Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Maarssen

Tuin - Maarssen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Maarssen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Maarssen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Breukelen, Haarzuilens, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Tienhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Maarssen

woensdag 27 juli 2022

Tuinontwerp en mogelijk tuinaanleg ~75m2

Ik wil een make-over van mijn kleine achtertuin, ca.75 m2 en ben op zoek naar iemand die met mij een ontwerp kan maken en vervolgens de tuinaanleg kan uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breukelen
dinsdag 26 juli 2022

Tuin ontwerpen

ik wil graag een volledige make-over van mijn kleine achtertuin (ca 70 m2) en ben op zoek naar een ontwerper/meedenker Welk type advies wens je?: compleet tuinontwerp Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breukelen
zaterdag 28 mei 2022

Boom snoeien

De boom wordt te hoog / breed voor de buren om voldoende zonlicht in de tuin te krijgen. Graag toppen / terug snoeien. Boom staat mogelijk wat onhandig om bij te komen, tegen schutting vd buren en tussen de plantjes in de tuin. Voorkeur afspraak op een di of vr.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
donderdag 26 mei 2022

Draaipoort plaatsen

We willen een draaipoort met 2 vleugels van ieder 2m. Hoogte ongeveer 120 cm. We willen het zelf bekleden met verticale planken douglas 28mm. Wat zijn de meerkosten als we de motor in de grond willen hebben? Aansturing moet vanuit domotica (Loxone) kunnen. Graag plaatsingskosten apart specificeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breukelen
vrijdag 06 augustus 2021

Voortuin renovatie Maarssen

We zouden graag ons voortuin renoveren en bestrating vervangen. Er is al een bestrating maar deze moet weg en de grond moet opgehoogd worden ongeveer 10 cm bij de voordeur. Het is ongeveer 20 m2 in totaal (8 m2 bestrating). In de bijlage vind je foto's van onze voortuin. We weten nog niet precies wat we willen doen en we zouden graag dit met jullie bespreken om advies te krijgen als dat kan. Ik hoor graag van jullie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen
maandag 02 augustus 2021

Voortuint ophogen en bestraten (10m2)

De vakman mag de huidige grond verwijderen en afvoeren. Wij willen ons voortuintje ong. 10 m2 strak laten tegelen (grote tegels) graag vrijblijvende offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarssen

Tuin in regio Maarssen

Andere klussen in Maarssen

Offertes aanvragen