Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Utrecht

Tuin - Utrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Utrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Utrecht die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Groenekan, Maartensdijk, Oud Zuilen, Westbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Utrecht

woensdag 14 april 2021

Snoeien Bomen

Wij zijn op zoek naar een hovenier voor het snoeien van circa 7 bomen. En daarnaast adives voor het inrichten van onze tuin. Er zijn meer foto´s mogelijk van de te snoeien bomen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zaterdag 10 april 2021

Herbestraten 10m² en aanleggen 4m² kunstgras

De tuin is 21m2 en er staat een berging op van 7m2. Deel van de tuin wil ik laten herbetegelen en de grond laten egaliseren en van een goede afwatering voorzien omdat het water niet goed wegloopt, dit loopt de berging in. Een kleine hoek in de tuin wil ik kunstgras laten aanleggen, dit gaat om circa 4m². Het gaat dus om het herbestraten van 10m². De tegels willen we graag hergebruiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 07 april 2021

De tegels van een achtertuin reinigen en opnieuw leggen

verwijder oude tegels en wassen en laten leggen, glad met zand, verwijder de muur onder het raam (muur 30cm x 5000cm, hoog 8cm). Ongeveer 20 m2. Dus het reinigen van de oude tegels, eventueel ophogen en egaliseren en dan opnieuw betegelen met de oude tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen