Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Maarssen

Tuin - Maarssen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Maarssen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Maarssen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Breukelen, Haarzuilens, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Tienhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Maarssen

vrijdag 06 augustus 2021

Voortuin renovatie Maarssen

We zouden graag ons voortuin renoveren en bestrating vervangen. Er is al een bestrating maar deze moet weg en de grond moet opgehoogd worden ongeveer 10 cm bij de voordeur. Het is ongeveer 20 m2 in totaal (8 m2 bestrating). In de bijlage vind je foto's van onze voortuin. We weten nog niet precies wat we willen doen en we zouden graag dit met jullie bespreken om advies te krijgen als dat kan. Ik hoor graag van jullie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
maandag 02 augustus 2021

Voortuint ophogen en bestraten (10m2)

De vakman mag de huidige grond verwijderen en afvoeren. Wij willen ons voortuintje ong. 10 m2 strak laten tegelen (grote tegels) graag vrijblijvende offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
zondag 13 juni 2021

Schutting laten plaatsen

Graag zouden we van u een offerte ontvangen voor het laten plaatsen van een schutting tussen 2 woningen. Lengte schutting is circa 13 meter. Aan het einde van deze schutting dient dan nog (aan beide zijden) een schutting van circa 2,3 meter geplaatst te worden met een deur. Deze staat dus 90 graden op de schutting van 13 meter. We hebben graag hardhouten palen met planken hier dwars op gemonteerd (zie foto's). En ook graag een offerte voor hardhouten palen en schermen hier tussen. Zie foto's van hoe het er nu uitziet. Graag willen we de standaard hoogte (ik meen 2 meter) van de schutting over de hele lengte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breukelen
woensdag 19 mei 2021

Opknappen van tuin

Ik wil graag de heg verwijderen en een hek met poort aanleggen. Daarnaast wil ik een vierkante grasmat laten aanleggen die ongeveer de helft van de tuin beslaat. De totale grootte van de tuin is zo'n 20 vierkante meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
maandag 17 mei 2021

Garden remodeling: Fences and Tiles

We are looking for a contractor to help with our garden. It is about 40sqm. We would like to replace the fences and to put some tiles and grass (so it would need leveling first). You will find attached a plan with more details about what we would like to do, along with a picture of the current state of the garden. We are happy to provide more details if needed. Ideally, we would like to work with someone who speaks English as our Dutch is not really good. But if needed, we can work around it.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
maandag 26 april 2021

Garden renovation

I am thinking about renovating my garden this year and I was wondering if you provide end-to-end service for that, including material and installing. I am looking for two things primarily to do in my garden. 1. Laying of and fixing of Tiles 60x60 for the area over 15 meters square. 2. Laying of and Fixing of Artificial gross over the area of 15 meters. Would like to know how much approx it cost if you do along with material or without material (if provided by me).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
dinsdag 20 april 2021

Schutting in de tuin plaatsen

Ik wil graag een houten schutting van 4 meter aan de zijkant van mijn huis laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
zondag 14 maart 2021

Tuinhek plaatsen 22 meter

Wij willen graag een tuinhek vervangen, kan zelf het oude hek weghalen en afvoeren, ook het graafwerk kan ik doen alleen het vakkundig plaatsen niet, plus het aanschaffen van het hekwerk + deur. totaal ongeveer 22 m strekkend.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
maandag 08 maart 2021

Schutting plaatsen

Zoek een vakman om +- 20 meter betonschutting incl plaatsen. Momenteel staat er een heg, deze verwijderen is optioneel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breukelen
maandag 22 februari 2021

Renovatie tuin

Het gaat om een een tuin van ongeveer 200 m2 (voorkant, achterkant en zijkant). Huidige bestrating begint te zakken. Op dit moment liggen er koppelstones, deze moeten worden verwijderd en worden afgevoerd. Wij willen in overleg nieuwe stenen leggen. Deze stenen willen wij in overleg kopen. Aantal m² het terras is ongeveer 100 m². Aan de achterzijde hebben wij twee schuttingen. Één schutting wil ik weg laten halen en daar moet de beukhaag doorlopen. De schutting moet eruit gehaald worden en worden afgevoerd en hier wil een pergola plaatsen. Het gras in de tuin wil ik opvullen met gras en borders. Ik wil een niet onderhouds- vrije tuin dus wij willen wel ruime borders hebben. Een deel van de beplanting graag hergebruiken, maar er moet ook worden opgevuld met nieuwe beplanting. Aan de zijkant ligt grind, dit willen we laten verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breukelen
maandag 08 februari 2021

Schutting vervangen

Wij willen graag een nieuwe schutting aan 1 kant van de tuin, er zijn 2 schutting delen afgebroken. We hebben de voorkeur voor een houten schutting die in beton wordt gestort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
woensdag 27 januari 2021

Aanleg tuin

Wij zijn opzoek naar een vakman die ons kan helpen met het vernieuwen/aanleggen van onze tuin. De werkzaamheden bestaan uit: Schuttingplaatsen Schuurplaatsen (zonder deur) ophogen bestraten tuin (40m2) Electra aanbrengen in tuin. Niet alle werkzaamheden hoeven perse door jou te worden gedaan. Zie bijlage voor benodigde materialen en voorbeeld van schutting. Ik hoor graag van jou.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
dinsdag 24 november 2020

Oude takken van hoge boom verwijderen

Wij hebben een hoge boom met oude takken die op de kas vallen. Zie foto. De oude takken moeten eruit gesnoeid.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haarzuilens
dinsdag 27 oktober 2020

Tuin aanleggen

Wij willen graag een tuin laten aanleggen van 12*12 voor ons nieuwbouwhuis in Gorinchem (Oplevering maart 2021) Voortuin graag wat grind aanleggen, twee boompjes en een oprit aanleggen. In de achtertuin een terras, stuk gras, een overkapping met schuur en een vlonder.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
vrijdag 04 september 2020

Tuin renoveren

Het egaliseren/ophogen/betegelen van onze achtertuin. De tuin is ongeveer 84m2, daarvan hoeft circa 20m2 (schatting) niet betegeld te worden. Trampoline moet worden ingegraven. Liggen nu tegels, een houten vlonder, er staat een schuurtje, schutting en een boom die er allemaal uit moeten. Graag in overleg met de vakman wie wat gaat doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
maandag 31 augustus 2020

Gietijzeren tuinhek vervangen

Ik wil graag mijn huidige gietijzeren tuinhek vervangen. De lengte is ongeveer 12 meter. Nu heb ik er een poort inzitten met 2 beweegbare delen (niet elektrisch graag optie elektrisch meenemen). Het huidige gietijzeren hek is dusdanig slecht dat het vervangen en afgevoerd dient te worden. Wellicht kunnen de bevestigingspalen nog gebruikt worden voor het nieuwe hekwerk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
zondag 30 augustus 2020

Woeker bamboe verwijderen

Graag wil ik het woeker bamboe uit mijn tuin laten verwijderen. De bamboe heeft jarenlang door kunnen woekeren omdat de oud-bewoners van het huis het nooit hebben laten verwijderen. De bamboe is door gewoekerd bij meerdere buren. Aan de waterkant ligt het grootste probleem. Er liggen daar grote stenen bloembakken om verzakking van de tuin te voorkomen. Deze kunnen niet verwijderd worden en hierdoor is werken met een graafmachine niet mogelijk. De bamboe is later geplaatst en is er doorheen gaan groeien. De bamboe is door de gehele tuin gewoekerd echter ligt het wel oppervlakkig op het aarde en niet meters diep. De tuin ligt aan het water, deze is 60 cm dieper. De tuin is alleen via de voordeur toegankelijk. Ook mijn buurman is zijn tuin aan het uitgraven en heeft interesse voor extra hulp. De bestrating van de tuin is al verwijderd en afgevoerd. Afmetingen tuin: lengte: 11 meter, breedte: 4,5 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
maandag 24 augustus 2020

Aanleg Jeu de Boulesbaan

Aanleg Jeu de Boulesbaan van 3 x 13 meter met rondom opstaande rand. Aanleg conform specifieke njjb. Dit houdt in 3 verschillende lagen grond met goede afwatering.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
zondag 09 augustus 2020

Schutting (palen) rechtzetten

Mijn schutting staat scheef. Betonnen palen zijn wat weggezakt waardoor schutting los ligt. Het gaat om 5 schuttingdelen waar 6 betonnen palen zitten en waarvan 2 van de 6 vastzitten op het huis en schuur. Dus 4 palen moeten rechtgezet worden en eventueel de 5 liggende beginselen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
zondag 09 augustus 2020

Schutting weghalen en schutting plaatsen

Het weghalen en meenemen en daarvoor een schutting plaatsen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
donderdag 16 juli 2020

Haag verwijderen en nieuwe schutting en poort plaatsen

Ik heb een haag van 8 meter breed en 1,90 hoog,ook nog een boomstam van 1,80 meter hoog Graag een schutting plaatsen van 10 meter lang en hier haaks op een schutting van 2 meter haaks en het plaatsen van een poort


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
maandag 06 juli 2020

Heg verwijderen en afvoeren

Het is een heg van ongeveer 7 a 8 meter lang en ongeveer 1,90 meter hoog ,ook staat er een boomstam van zo,n 1,80 meter hoog die weg moet . Graag eventueel samen met het plaatsen van een schutting ongeveer 8 meter in de lengte van de tuin en ongeveer 2,70 meter in de breedte


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
maandag 22 juni 2020

Schutting plaatsen

Wij willen graag een schutting laten plaatsen in onze nieuwe tuin. De schutting zal 19 meter in totaal moeten worden. 17 meter met haaks daarop 2.20 meter met in de 2.20 meter een poort. Wij zitten te denken aan verticale planken (21 planks) van Douglas hout met antraciet betonpalen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breukelen
donderdag 11 juni 2020

Betegelen tuin

Ik ben op zoek naar iemand voor het betegelen van mijn tuin. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de huidige tegels. Het gaat om 30 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
zondag 07 juni 2020

Tuingrond laten verwijderen

Ik wil graag een oppervlakte van 6 meter 3 meter Ca 15 cm laten ontgraven inclusief afvoeren grond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
dinsdag 02 juni 2020

Huidige schutting vervangen voor een beton/hout schutting

Huidige schutting vervangen voor een beton/hout schutting. Schutting is 12 meter lang met aan het einde nog 2 delen van +- 3 meter met een poort. (1 van ons en een van de buren)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
maandag 18 mei 2020

Nieuwe schutting plaatsen

Oude schutting weghalen en nieuwe plaatsen. Oude troep meenemen. 7 meter lang, 4,5 meter kopse kant.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
woensdag 13 mei 2020

Schutting en bestrating

Wij willen graag de tuin laten bestraten van ongeveer 40 m2. Er ligt nu geen bestrating in. De tuin willen we graag eerst laten ophogen met zand. Daarnaast graag een beton hout schutting plaatsen. De tuin is 8,60 m lang en 5,50 breed en dan weer 8,60 m lang. Geen poort aanwezig. De tuin is alleen via het huis te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
zondag 26 april 2020

Sierbestrating leggen

Wij willen graag een tuin laten aanleggen van ong 40m2 onderhousvrij


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
dinsdag 21 april 2020

Complete tuinaanleg

Wij zijn opzoek naar iemand die de volgende dingen kan doen in onze tuin. Graag vragen we een offerte aan voor: Achtertuin: - Tegels verwijderen - Boom kappen (doorsnee 30 cm) - Betegelen - Kunststof schutting beide kanten plaatsen - Kunstgras plaatsen - Overkapping met spotjes - Spotjes in de grond - en overige bijkomende werkzaamheden in overleg Zie voor de afmetingen de plattegronden. Graag zien wij per mail een offerte, zodat we eventueel enkele dingen kunnen uitstellen, maar andere zaken door kunnen laten voeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Maarssen

Offertes aanvragen