Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Zandvoort

Tuin - Zandvoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Zandvoort?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zandvoort die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bentveld of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zandvoort

maandag 19 juli 2021

Schutting plaatsen 15m2

het is een hekwerk dat aan de buitenkant van de tuin loopt hier loopt een wandelgrindpad langs het hekwerk is ongeveer 15 meter lang en wij willen dit op 2.00 mtr hoogte hebben plus een toegangsdeur, maar moet op een!!!!! dag afgebroken en!!! opgebouwd worden!!!! met het oog op inbraak de tuin is anders voor iedereen toegankelijk snachts!!!! ligt op een hoek is goed bereikbaar voor materialen aanvoer. kan in wintermaanden geplaatst worden In welke houten afsluiting(en) heb je interesse?: tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: houten panelen of planken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
dinsdag 11 mei 2021

14,5 meter schuttingen plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een houten schutting 8 x h 1,30 en br. 1,80 en 5 x h 1,80 en br. 1,80 + een poortje


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
maandag 10 mei 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting van 8 x h 1,30 en br. 1,80 en 5 x h 1,80 en br. 1,80 incl. poortje.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
zondag 09 mei 2021

Nieuwe schutting plaatsen

Er moet een houten schutting geplaatst worden van 8,5 meter. En de oude schutting moet afgevoerd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
zaterdag 17 april 2021

Voortuin van 20m² bestraten

Ik wil mijn voortuin van 20 m² laten bestraten. Er liggen momenteel stoeptegels in, in overleg met de vakman bepalen we graag wie deze tegels verwijderd. Aanschaf nieuwe tegels ook graag in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
maandag 15 maart 2021

Houtbeton schutting 25m

Ik wil graag een nieuwe schutting van 25m lang laten plaatsen. Het moet in principe een houtbeton schutting worden, maar andere opties zijn ook mogelijk. Mogelijk staat een deel al, dus mogelijk dat niet alles opnieuw geplaatst hoeft te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
vrijdag 17 april 2020

Een waterbron realiseren bij een duinwoning

Ik zoek een installateur die een waterput kan boren in mijn tuin. Het betreft een duinwoning. Er moet dus diep geboord worden om bij het grondwaterpijl te komen. Ik zoek een specialist die een put voor mij kan boren. De pomp et cetera regel ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
donderdag 27 februari 2020

Tuinhek om het huis

Het is de bedoeling dat er een tuinhek van ongeveer 5 meter, x 4 zijdes. Ik wil wel een typische Zandvoortse uitstraling, dus ik zit te denken aan van die dunne metalen hekwerken. Graag laat ik een vakman langskomen om de situatie in te schatten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
maandag 03 februari 2020

Verwijderen populier

Gaarne offerte voor het verwijderen van een populier van ca 5,5 meter hoog (inclusief boomstronk).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
maandag 30 december 2019

Complete voor- en achtertuin renovatie

Circa 130 m2 achter- en voortuin renovatie, incl. poort. Tevens oude tuinen verwijderen. Gaat om tegels, gras, elektra en trapjes. Zie bijlagen. Verder dienen een nieuwe schuur, schutting, pergola, poortdeuren en hekwerk geplaatst te worden. Graag al het materiaal opnemen in de offerte. De situatie is goed toegankelijk. Ik ben bereikbaar voor toelichting/overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
vrijdag 26 juli 2019

Grond afgraven en afvoeren

Ongeveer 60 cm afgraven en afvoeren. Ongeveer 15 vierkante meters. Er is een poort achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
donderdag 18 juli 2019

Achtertuin bestraten

45 m2 achtertuin bestraten met een paar borders en ca 18 m2 voortuin bestraten, liggen nu waaltjes en ik wil grotere tegels zodat het onderhouds vriendelijker is met zo min mogelijk onkruid.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
donderdag 27 juni 2019

Waterput slaan in de achtertuin

Ik zou graag op korte termijn een waterput met pomp laten aanleggen in de tuin. De oppervlakte bedraagt ongeveer 1200 m2 en is goed bereikbaar. Graag het materiaal hiervoor apart specificeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bentveld
dinsdag 07 mei 2019

Bestraten tuin met verwijderen grindtegels

Ik wil de tuin van 60 m2 opnieuw laten bestraten. Hiervoor dienen de oude berggrindtegels verwijderd en afgevoerd te worden. Nieuwe tegels kunnen in overleg geleverd worden door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
maandag 06 mei 2019

Houten dek met trap over huidige bestrating aanleggen

Over onze huidige bestrating heen een dek aanleggen. Op de huidige muur een houten hek plaatsen. Het dek bereikbaar maken met opstap/trapje. Bovenaan het opstapje een dichtvallend tuinhek. Oppervlakte dek: 230 x 539 cm. Hoogte te plaatsen hekje: 80 cm. Hek lengtes: 230+230+400 cm. In het dek dient een luik te zitten ivm watermeter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
vrijdag 01 maart 2019

Bielzen afvoeren en vervangen door steen of beton

Het keermuurtje van houten bielzen in mijn voortuin moet vervangen worden door bruine betonnen bielzen. De lengte is ongeveer 14 meter en de hoogte ongeveer 60 cm hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
dinsdag 26 februari 2019

Waterbron slaan in de achtertuin

Het huidige gras wordt verwijderd en nieuw gras zal eind april gelegd worden. Wij zouden derhalve ook daarvoor de grondwaterbron een installatie willen aanleggen. De oppervlakte van besproeiing is 350 m2. We hebben geen vergunning nodig. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bentveld
vrijdag 09 november 2018

Achtertuin egaliseren en bestraten

Ik wil graag een gedeelte van de tuin egaliseren en bestraten voor het plaatsen van een tuinschuur. Eventueel wil ik ook weten hoeveel het kost om een schutting te plaatsen en een tuinschuurtje te plaatsen. Het gedeelte dat geëgaliseerd moet worden is 3 bij 5 meter. Het huisje moet 3 bij 3 meter worden. Ook wil ik een overkapping van 2 bij 3 meter laten maken. De schutting moet ongeveer 3,60 meter worden zonder poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
woensdag 25 juli 2018

Hek monteren

Ik wil 8 hek schermen laten monteren om mijn caravan heen. Vrijdag a. S worden de hek schermen en palen bezorgd hier op de camping .. ik hoop dat jullie zo snel mogelijk kunnrn plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
zaterdag 16 juni 2018

Tuin afgraven en egaliseren

Onze tuin is zo’n 68 m2 en vanaf de stoep tot aan het huis is er een hoogteverschil van ongeveer 20 cm op het maximum. Graag zouden we dit laten afgraven en egaliseren gelijk met de stoep. Er staat een boom in de tuin die het het wellicht lokaal moeilijker maakt. Het loopt vanaf de stoep niet geleidelijk op, maar aan het begin wat sneller waardoor het wat om wat meer grond gaat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
zondag 04 maart 2018

Boomwortels en stronken van grote struiken verwijderen

We hebben in de tuin alle bomen omgezaagd. Nu moet alleen nog wat onder de grond ligt, wortels, verwijderd worden. Het gaat om boomwortels, grote struiken die wij er niet uit krijgen, en een conifeer met een wortel diameter 50 cm. Het gaat om 6 stuks in achtertuin en 7 stuks in voortuin. De tuin wordt vervolgens volledig opnieuw gedaan, dus hoeft geen rekening gehouden te worden met tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
vrijdag 23 februari 2018

Schutting met stormschade herstellen

Er moeten 13 oude palen verwijderd worden. Vervolgens moeten er nieuwe palen met beton geplaatst worden en een deur en schuttingdelen van hout. Wat kost het verwijderen van de palen? En wat kost nieuwe schutting plaatsen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
dinsdag 13 februari 2018

Tuinschermen met stormschade herstellen

Door de storm is mijn schutting kapot gegaan en niet meer herstelbaar. De schutting (die kapot is) bestaat uit 7 delen van 180 x 180 cm en in totaal 13 palen die eruit moeten worden gehaald. Deze delen dienen er dus allereerst uitgehaald te worden en vervolgens opnieuw geplaatst te worden. Kunt u mij hiervoor een prijsopgave overhandigen? Uiteraard enkel voor het verwijderen van de palen (met beton diep in de grond) en de schuttingdelen die niet meer bruikbaar zijn. Het liefst een offerte via de mail ontvangen graag. Graag verneem ik uw reactie hierover.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
donderdag 18 januari 2018

Tuinschutting plaatsen

Ik wil 2 nieuwe schutting delen laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
maandag 11 september 2017

Aanpassingen in de voortuin maken

Wij willen graag het volgende aan onze voortuin veranderen: (1) dichtmaken van een pad en dan doortrekken van de haag, 1.5 meter breed; (2) borders verbinden, border aan voorzijde iets vergroten en borders beplanten, eventueel gebruik makend van hetgeen er al is; (3) border langs voorzijde veranda maken, 3 rijen stenen weg, en beplanten. Doel is om plek vrij te houden om één auto te kunnen parkeren aan de voorzijde.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
maandag 03 juli 2017

Schutting en heg plaatsen, tuin bestraten

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor mijn tuin. En wat de mogelijkheden zoal zijn. Schuttingdelen ongeveer 6/7. Achtertuin circa 40 m2. - bestraten of vlonder (kosten verschil) en een gedeelte kunstgras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
dinsdag 16 mei 2017

Tuin bestraten en lage afscheiding plaatsen

Ik huur een hoekwoning met een achtertuin van 35 m², een voortuin van 40 m² en een zijtuin van ongeveer 3 x 15 meter. Het is momenteel erg rommelig en ik wil het rondom mijn woning netjes maken met wat bestrating en een lage heg of goedkope schuttingdelen. Ik wil de voor- en achtertuin laten betegelen met goedkope tegels. Aan de zijkant wil ik kiezels of split. Misschien laat ik de klus in fases uitvoeren, afhankelijk van de kosten. Ik wil een afspraak maken om de tuin hier te bekijken. Ik ontvang graag uw advies voor de beste aanpak en een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
maandag 15 mei 2017

Houten schutting vervangen door HKC schutting

Wij hebben momenteel een oude houten schutting van houten palen met 3 tuinschermen die wij willen vervangen door HKC schermen en palen. Mogelijk willen we er nog een extra scherm naast laten plaatsen, dan zou het om 4 stuks gaan. We willen de klus hier graag even bespreken en zullen de materialen dan bij Gamma bestellen. We ontvangen graag uw offerteprijs voor het verwijderen van de oude schutting en het plaatsen van de nieuwe materialen. Er mag in de offerte ook een post worden opgenomen voor het afvoeren van de oude schutting, maar dat kunnen wij eventueel ook zelf verzorgen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
vrijdag 21 april 2017

Schutting laten plaatsen

Graag zou ik een offerte van u willen ontvangen voor het plaatsen van een schuttingen. Het gaat om de schutting (19 of 21 planks) grenen geïmpregneerd met antraciet onderplaten/betonrand en palen. Voorkant is 6.80 meter lang met een hoek/zijstukje van 0.60 cm en zijkant is ongeveer 5.60 meter lang en daarnaast willen we een tuinhekje (zelfde look als de schutting) met stalen frame van 1 x 1 meter. Graag offerte per email in verband met werk. En graag een datum wanneer het mogelijk is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
dinsdag 28 maart 2017

Waterput in de tuin renoveren

In mijn achtertuin heeft een waterpomp (handmatig) gestaan en hiervoor is het gat nog aanwezig. Ik zou deze weer in ere willen herstellen. Gaat dus om het totaalpakket zodat ik weer met een handpomp grondwater kan oppompen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Zandvoort

Offertes aanvragen