Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Hovenier Haarlem

Tuin - Haarlem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Haarlem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Haarlem die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aerdenhout, Bloemendaal, Driehuis, Haarlemmerliede, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam West, Velserbroek, Vijfhuizen, Zwanenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Haarlem

maandag 25 september 2023

Tuin aanleggen

Graag laten wij - 25m2 terras leggen - onder onze kunstgrasmat van 3 bij 4 meter onderplaten leggen - een pergola in een L-vorm plaaten waar een schommel en hangmat aan kan hangen. Betreft een nieuwbouwwoning waarbij het grondwerk al verricht is, met zand en tuinaarde. Hoor graag of u zo voldoende informatie heeft, anders stuur ik graag een situatie tekening indien nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
maandag 25 september 2023

Opknappen van een tuin

We willen de tuin helemaal opknappen. De planten en stuiken verwijderen, nieuwe aarde en grond, nieuwe tuintegels en alles afvoeren en de tegels leggen. Het gaat om ongeveer 60 m2 . De tuintegels moeten nog uitgezocht worden. We denken aan 60 bij 60 tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
maandag 25 september 2023

Leggen van een bestrating

Graag bestrating leggen. Tuin is leeg en klaar met zand(en aangetrillt). Gaat om 35 m² aan keramische tegels + voegen daarvan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
zondag 24 september 2023

Schutting of hek plaatsen of vervangen

Geachte heer/mevrouw, Ik wil de schutting bij mij in de achtertuin die aan een poort grenst vervangen. Dit is een kort stuk schutting en wil die graag vervangen door een nieuwe betonnen schutting met een deur van 1 meter breed. Een hardhouten deur met een hardhout kozijn. Hoogte schutting zou 2 meter moeten worden (volledig beton dus geen houten delen) en de lengte is 3.60 meter. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
maandag 18 september 2023

Tuin onderhouden

We willen graag een nieuwe schutting laten plaatsten in de achtertuin We willen graag weten wat het per schutting van 180 bij 180 kost inclusief palen etc en we willen graag weten wat het arbeidsloon is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem
woensdag 13 september 2023

Tuin aanleggen 55m2

Het gaat om een stadstuin van ongeveer 55 m2. Er staat achterin een schuur in het midden van zo’n 4 bij 3m. Aan één kant moet een nieuwe afscheiding komen die dan samen met de buurvrouw in overleg (en betaald) wordt. Het liefst een groene afscheiding, maar geen heg. Verder willen we op 2 plekken kunnen zitten en moeten we in en uit de schuur (waarvan de deuren in het midden zitten) kunnen lopen met fietsen (we hebben geen achterom). We willen heel graag een zoveel mogelijk groene tuin, aantrekkelijk voor vogels vlinders en bijen en met biologisch geteelde bloemen en planten. Tot aan de helft van de tuin van het huis af ligt op zo’n 50cm diep een betonnen plaat die ongeveer 3,5 meter bij 3meter is. Wij dachten er zelf aan om ipv dit kapot te moeten ‘boren’ in de hoogte te werken met een soort grote plantenbak border ?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarlem

Tuin in regio Haarlem

Andere klussen in Haarlem

Offertes aanvragen