Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Haarlem

Tuin - Haarlem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Haarlem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Haarlem die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aerdenhout, Bloemendaal, Driehuis, Haarlemmerliede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam West, Velserbroek, Vijfhuizen, Zwanenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Haarlem

donderdag 18 november 2021

Bomen toppen

Ik woon op het Liewegje in Haarlem - vlak bij Zwanenburg. Ik heb een elzenboom staan die ingekort moet worden en een essenboom waar de top uit moet. Mijn buurman heeft ook een aangetaste els staan die om moet. Mijn vraag : als er iemand in de buurt is, kan die dan een prijs geven voor het werk?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
woensdag 13 oktober 2021

Volledige renovatie achtertuin

Ontwerp en aanleg van achtertuin met nieuwe schuttingen, bestrating en beplanting. De tuin is naar schatting 18m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
woensdag 18 augustus 2021

Verwijderingswerken in Leidsebuurt tuin

Graag een prijsindicatie voor de volgende werken in onze tuin in de Leidsebuurt (we willen de tuin wat wilder en organischer maken): - verwijdering bloembakken (oude vijvers) met betonnen fundering (~6m2) - verwijdering groot deel oude vlonders en onderschermen - bouw nieuwe schutting aan rechterkant tuin, trellis van ~1.6m hoog en ~8m lang - grond klaar maken voor nieuwe planten, struiken en gras


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
zondag 04 juli 2021

Boom snoeien

Ik wil graag een wilg laten snoeien tot aan de knot


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
dinsdag 15 juni 2021

Eenvoudige tuin aanleggen

Aanleg terras en tuin, inclusief schuur en schutting achterzijde met poort. Heb nu het terras op 3.5m, willen liever niet te groot ivm beperkte diepte tuin, maar ook niet te klein anders past tafel niet meer. Graag advies of 3.5m genoeg is :). We willen in de perken ook planten, maar die willen we liefst zelf gaan planten, maar wel graag advies wat er allemaal kan staan. Zie afbeelding voor indicatief ontwerp


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
zaterdag 12 juni 2021

Renovatie gedeelte oude tuin en schutting plaatsen

+/-50 vierkante m tuin renovatie incl verwijderen oude beplanting incl.2 taxus (2m hoog). Beton-hout (douglas) schutting van 12m. Verwijderen oude schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vijfhuizen
maandag 07 juni 2021

Antraciet composiet schutting plaatsen

Vijver wordt verwijderd en tussen de buren moet een antraciet composiet schutting van 180 cm of 200 cm hoogte gemaakt worden liggende delen aansluiten aan 1 kant aan garagemuur de andere kant met een haakse koppeling aan schuur en schutting


Tuinaanleg en tuinonderhoud Spaarndam
zaterdag 05 juni 2021

Vernieuwen achtertuin

Ik wil een nieuwe tuin aangelegd hebben. Ca 36-40 m2. Oude tegels eruit, waarvan een deel hergebruikt wordt door mij in de voortuin en een deel verwijderen. Achtertuin egaliseren en opnieuw bestraten met 60x60cm tegels. Er komt ook een vlondervloer van ca 11 m2 en 2 groene borders. Eea in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
donderdag 03 juni 2021

Nieuwe tuin plaatsen

Ik wil graag een nieuwe tuin aanleggen. Ca. 36 m2, waarin een ruimte van ca10m2 vrijgehouden moet worden voor een vlonder (door mij). Opschonen van de tuin en aanleg van nieuwe 60x60cm tegels en 2 borders met groen. Liggen nu grindtegels, helft moet naar voren en de andere heft moet weg. Verder staat er nog een conifeer in die weg moet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
dinsdag 01 juni 2021

Schutting plaatsen

Ik wil een rabatdelen schutting van 6,20 meter lang en 2 meter hoog laten plaatsen. Ik schaf de schutting zelf aan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
maandag 31 mei 2021

Schutting plaatsen 7.30m

Wij mogen een nieuwe schutting laten plaatsen van 7.30 meter met houten palen en Douglas hout. Of ander vergelijkbaar hard hout.Horizon taal om en om. Hoor graag wat dat kost.inclusief plaatsen . Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter In welke houten afsluiting(en) heb je interesse?: tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
zaterdag 29 mei 2021

Tuin leeghalen

Tuin leeghalen. Er moet aarde weggehaald worden en worden afgevoerd. Er liggen ook stronken die kunnen worden weggehaald en worden afgevoerd. Het betreft ongeveer 2 bij 4 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
maandag 24 mei 2021

Schutting plaatsen

Wij willen graag een nieuwe houten schutting met betonnen palen van 7,30 meter lang laten plaatsen omdat onze oude schutting om is gewaaid.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
vrijdag 21 mei 2021

Schutting plaatsen 14 a 15m

Wij willen graag een schutting laten plaatsen in ons nieuwe huis, hebben een redelijk prijzig aanbod gehad van onze aannemer en zouden wellicht de taken door jullie willen laten uitvoeren, indien mogelijk! 14 a 15m. huidige schutting laten verwijderen door vakman of zelf verwijderen graag in overleg met de vakman. ligt aan de prijs.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
woensdag 19 mei 2021

Boom (Wilg?) laten toppen en trimmen

Boom is nu 6 meter hoog en willen die terug laten snoeien tot 2 meter. Is al overlegd met alle buren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
maandag 17 mei 2021

Opknap en onderhoud voor-en achtertuin

achtertuin +/- 70 vierkante meter, is grotendeels betegeld, verwaarloosd, kleine voortuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwanenburg
zondag 16 mei 2021

Opnieuw bestraten en gras aanleggen

De tuin is ongeveer tussen de 60 en 70 vierkante meter. De helft opnieuw betegelen met de huidige tegels en de andere helft graszoden aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
woensdag 05 mei 2021

Gras maaien

Om de twee weken gras maaien 60 vierk meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
dinsdag 04 mei 2021

Renoveren van gehele tuin 35m2

Gaat om ong 35m2 tuin, waarin egaliseren nodig is, klinkers terugplaatsen want mijn hele tuin ligt open na een verbouwing. De klinkers heb ik dus al liggen alleen even kijken of ik genoeg klinkers heb om een terras te plaatsen. Met een drainage goot, tuindeur verplaatsen, schutting terugplaatsen, hoekje creëren v loungen, aantal boompjes plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
donderdag 29 april 2021

Schutting plaatsen

Heb 2 keer een houten schutting, 1 van 18 meter en 1 van 5 meter. Deze wil ik graag laten vervangen. Aan beide kanten van de schutting staan hoge coniferen .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Aerdenhout
donderdag 29 april 2021

60 m² tuin rennovatie

We would like to renovate our front yard (6 m²) and backyard (55m²). The work will consist of: - Opschonen - Elektra - Tuinhuis + Lofel. Op dit moment hebben we een tuinhuis, maar deze is erg oud. Deze willen wij vervangen door een nieuwe (houten). De oude moet worden verwijderd en afgevoerd. - Vlonder vernieuwen (370x580 cm). De oude halen wij zelf weg en dan een nieuwe houten vlonder plaatsen - Ongeveer 15 m² kunstgras plaatsen - Beplanting Mijn Nederlands is niet zo goed, dus het zou veel helpen als we met iemand Engels konden spreken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
zondag 25 april 2021

Tuinrenovatie

Wij willen graag de klimop heg verwijderd hebben en hiervoor een mooie schutting in de plaats. De tegels willen we graag voorzien van een andere bedekking. De tuin is ongeveer 2,5 x 4,5


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
zaterdag 24 april 2021

Magnolia snoeien

Wij hebben in onze achtertuin een magnoliaboom staan die we graag een klein beetje gekortwiekt zouden zien, zodat hij deze zomer niet te veel zon blokkeert. We begrepen dat je dit het beste begin mei kunt doen als hij uitgebloeid is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
donderdag 22 april 2021

Achtertuin opknappen

Ik wil de tuin op laten knappen. Dit is wat er moet gebeuren: Tegels opnieuw leggen. Opsluit banden zijn ook nodig aan één kant. Het grond moet vlak gemaakt worden ivm verzakkingen. Een hek plaatsen boven aan voor de treden naar de slootje. Een stukje tegels eruit laten voor een stukje kunstgras leggen (denken ongeveer 2.5 x 4 meter)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
woensdag 14 april 2021

Hek in achtertuin plaatsen

Wij willen een nieuw houten hek met een deur in de achtertuin laten plaatsen. Het gaat om plm. 525 cm breed en plm. 200 cm hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
donderdag 08 april 2021

Vlonders plaatsen

Wij willen graag vlonders laten plaatsen in onze tuin. Het gaat om ongeveer 17 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
zondag 04 april 2021

Tuin verbouwing ca. 100m²

Graag willen we de tuin verbouwen. Ik heb een foto toegevoegd van de huidige tuin van ongeveer 105 vierkante meter. We willen graag een kindvriendelijke tuin die onderhoudsvriendelijk is. De dingen die we erin willen zijn: een terras voor een tafel, een terras voor een bank, trampoline, gras, een aantal planten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
zondag 04 april 2021

Stadstuin heraanleg 30m²

Bijgaand treft een foto aan van onze huidige tuin, deze is ca 30m2. Wij willen een makkelijk te onderhouden tuin met groen/planten en waarbij er op een goede manier te loungen, te eten en te relaxen in zon/schaduw met plaats voor de (grote) BBQ die wij hebben. Wij denken aan een ibiza/Mediterrane sfeer. Ook zijn wij geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van printbeton in houtstijl waarbij afwatering geïntegreerd is. In de tuin is nog een grote stronk aanwezig van de kastanjeboom die wij afgelopen najaar hebben verwijderd. Graag even overleg over de mogelijkheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
donderdag 01 april 2021

Tuin renoveren

Wij willen graag onze tuin renoveren: oude tegels weghallen, nieuwe tegels aanleggen, pergola met zonnescherm plaatsen (zie bijlage)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
zondag 28 maart 2021

Voor- en achtertuin compleet renoveren

Het betreft de voor en achtertuin van 40 en 60 m2. In de achtertuin heb ik een hoogteverschil dat ik graag met 15 cm op wil laten hogen. Tegen het huis aan heb ik een terras waar ik de tegels uit wil halen en door waaltjes wil laten vervangen. Ook is er een stuk dat deels groen moet worden en deels betegeld. Tot slot wil ik een schutting van 8,70 meter laten plaatsen. In de voortuin liggen er momenteel tegels die ik wil laten verwijderen en door nieuwe wil laten vervangen. En ik wil een stuk groen aan laten leggen. Ik heb schetsen van hoe het zou moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Haarlem

Offertes aanvragen