Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Haarlem

Tuin - Haarlem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Haarlem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Haarlem die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aerdenhout, Bloemendaal, Driehuis, Haarlemmerliede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam West, Velserbroek, Vijfhuizen, Zwanenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Haarlem

maandag 11 januari 2021

Renovatie van tuin en schuur

Voor onze tuin in Haarlem (Leidsevaart buurt) (+/- 20 m2) zijn wij op zoek naar een bedrijf die (een deel van ) onze tuin onder handen kunnen nemen. Afhankelijk van de kosten willen wij in ieder geval de schuur vervangen (verkleinen, maar wel zo efficiënt mogelijk gebruik makend van de ruimte evt. Door deels in te graven), de schutting en het dak van de schuur en aanbouw van een groen dak laten voorzien. De huidige schuur (baksteen en lek dak) is zo'n 2.5 x 3.5 m2 en wij willen deze in ieder geval met 1m in diepte verkleinen. Of de huidige schuur verbouwd kan worden of volledig vervangen dient te worden hangt wederom van de prijs indicatie af. Graag zouden wij een indicatie offerte krijgen of een (telefonische) afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 06 januari 2021

New garden

We are looking for support in creating a small garden in our new house in Haarlem Noord. At this point we have a few ideas, but would also like to hear some advice on what makes the most sense. Ideally, we would want to have a very small shed, a seating/dining area and most importantly create a garden that is significantly more green.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 04 januari 2021

Bestaande tuin en oprit opnieuw bestraten

Bestaande tuin waar een gedeelte van de oprit verzakking is ontstaan en het water geen plek heeft om naartoe te gaan. We willen nieuwe tegels laten leggen, huidige grindtegels moeten weg. Op de plek waar de auto staat is het helemaal verzakt. Er moet ook een drainage / goot o.i.d. worden aangelegd zodat het water kan weglopen. Het is een huurwoning dus ik wil niet dat het al teveel in de kosten loopt. Het is ongeveer 50m² in totaal. 20 m² Hiervan moet oprit worden (dus extra verstevigd). Er staat een gigantische boom, wellicht moet deze worden verwijderd dus indien mogelijk win hierover graag nog advies in zodat de wortels geen verdere verzakking veroorzaken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen