Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Maarssen

Tuin - Maarssen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Maarssen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Maarssen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Breukelen, Haarzuilens, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Tienhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Maarssen

zondag 14 maart 2021

Tuinhek plaatsen 22 meter

Wij willen graag een tuinhek vervangen, kan zelf het oude hek weghalen en afvoeren, ook het graafwerk kan ik doen alleen het vakkundig plaatsen niet, plus het aanschaffen van het hekwerk + deur. totaal ongeveer 22 m strekkend.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 08 maart 2021

Schutting plaatsen

Zoek een vakman om +- 20 meter betonschutting incl plaatsen. Momenteel staat er een heg, deze verwijderen is optioneel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 22 februari 2021

Renovatie tuin

Het gaat om een een tuin van ongeveer 200 m2 (voorkant, achterkant en zijkant). Huidige bestrating begint te zakken. Op dit moment liggen er koppelstones, deze moeten worden verwijderd en worden afgevoerd. Wij willen in overleg nieuwe stenen leggen. Deze stenen willen wij in overleg kopen. Aantal m² het terras is ongeveer 100 m². Aan de achterzijde hebben wij twee schuttingen. Één schutting wil ik weg laten halen en daar moet de beukhaag doorlopen. De schutting moet eruit gehaald worden en worden afgevoerd en hier wil een pergola plaatsen. Het gras in de tuin wil ik opvullen met gras en borders. Ik wil een niet onderhouds- vrije tuin dus wij willen wel ruime borders hebben. Een deel van de beplanting graag hergebruiken, maar er moet ook worden opgevuld met nieuwe beplanting. Aan de zijkant ligt grind, dit willen we laten verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen