede afwatering voorzien omdat het water niet goed wegloopt, dit loopt de berging in. Een kleine hoek in de tuin wil ik kunstgras laten aanleggen, dit gaat om circa 4m². Het gaat dus om het herbestraten van 10m². De tegels willen we graag hergebruiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht
woensdag 07 april 2021

De tegels van een achtertuin reinigen en opnieuw leggen

verwijder oude tegels en wassen en laten leggen, glad met zand, verwijder de muur onder het raam (muur 30cm x 5000cm, hoog 8cm). Ongeveer 20 m2. Dus het reinigen van de oude tegels, eventueel ophogen en egaliseren en dan opnieuw betegelen met de oude tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Utrecht

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Utrecht

Offertes aanvragen