Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Leiden

Tuin - Leiden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Leiden?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Leiden die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hoogmade, Oegstgeest, Oud Ade, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Valkenburg, Warmond, Zoeterwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Leiden

maandag 23 augustus 2021

Totaal renovatie van de achtertuin

Goedemiddag, Graag zouden wij vernemen of u de achtertuin van onze woning kunt inrichten. Het gaat om met name straatwerk met een graszone, een planten perk en een schutting ed. Als u dit wilt doen wil ik voorstellen om eerst het tuinplan persoonlijk door te nemen zodat u een goede prijs kunt maken. We willen ook graag met u bespreken welke materialen u denkt te kunnen gaan toepassing in uitvoering. We hebben alvast een idee uitgewerkt, zie bijlage een kleurschets van de tuin. Dit maakt het doorspreken wat makkelijker. Tevens een paar bestaande toestand foto's bijgevoegd. Uitvoering van uw werk na opdracht natuurlijk in overleg. We snappen dat de zomer een drukke periode is en materialen besteld moeten worden. Hoop van u te vernemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
donderdag 19 augustus 2021

Tuin renoveren

Op de foto is te zien dat de zijkant van mijn tuin beschadigd is. Dit wil ik graag renoveren, gaat om 12 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
woensdag 30 juni 2021

Onderhouds vrije tuin

Ik wil een nieuwe voor en achtertuin laten aanleggen. Tuin is ongeveer totaal 250m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
zondag 23 mei 2021

De achtertuin van keramische tegels voorzien

Graag willen wij keramische tegels aan laten leggen in onze tuin. De oppervlakte is ong. 20 meter (oppervlakte betegeling) en de oude tegels moeten verwijderd worden. Wij hebben reeds de keramische tegels in bezit. Omgeving is Leiden. De bestaande bestrating dient verwijderd te worden en de ondergrond moet gereed gemaakt worden voor de keramische tegels. Exacte werkwijze laat ik graag aan de vakman over.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
zaterdag 15 mei 2021

Tuin ophogen en tegels leggen

Onderhoudsvrije tuin met korte strook aan zijkant voor groen en tegels leggen. De tuin is ongeveer 50m². en moet grotendeels opgehoogd worden. Ongeveer 10m² aan verhoogd bordergroen. Waarschijnlijk zo'n 8m3. En dan voor 40 m2. keramische tegels leggen in de achtertuin. Einde van de tuin deels aflopend naar de poort. In de voortuin ook nog dezelfde tegels laten leggen, dit is 8 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
donderdag 13 mei 2021

Onderhoudsvrije tuin met korte strook aan zijkant voor groen

Tuin is circa 50 m². Tuin moet opgehoogd worden en het liefst keramische tegels gelegd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
woensdag 05 mei 2021

Tuin bestraten

Ik zoek iemand voor de aanleg van bestrating 60x60 betontegel en afvoeren oude bestrating 50x50 betontegel + plantenbak van stapelblokken. De tuin is circa 80 cm x 300 cm en circa 40 cm hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
dinsdag 04 mei 2021

natuurlijk schutting laten plaatsen

Beste, Ik zou graag een offerte ontvangen van een bamboe schutting en een wilgentenen schutting. De afmeting is 10.70 meter lang en 1.80 hoog met een lichte curve. Hoor graag meer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oegstgeest
zaterdag 24 april 2021

Houtbeton schutting plaatsen 3,7m

Één kant van de achtertuin een schutting laten plaatsen lengte 3,7 mtr en hoogte 1,8/2,0 mtr. Het gaat om een houtbeton schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
maandag 29 maart 2021

Plaatsen schutting en 2 tuindeuren

Wij willen graag een schutting en twee tuindeuren plaatsen. De materialen hebben we al.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Roelofarendsveen
zondag 28 maart 2021

Bestaande bestrating opnieuw netjes straten

het gaat om een miniterrasje en een pad van 7 meter. er liggen verschillende stenen door elkaar heen. ik zou op het terrasje ook wat grote tegels willen laten leggen. in overleg. Het gaat in totaal om zo rond de 20 vierkante meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
maandag 11 januari 2021

Schutting plaatsen

Wij willen graag op ons landje een schutting van 8 meter laten plaatsen incl. Poort. Bamboo heeft de voorkeur of douglashout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Ade
woensdag 06 januari 2021

Nieuwbouw grond gereed maken en zand/ vruchtbare grond ten terugplaatsen

Ik zoek een hovenier die op korte termijn nieuwbouwgrond gereed kan maken en eventueel ook direct de bestrating kan verzorgen. Oppervlakte circa 12 x 7 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Roelofarendsveen
dinsdag 05 januari 2021

Grotendeels onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag een bestaande tuin helemaal leeg laten halen en opnieuw laten aanleggen van ongeveer 50 m2 met verhoogde borders en keramische tegels die gevoegd worden en met een overkapping aan de schuur van 2 x 3 meter. De schutting is nog goed, die is in 2018 vervangen. Helaas een foto voorhanden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
dinsdag 03 november 2020

Voortuin leeg, straten, en stroom.

Beste heer, mevrouw, Graag ontvangen wij een offerte voor het volgende: Voortuin van 4x6m is nu kaal maar vol onkruid. We willen dit simpel bestraat (bijv 30x30 stoeptegels) en voorzien van een stroompaaltje tbv de motor die we willen stallen. Alvast bedankt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
vrijdag 30 oktober 2020

Schutting met poort plaatsen

Wij willen graag een simpele schutting met poort laten plaatsen met als hoofddoel dat de hond de tuin niet uit kan. Het zou gaan om een schutting van totaal een meter of 5 incl poort die diagonaal tegen de schuur komt te staan. Foto bijgevoegd van de schutting van de buren, iets soortgelijks...


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
woensdag 02 september 2020

Jeu de boules baan aanleggen

Wij willen graag een jeu de boules baan met kunstgras laten aanleggen. De afmeting is 3x13 mtr. Er ligt nu puin, dat haalt de gemeente weg. Zij zetten ook de bandjes.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
vrijdag 17 juli 2020

Damwand en terras vervangen

Ik zoek een ervaren vakman die mijn damwand en terras kan vervangen. Het betreft 19 strekkende meter en de waterdiepte aan de walkant betreft 1 meter tot 1,3 meter ongeveer, terras 50 cm boven wateroppervlak. Dus ik denk dat de damwandplanken ongeveer 3 meter moeten zijn. de planken van het terras haal ik er zelf af. de damwand moet wel op delfde plek worden geplaatst in verband met de lengte van de terrasplanken. Het soort materiaal bespreek ik graag met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oegstgeest
dinsdag 16 juni 2020

Lekkage opsporen en vijver repareren

Ik heb een vijver (ca. 3 x 1,5 meter, ongeveer 60 cm diep) in de achtertuin. Opeens is het waterniveau niet meer op peil te houden. Vermoedelijk een lekkage, deze moet gerepareerd worden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oegstgeest
vrijdag 12 juni 2020

Oude schuur afbreken & nieuwe bouwen

Mijn buurman en ik willen onze gedeelde schuur opnieuw opbouwen. De oude is (mede door verwaarlozing van vorige bewoners) niet meer te redden. De werkzaamheden: - afbreken + afvoeren oude schuur - Maten nieuwe schuur: 6m breed x 3m diep x 2,2 hoog. - Materiaalkeuze: steen. (geen idee hoeveel dit verschilt van hout) - Betonvloer aanwezig; graag ophogen met 5 cm ivm water. - Plaatsen van 1 deur + 1 raam aan tuinkant. (buurman) - Plaatsen van 2 deuren (met veiligheidsscharnieren en slot) aan poortkant. - Nieuwe afvoer en boeidelen - Nieuwe dakbedekking - Wij zijn vooral ook nieuwsgierig naar de prijsverschillen van een stenen- of houten schuur. - Bij een houten schuur, het liefst een stenen ophoging ivm water dat optrekt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
dinsdag 09 juni 2020

Taxushaag verwijderen/ Hederaschutting leveren&plaatsen

Het verwijderen en afvoeren van ca. 25 meter Taxushaag e.e.a. inclusief de wortels Het leveren en plaatsen van 17 stuks Hederaschutting van 120x180 cm. en 4 stuks van 120x 90 cm inclusief hardhouten palen en bevestigingsmiddelen. Het leveren en aanbrengen van voldoende goede potgrond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
vrijdag 29 mei 2020

Tuin afgraven 20 cm en zand storten

Ik zoek een specialist die de tuin van mijn nieuwbouwwoning kan afgraven en ophogen met zand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oegstgeest
dinsdag 26 mei 2020

Moestuin in achtertuin aanleggen

In sept verhuis ik naar een huis met een tuin (zie foto, zit ook nog een stukje terras tegen de woning aan). Ik overweeg de tuin helemaal om te gooien, omdat ik graag wil moestuinieren, evt met verhoogde moestuinbakken. Ik heb echter ook een dochtertje dus er moet ook wat speelruimte overblijven voor haar. Een pergola vind ik leuk. Ik vraag me af wat een dergelijke verbouwing zou kunnen gaan kosten (heel graag per mail indien mogelijk, per telefoon niet altijd goed bereikbaar).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
vrijdag 22 mei 2020

Meerpalen woonboot vervangen

Wij willen voor het op zijn plek houden van mijn woonboot graag drie meerpalen laten plaatsen omdat de oude verrot zijn. Als het goed is zijn ze ongeveer 8 meter de grond in, de grond is veengrond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Warmond
dinsdag 05 mei 2020

Schutting plaatsen en bomen verwijderen en frezen

Aan beide kanten van de tuin willen we een schutting, ongeveer 10 en 12 meter. Aan een kant blijft een boom op de grens staan en moet er een stukje creatief geplaatst worden, aan de andere kant van de tuin enkele bomen verwijderen, hoofdzakelijk de wortelpartijen die door elkaar groeien zijn even lastig weg te halen. Waarschijnlijk is frezen nodig. Simpele stevige schutting met horizontale houten planken aan beide zijden van de palen. Dit moet ik nog afstemmen maar qua prijs wil ik graag hier de offerte mee beginnen. Afvoerkosten graag apart op de offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
maandag 27 april 2020

Potdeksel of beton-hardhout schuttingen voor 8 tuinen plaatsen

Met de buren van onze nieuwbouw straat willen we gezamenlijk dezelfde schuttingen. We denken aan potdeksel schuttingen of beton hardhout schuttingen. Totaal van ongeveer 25 schuttingdelen van 1,80 meter. Per tuin zijn er ongeveer 3 nodig. Sommigen hebben een uitbouw, dit kan van 1,20 meter zijn tot 2,40 meter. Aan de achterzijde hebben we allen water. We willen hoge en lage schuttingen. Graag offerte inclusief plaatsen. Rond augustus/ september wordt het opgeleverd, we zouden dan ook willen beginnen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
vrijdag 10 april 2020

Betongaasschutting

Ik wil graag een 4 meter lange betonplaat schutting laten plaatsen. Deze zal als afscheiding gaan dienen tussen mijn terras en de rest van de tuin. Het is een stuk tuingrond waar dit in terecht kan. het is ook de bedoeling dat u het materiaal levert, ik zie graag een aantal opties van u achter mijn tuintafel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
maandag 06 april 2020

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Ik wil graag in het water 3 meter diep 2 meerpalen laten plaatsen tbv afmeren sloep.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oegstgeest
woensdag 01 april 2020

Omgewaaide schutting vervangen

Mijn schutting is omgewaaid en ik zou deze graag willen herstellen/ vervangen. Het gaat om ongeveer 8 meter (4 schermen). Ook de oude schermen graag afvoeren. Ik heb nu bankirai, dit zou ik graag weer willen hebben of iets vergelijkbaars. alvast dank


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden
dinsdag 03 maart 2020

Balkon bekleden met kunststof delen

Wij willen ons balkon op de eerste verdieping graag met kunststof bekleden. Het gaat om een omheiing van het balkon. Het gaat om een balkon van 1.20 x 3 meter, met 1.50. Het gaat om totaal om 9 planken die daar terecht moeten komen. Op dit moment zit er hout maar dit willen wij door onderhoudsvrij materiaal laten vervangen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leiden

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Leiden

Offertes aanvragen